balım okadar denize giriyor çocuk tabii bronzlaşacak :) iyi eğlenceler piknikte..
maşallah cnm bizim de saygısız cümlelerimiz hiç olmadı, zaten bi kere yanlış bi kelime çıktımı arkası gelir bence
naber kız duygu yeni eve geçtin fazla uğramaz oldun
Merhaba kızlar,
Maşallah bebişlere, kocaman oldular artık, neredeyse yürümeye başlayacaklar.
Hasta olan bebişlerede geçmiş olsun , geçmişi fazla okuyamadım, ara ara girip bakıyorum sadece.
Bugün egeninde huysuzluğu üzerinde.Anlayamadım neden olduğunu.Ateşi filanda yok ama zır zır, kucakta olmak istiyor özellikle.Kucakta da oturmayalım, dolaşalım istiyor.Yere koyuyorum, yok başlıyor alın beni diye mızırdanmaya.Ufffff uff.Nedeninide çözemiyorum.Birşey de yemedi doğru düzgün.
Özlemcim sana da iyi tatiller, bize yaklaşıyorsunuz, gelin marmarisede:)))))
seni anlıorum meral..bazen gerçekten çok huysuz oluolar, uyumuyolar, yemiolar, mız mız mız mızzzz bi tek o zaman yorgunluumu hissediorm hep gülse keşke..
ii tatiller özlem bodrum ne güzeldir şimdi benim için de yüz, ay inanmıorum ya şimdi denizden aklıma geldi, ben gene regl olcam çeşmede offffffffffffff, tampon kullanan var mı tavsiye edermisiniz
iyi geceler aylinopuyorumnanaktan
hoşgeldin sevdaa.s
bende esya hazırlıcam ama zor gelıyooo
bugun gıttım yıne saçlarımı kestırdım kılımdan tuyumden kurtuldum geldım
iyi geceler
hera ben çıkmıştım yine kaçırmışım resmi.yarında yokum görümcem pikniğe çağırdı.gelmezsen darılırım dedi bebekle hiç istemiyorum piknik ama hatır koymasın diye gitcem artık.
bu arada eymen bronzlaşmışzemuszemuso kadarda güneş kremi sürdüm şapka kullandım yanmasın diye görenler çocuğu ne yaptın böyle yakmışsın güneşte iyice diyorlar
a.s. günaydın a.s.
kaydirigubbakcemile5 herkese güzel bir gün diliyorum kaydirigubbakcemile5
günaydınn eski dünürr:dilcikar:
günaydın kızlarrrrdelikafadulden
hiç görülmemiş bişey benim bu saatte buda olmam ama duru işte üçgündür 5-30 da uyanıyocadı.
şimdi tekrar uyudu bende yatıcam biraz hepinize güzel bir gün ve çokkkk güzel bir hafta sonu diliyorumm kocişlerinizlee vee küçük meleklerinizlee tabii
:dance::dance::dance:gÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?