2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy harika bir adam olmuş özlem bu yaa maşallah 41 kere nazarlardan saklasn allah..
valla abi gibi duruyor maşallah..

Canım maşallah batuhana, erkek adam olmuş iyice:)))Kıyamam ben ona çok tatlı.Allah nazarlardan saklasın.

teşekkürler aylıncım buyuyorlar artık küçük adamlarımız

ii akşamlar:))
ay iyi olsun kuzularım artık ya,elemtere fişşş kem gözlere şişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ya şu kaka konusunda takıldım ben tabi ,hani nilinkini dört gözle bekliodum ya ben şimdi 5 kere falan yapıo günde ama ben istersen 10 kere yap annem diorum ,napim korkuorum..olmaz mı yani bööle,fazla mı?ama o kadar güzel ıkınıo ki,sonrada kokudan bayılıorum..ay mide bulandırdım ama dünyanın en güzel şeyi sanki..
ya bi de ben nile bakıp bakıp hayran oluorum,deli miyim??

hm60 mıydı canım ne aralık annelrinden şubat annelrinden biri vardı yine ekim annelrinden emzren bri vardı yeniden hamile ollanlar ay bende kknın doğum habercisi gibi oldum ha

iyi akşamlar kızlar,aylinciim eguşun iileşmesine çok sevindim,muz ve patatesi daha fazla ver istersen...süleyman bey verdi canım ben sağlık ocağında verilen ferrum kabız yapıyomuş dedim oda ferromixin yazdı ister bunu alın ister ferrumu kullanın dedi bizde yazdığı vitamini aldık damla değil toz halinde yemeğine katıyorum...sanki bu toza başladığımızdan beri daa çok kaka yapmaya başladı bende hergün meyve püresine muz katıyorum daa kıvamlı şeyler hazırlıyorum 2ye düşürebildim
inci bence çok kaka yapıyo ondanda kilo alımı yavaşlayabilir

dünrüm geçen eşimd iyordu doğduğunda çağanı çok seviyordun ama paylaşımların arttıkça ona aşık oluyosun onsuz yapamaz hale geliyosun çok doğru bence bizde aynı sen gibiyiz merak etme deli falan değilsin zemuszemus

ah canım ya ne kadar tatlı,Allah bahtını da çok güzel yapsın..maşşallah
ay bi daha hamilelik mi:1no2:

inci bende okudum şimdi aralık annelerini kadın çok memnun yalnız halınden

ay hatice bak iyi hatırlattın canım ya bende muz katim bari belki bizimkide azalır he dur bakim birde öle deneyek

çok tabi yaa benim oğlumda sadece sabahlaı 1kere yapar başka yok......

yavrularımıza bakıp hayran olmamak mümkünmü... bende hergün öpmeye doymıyorum... bazen uykudaydık şapur şupur öpürum valla napıyım çok tatlı gözüküyo.... uyanmazda benim oğluşum uykusu çok ağır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…