2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler

hera ben çıkmıştım yine kaçırmışım resmi.yarında yokum görümcem pikniğe çağırdı.gelmezsen darılırım dedi bebekle hiç istemiyorum piknik ama hatır koymasın diye gitcem artık.

bu arada eymen bronzlaşmışzemuszemuso kadarda güneş kremi sürdüm şapka kullandım yanmasın diye görenler çocuğu ne yaptın böyle yakmışsın güneşte iyice diyorlar

Meralcim valla iyi karar verebilmişiz..bu yaşta ve bunca yıldan sonra delimiyiz neyiz biz :)))
allahtan çok yaramaz değil yavrumda pişman etmedi bizi..

aferin duygu sana benimde ütüm var ama yapamadım daha..

balım okadar denize giriyor çocuk tabii bronzlaşacak :) iyi eğlenceler piknikte..

haklısın vallahi:)) benim oğlanda balık adam oldu denizden çıkartamıyoruz.denize gitmediğimiz zaman banyoda küvete su dolduruyoruz.öncelerei banyo yapmaktan korkan çocuk sudan çıkmıyor artık

aferin banaalkisalkisalkis
valla yaşınıza diyecek bişi yok yanlış anlamayın,sadece büyümüş çocuklar bundan soona keyif yapayım varken bi çocuk daha zor,zor anam ..Allah sağlıklı ömürler versin..
kocam geldi bi daha gitti,ortağın araba bozulmuş..taksi bile yok memlekette..
neys ii geceler,tatlı tatlı rüyalar:)))))))))opuyorumnanaktan

bu gece iii sohbet etmişsiniz maşşallah....inci druna sor bakalım ne diyecek kaka için...valla bende çok seviyrm iii ki yapmışım diyrm...severken içime sokasım gelio resmen...annelik başka bişimiş yaa..allah herkese versin...aylincim çoks evindim düzelmesine inşş hemenck ileşir tamamen...kızlar ismiye nerdde??bi çok kişi yok...merak ettiim...herkese ii uykularrrr

maşallah cnm bizim de saygısız cümlelerimiz hiç olmadı, zaten bi kere yanlış bi kelime çıktımı arkası gelir bence
naber kız duygu yeni eve geçtin fazla uğramaz oldun

sizede maşallah canım Allah sizede bu şekilde saygılı daha uzunnn bir ömür versin tüm evllikleree mutlu ve uzun ömürlerr dileyelim hatta

meralcim duruda öle bugün dr götürdüm dişten dedi boğazında çok hafif bi kızarıklık var ondan olmaz ama çok az dedi ama iki üç gündür ateşi bi çıkıp bi iniyodu o yapmıştır kızarıklığı enfeksiyon deildir dedi sevindim valla hastalık çıkıcak die korkuyodum dişten olsundan amannç sizinde dişten olabilir canım çokkk geçmiş olsunnn

var canım ben kullanıyorum çokta memnunum arkadaşlarında dediği gibi doğru takarsan yüzdeyüz koruma denemende fayda var zaten kutusunda net bi şekilde yazıyor kullanılışı

iyi geceler aylinopuyorumnanaktan

hoşgeldin sevdaa.s

hoşbuldum canım yeni gördüm bilgisayarı açında sayfa otomatik açılıyo ama ben yokum sırnaşık şey

nasılsın canım eymen nasıll

a.s. günaydın a.s.

kaydirigubbakcemile5 herkese güzel bir gün diliyorum kaydirigubbakcemile5​

günaydınn eski dünürr:dilcikar:
günaydın kızlarrrrdelikafadulden
hiç görülmemiş bişey benim bu saatte buda olmam ama duru işte üçgündür 5-30 da uyanıyocadı.
şimdi tekrar uyudu bende yatıcam biraz hepinize güzel bir gün ve çokkkk güzel bir hafta sonu diliyorumm kocişlerinizlee vee küçük meleklerinizlee tabii

esra kıss görmedim sanma nerdesin sen kaç gündür merak ettim vallaa
sen yaz ben okurum canım çokkk uykumm varrrrr

:dance::dance::dance:gÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:dance::dance::dance:

bende esya hazırlıcam ama zor gelıyooo

bugun gıttım yıne saçlarımı kestırdım kılımdan tuyumden kurtuldum geldım

sıhahtler olsun canım iyi yolculuıluklar şimdiden iyi tatiller

iyi eğlenceler canım aman dikkat kene olayına falan

a.s. günaydın a.s.

kaydirigubbakcemile5 herkese güzel bir gün diliyorum kaydirigubbakcemile5​

:dance::dance::dance:gÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:dance::dance::dance:

günaydılar canlarım

ay sinirlerim cok bozuk bu adam beni sinir hastasi edecek.
Defne yi koydum oyun halisinin ustune burdaki evlerde hali yok sert olmasin diyede
minder koymustum. Salonda otururken surekli bakiyordum ouynuyordu,
dur iki dakka nete gireyim dedim zaten bugun bayagi yoruldum ayaklarimin alti zonkluyor yine . neyse kizin ses kesildi ben farketmesem sesinin cikmadigi sittin sene bakmaz bu
adam cocuga bisey oldumu diye. kaya kaya inmis halisindan tahta zeminde uyumus
ay inanamiyorum bu kadar sorumsuzluk olmaz.
acayip moralim bozuk kaptigim gibi yatagina koydum, icerde adam var diye guvenip biramicaz cocugu ben icerden sesi cikmiyor bak demesem umru degill

yeşimcim sıkma xcanını bitanem böyle şeylere normal bunlar sonuçta babada olsa senin kadar özverili değil işte hepimizinki aynı merak etme bende kocişin yanında bırakınca çocuğu onkere tembihliyorum bazen kızıyor ya tamam yanındayım ya diyor ne olur ne olmaz çok hareketlendi anlık kayar dikkatli ol diyorum sende kırmadan uyar canım sorun olmasın bçyle şeyler aranızda zaten yeni bir memelket e taşındınız sizin için yeterince zor destek olun birbirinize

slm kızlar nasılsınız bakalım

sedacım walla şöle bi açıp baktım bugün 5 te uyanmıştık ,sonra uyuyunca berrak bende kestirdim acık görmedım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…