aynen oyle yapan yapiyor yasiyan da yasiyor. Bizim gececegimiz ev bunun ufagiymis
ben daha gormedim. bu zaten 4 oda bizimki 2 . aman duzenimi kurayimda onemli olan o
sagolasiniz iyi dilekleriniz icin.
Kizlar ya benim kiz kansizliktan mi bilmiyorum ama terliyor vede buz gibi. saglik ocagindaki
dr dediki biraz kansiz gozunden anlamis bir tahlil yaptirin dedi firsatim olmadi buraya geldik
acaba bu soguk terleme kansizliktan olabilirmi?? bide normalde ben 6 damla veriyordum
kiloya gore dedi bana ilk bastan . Kansiz oldugunu dusununce yani simdi 15 damla
dedi bende 2 gun verdim bu sefer kiz basladi surekli uyumaya o ara vitamin surubuna
da baslmistim bide balgam sokturucu bir suruo vardi. yani hepsi birlesince uyku
yapti saniirm bende hepsini kestim bugun ilk kez kan damlasi verdim ama 7 damla
yani kafama gore takiyorum ne olucak boyle siz kac damla veriyorsunuz??
o vitamin surubunuda kendi dr u vermisti disleride rahat cikar dedi. ama ben hazir mamada
veriyorum ondada vitamin var zaten ??? yani biraz kafam karisik
kız halaya çekermiş canım halası 9 aylıkken rahatça yürüomuş??
ay çağanıma ne yazıkki yedirmek zorundasın zorla midesi küçükmesin die,zorlamak da yanlış aslında ama valla iki ucu -oklu değnek..
teşekkürler kızlar Şeniz
başak bende gıttım cnm ne olur ne olmaz dedım. kolay oldu ortalarda sıkılmaya basladı ama ağlamadı yanı.
aylin nerdeya görünmüyor hemşom nerde şeyda yok nerdeler haberiniz varmı
Merhaba kızlar,
Maşallah bebişlere, kocaman oldular artık, neredeyse yürümeye başlayacaklar.
Hasta olan bebişlerede geçmiş olsun , geçmişi fazla okuyamadım, ara ara girip bakıyorum sadece.
Bugün egeninde huysuzluğu üzerinde.Anlayamadım neden olduğunu.Ateşi filanda yok ama zır zır, kucakta olmak istiyor özellikle.Kucakta da oturmayalım, dolaşalım istiyor.Yere koyuyorum, yok başlıyor alın beni diye mızırdanmaya.Ufffff uff.Nedeninide çözemiyorum.Birşey de yemedi doğru düzgün.
Özlemcim sana da iyi tatiller, bize yaklaşıyorsunuz, gelin marmarisede:)))))
teşekkürler ayşegül.bende tatilin 3. günü regl oldum -tatlicadiarzu- eceyi düşünmekten kendimi unuttum bi defa denize girebildim..tampon kullanmadım hiç ama kullananlar rahat olduğunu söylüyo deniziçin... bu arada kızlar unutuyorum sormayı dr.umuz bize nutrigen-ferromixin verdi yemeğine katıyorum toz halinde ,ferrum kabız yapıyomuş dedim oda bunu yazdı kullanan varmı aranızda prospektsünde ishal yada kabız yapmaz yazıyo ama sanki daa çok kaka yapmaya başladı
merhaba herkese.çok oldu kk ya girmeyeli.ankaradayım 15 gündür.umarım herkes iyidir,hasta olan yoktur.geçmişi okumam mümkün değil.
bu arada irem memeyi 1 haftadır bıraktı emmiyor.başka varmı memeyi bırakan.aklıma geldikçe gözlerim doluyor valla.2 yaşına kadar emziricem diyordum,6 ay zor emdi
ama hala damla damla sütüm geliyor,arada bir deniyorum emermi diye,gerçi emsede bu saatten sonra sütte olmazçok uğraştım ama bıraktı yinede...
herkese ii gceler aylin meral nasılsınız kıslar
meral nasıl oldu egahanın mızmızlığı bişeyi yok dimi canım arada benimkide yepıyor öle evde sıkılıyorlar daha bu ayda hemen dünyayı keşfetmek istiyolar ondandır
aylin eguş nasıl oldu canım geçtimi boğazı daha bugün yazdım nerelerde bunlar diye
Merhaba inci, sen nasılsın canım_?Çağan yine yemiyor mu hiçbir şey_?Yoğurt filan yemiyor mu_?
Ben sabahtan beri eguşla uğraştım işte.
Valla neden olduğunu hala anlayamadım canım.Akşam büyük oğlanı tatile gönderdik, annele dışarda biraz gezelim, hava alalım, dondurma yiyelim dedik.Ama bizim mızmız oğlumuz yüzünden hiçbirşey yapamadık.Ne arabasında durdu, ne kucakta.Mecburen eve döndük.Arabada her zmana uyuyan çocuk, uyumadı, mızmızlığı arabada bile devam etti.Neyse eve gelince biraz emzirip yatırdım.Uyandıktan sonra gece uykusuna yatırmadan önce yemeğini ve yoğurdunu verdim.Yoğurdu yedi, allaha şükür.Ardından banyomuzu yaptık, emiştik uyuduk.Bakalım, gece nasıl olacak.
inci bugün kontrole gittik biraz toparlanmaya başlamış boğazı ama tam geçmemiş..
ishal için bitkisel bir ilaç verdi..antibiyotik aldığı için ishal olurmuş bu yaştaki bebekler..
az azda ols yemeye başladı çok şükür..çağan nasıl yiyormu birşeyler valla seni çok iyi anladım şu birkaç günde çok üzüldüm yemeyince 300 gr vermiş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?