inci bi de yoğurt olarak danone kayısılı aldım ben bi onu yio nil,aklında olsun..
özlemcim eğer istiyorsa e güzel tabi ALLAH her isteyene nasip etsin ama sonuçta hamilelik zor bir olay buarada bebeklerimiz in en çok ilgiye ihtiyaç duydukları dönemde bu o yüğzden iki kere düşünmek lazım bazı şeyleri
evet ya her gece rüyamda bile benimle nil..duygu her anne hayrandır bebegıne onun ıcın dunyanın en guzel varlıgı onun ıcın butun bebeklerı en guzelı uyurken bıle özledıgı...
ah be dünür amma büyük temizlik yapıon yaww..benim en büyük temizliğim,makina,paspas,azcık toz alma.. o da çok nadir..kıslar muahbbete doyum olmaz kociş baskete gitti bende azcık uzanim valla yarın evde temzilik yapıcaz büyük temizlik çağanın odasını falan halledicez artık sıpa madem büyüdüm diyor geçsin odasına :)))
akşamlarıda spora başladım yoruluyorum valla hepinize iyi gecler tüm kuzuları öpüyorum hadi kıskanmayın anaları sizleride öpüyorum :)))
yok dünyada böylebir aşkkk..allaha binlerce şükür ki anne olabildik..allah isteyen herkese versin..
seninle aşkım bitti yeni bir aşk yaşıyorum diyorum eşime :jeyyar:
dünürüm ben zaten evde yoğurt yapmıyom artık beybimiks yemiyor sadece içim smart yerse zorla onu yyor bugüğn yedi yoğurdunu şükür
ay ben de okudum şimdik ,ya nası olcak hamilelik ,ben kusmaktan kafamı kaldıramıodum,nilim naapar???
Allah herkesin kalbine göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?