2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım üzüldüm iremin memeyi bırakmasına.Bir kaç kişinin daha bebişleri bıraktı sanırım.neyse hiç olmazsa 6 ay emdi.O kadarda olmayabilirdi.Üzülme.Bundan sonra asıl önemli olan zaten alacağı diğer gıdalar.

Benim oğlanda da aynı sorun var.Terliyor ama kolları bacakları buz gibi.Ben kan damlası da vermiyorum, bir ara kan sayımı yaptırayım ondan sonra vereyim istiyorum.

herkese ii gceler aylin meral nasılsınız kıslar
meral nasıl oldu egahanın mızmızlığı bişeyi yok dimi canım arada benimkide yepıyor öle evde sıkılıyorlar daha bu ayda hemen dünyayı keşfetmek istiyolar ondandır
aylin eguş nasıl oldu canım geçtimi boğazı daha bugün yazdım nerelerde bunlar diye

iremcim benim oğlumda bıraktı zaten 3, aydan sonra sadece gecelri emiyordu gündüz sağıpta veriyordum şimdi geceleride emmiyor sağıncada sütte gelmiyor napalım nukadar emdiya bunada şükür valla ben artık yesinde mama yesin yetrki diye düşünüyorum bir şekilde alması gereken gıdayı alsında

iyi akşamlar herkese...
bugün aşı olduk teyzeleri sancılıyız biraz.. birdahaki aşımız yaş günümüzdeymiş.. ay düşünmek bile içimi kıpır kıpır ediyo opuyorumnanaktan oğlumun yaş günü oğlum 1yaşında nasıl olucak acaba...nasıl yürüyecek nasıl konuşacak sürekli bunları hayal ediyorum.....

hayırlısıyla büyüselerdi​

iyi geceler herkese..

hiç şaşırmam nil 9 aylık yürürse herşeyi bekleri nil cadısından..maşallah yavruma :)

teşekkürler kızlar Şeniz

başak bende gıttım cnm ne olur ne olmaz dedım. kolay oldu ortalarda sıkılmaya basladı ama ağlamadı yanı.

bende görmek istiyorummm..

aylin nerdeya görünmüyor hemşom nerde şeyda yok nerdeler haberiniz varmı

canım arkadaşım sağol merak etmişsin :1hug:

meralcim inşallah hasta olmaz egehan malum bu ara ocak yavruları sırayla hastalanıyor..

hatice süleyman bey mi verdi bu damlayı ??

allahtan 6 ay emmi..benimkide azalttı ama hastalıktan sanırım..

Merhaba inci, sen nasılsın canım_?Çağan yine yemiyor mu hiçbir şey_?Yoğurt filan yemiyor mu_?

Ben sabahtan beri eguşla uğraştım işte.
Valla neden olduğunu hala anlayamadım canım.Akşam büyük oğlanı tatile gönderdik, annele dışarda biraz gezelim, hava alalım, dondurma yiyelim dedik.Ama bizim mızmız oğlumuz yüzünden hiçbirşey yapamadık.Ne arabasında durdu, ne kucakta.Mecburen eve döndük.Arabada her zmana uyuyan çocuk, uyumadı, mızmızlığı arabada bile devam etti.Neyse eve gelince biraz emzirip yatırdım.Uyandıktan sonra gece uykusuna yatırmadan önce yemeğini ve yoğurdunu verdim.Yoğurdu yedi, allaha şükür.Ardından banyomuzu yaptık, emiştik uyuduk.Bakalım, gece nasıl olacak.

inci bugün kontrole gittik biraz toparlanmaya başlamış boğazı ama tam geçmemiş..
ishal için bitkisel bir ilaç verdi..antibiyotik aldığı için ishal olurmuş bu yaştaki bebekler..
az azda ols yemeye başladı çok şükür..çağan nasıl yiyormu birşeyler valla seni çok iyi anladım şu birkaç günde çok üzüldüm yemeyince 300 gr vermiş zaten

Geçmiş olsun aylincim.Hadi sevindim biraz iyileşmesine eguşun.
Ama dediğin gibi güzelim, inciyi bende çok iyi anladım, şu son günlerde.:))))Hele de bugün:)))))

canım işallah gece rahat geçer zor oluyor tabi nedenini bilemeden mızmız olması bizimkide akjşam üstü pek huysuzdu parka gittik herzaman dışarda gülücükler atan çocuk pek mahzundu ay içimize dokundu neyyse eve geldikte keyfi yerişne geldi oğlumun inasnın içi gidiyor valla onlar öyle olunca

canım benim işallah çabuk atlatır geçmiş olsun canım çağan aynı ama bugün yoğudunu yedi o bile büyük başarı bizim için işallah kısa zamanda yemeye başlarda bende oda babasıda rahatlar ay ben artık geçtim kilolu falan olmasını alması gereken gıdayıo alsın kilo vermesin normal rutinde gitsin daha bişey istemem kıslar birde benimm oğlan günde üç kere dört kere kaka yapıyor acaba ondandamı kilo almıyor

Günde 3-4 kez kaka yapıyor olması kilo alımını engelleyebilir hayatım.Bizimki maşallah düzene oturttu.Sabahları 1 kez yapıyor.

reyhan yaşlarına girmelerin az kaldı canım valla zaman nasıl geti gitti anlamadım..
bir bakmışız genç delikanlılar genç kızlar olmuşlar..allah o günleri göstersin hepimize..

sağolun kızlar umarım tüm hasta yavrularımız hemen iyileşir..

meralcim bizimde ablamız gitti tatile,şimdi aradı msn girinde eguşu göreyim çok özledim diyor :)

aylin kıyamam eguşa :teselli:

meralcim bazen nedensiz huysuzlukları oluyor güven olmuyor bebek milletine :smiley-cool:

inci günde 3-4 kere çok değil mi :uhm:

benımde kardesım ıngıltereye gıttı bızde hergun kamera acıyoruz teyzesine Şeniz

Evet canım bebek milletine güvenilmiyor:))))))

Sen batuhanın resmini koymuşsun ama göremedim ben:çok üzgünüm:

Aylincim, allah kavuştursun.Bizim ablamız, yaz okuluna kalmıştı.Hala gelemedi, hergün msnde, anne göstersene egeyi deyip duruyor:)))))Batıkan, biraz tatil yaptıktan sonra ablasıyla gelecek buraya.

ya evet kıslkar banada çok geiyor bugün aklıma geldi oda çağan her yemekten sonra kaka yapıyor anlamadım ben zaten çok az yiyor onuda çıkarıyor bir şekilde ben dra sorim bari bunu
buarada kkyı turlayıp geldim aralık annelrinden biri tekrardan bebek bekliyormuş valla iyi cesaret ben bununla başa çıkamyıyorum şubat annelrinden birininde yavrusunun böbreğinde taş varmış ay kıyamam yavruma hiç kilo almayışından anlamışlar ah bu drlar yok diştendir yok sıcaktan deyip oyalaıyolar kilo almıyorsa vardır bir sebebi işte bu bizim drda aynını dedi eğer kilo almassa 15 günde başka tetkikler yaparız diş falan değil dedi aman kslar yükesek ateş te falan dişe yorup dr agötürmemezlik etmeyin

aaaaaa ne hızlılar ayol bı de ne cesaret biri 1.5 yasındayken otekı olcak

SAĞOL HAYALET hera :)) hala söylemedşn bu işin sırrını bize :))
birde resmi bende görmek istiyorum :)

doktor bişey demiyormu inci 3-4 kez kaka yapmasına

Aralık annesine üzüldüm açıkçası.Özellikle emiyorsa bebişine üzüldüm.Ememeyecek çünkü.İkiz gibi büyürler ama çok zor 2 bebek birden.Benim ilk çocuklarda 3,5 yaş var aralarında.O bile bazen sorun oluyordu.

..........................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…