2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlemcim eğer istiyorsa e güzel tabi ALLAH her isteyene nasip etsin ama sonuçta hamilelik zor bir olay buarada bebeklerimiz in en çok ilgiye ihtiyaç duydukları dönemde bu o yüğzden iki kere düşünmek lazım bazı şeyleri

ay benim oğlumda sabahları kalkınca yanıma sokuluyor beöyle ölürüm ben ona ya dünyada daha güzel bir duygu olamaz herhalde annelikten dah güzel

dünürüm ben zaten evde yoğurt yapmıyom artık beybimiks yemiyor sadece içim smart yerse zorla onu yyor bugüğn yedi yoğurdunu şükür

kesınlıkle buyuk çocuga uzulurum ben otekı anlamaz ama o tam ılgıye bılgıye muhtacken hep bebekle ılgılenen bı annesı olcak

ay ben de okudum şimdik ,ya nası olcak hamilelik ,ben kusmaktan kafamı kaldıramıodum,nilim naapar???
Allah herkesin kalbine göre versin..

duygu her anne hayrandır bebegıne onun ıcın dunyanın en guzel varlıgı onun ıcın butun bebeklerı en guzelı uyurken bıle özledıgı...

kıslar muahbbete doyum olmaz kociş baskete gitti bende azcık uzanim valla yarın evde temzilik yapıcaz büyük temizlik çağanın odasını falan halledicez artık sıpa madem büyüdüm diyor geçsin odasına :)))
akşamlarıda spora başladım yoruluyorum valla hepinize iyi gecler tüm kuzuları öpüyorum hadi kıskanmayın anaları sizleride öpüyorum :)))

yok dünyada böylebir aşkkk..allaha binlerce şükür ki anne olabildik..allah isteyen herkese versin..

seninle aşkım bitti yeni bir aşk yaşıyorum diyorum eşime :jeyyar:

burda babymix yok ya ,hiç deneyemedim onu..
yesin çağanım aferin ona:)ben nile yoğurt yediremiodum,kakası için kayısılı almıştım 2 tanesini bi anda yio hep,sevdi..

bende esya hazırlıcam ama zor gelıyooo

bugun gıttım yıne saçlarımı kestırdım kılımdan tuyumden kurtuldum geldım

duygu her anne hayrandır bebegıne onun ıcın dunyanın en guzel varlıgı onun ıcın butun bebeklerı en guzelı uyurken bıle özledıgı...
evet ya her gece rüyamda bile benimle nil..
ah be dünür amma büyük temizlik yapıon yaww..benim en büyük temizliğim,makina,paspas,azcık toz alma.. o da çok nadir..
yok dünyada böylebir aşkkk..allaha binlerce şükür ki anne olabildik..allah isteyen herkese versin..

seninle aşkım bitti yeni bir aşk yaşıyorum diyorum eşime :jeyyar:

a.sa.samin canım,isteyenin kucağı boş kalmasın..
bu akşam haberlerde antalyada bi hastanede aynı gün 2 bebek ölmüş gene,Allah ailelere sabır versin:Saruboceq:

ohh rahatlamışsındır,bend e 2 gün önce dayanamadım vurdum jileti ama şimdi gene pişmanım
bu arada ii tatiller özlemcim:))
dünürüm sana da ii geceler,
ben de kaçacağım bi sürrü ütü var umarım yaparım..

dünürüm ben zaten evde yoğurt yapmıyom artık beybimiks yemiyor sadece içim smart yerse zorla onu yyor bugüğn yedi yoğurdunu şükür

sade yoğurdu sanırım çoğu bebek sevmiyo. ben kendim yapıyorum yoğurdu ama içine bikaç çeşit meyve rendeliyorum seve seve yiyo.... bide öyle dene istersen...

ay ben de okudum şimdik ,ya nası olcak hamilelik ,ben kusmaktan kafamı kaldıramıodum,nilim naapar???
Allah herkesin kalbine göre versin..

ayy hele ben hiç dayanamazdım heralde zaten ya kusuyodum yada uyuyodum.. bebeğe nasıl bakıcam.. ççok zor olurdu yaaaa.. neyse büyükde konuşmamak lazım bi kazaya kurban gidersek fena olurdelikafadulden

iyi geceler duygucum.
Allah isteyene versin valla.Bununla sona vardım:))))Geçen ay ilk adetimdi, bu ay adet olduğumda gidip taktıracağım spirali, bende rahat olacağımm, kafamda:)))))

Oğullarım, kızım sağlıkla büyüsünler de başka bir şey istemiyorum.Bu yaşta bu bile zor bir karardı zatendelikafadulden

Özlem, bodruma nereye gidiyorsunuz_?Otele mi, tanıdık birinin yanına mı_?

Kızlar hepinize iyi geceler, ben yatmaya gidiyorum.

Bebişleri öpüyorum kocaman kocaman, tabii sizleride.opuyorumnanaktan

bitti ütü:))))))))))))))))))))))
meral daha düşünmüosun di mi,sanki içten bi arzu var gibi geldi??
RİA için adeti beklemeye gerek yok..ben gfittim ama takmadılar uygun diilmişim
tırsıp duruorum şimdik!!
ay nilin sesi gelio..kızım şimdi oturdum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…