sıcaktan olmuştur duygucum...her açtığında suyla yıka istersen yoksa zor geçer pişik kremi de sür her açtığında...sizinnde kutlu olsun 7.ayınız...
esracım elvinde uyuoo gündüzleri hemen uykusu gelioo sıcak mı gelio acaba berrağa...
ya kızlar blendır kullanmaın diyolar ama mümkün olmuo kullanmadan çok pütürlü kalıo elvin yemio besin değerleri ölüo mu şimdikafamçokkarıştı
sanada günaydın eski dünür :smiley-cool:
çizelge burda
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...bebeklerinin-boy-kilolari-24.html#post8138098
ay sinirlerim cok bozuk bu adam beni sinir hastasi edecek.
Defne yi koydum oyun halisinin ustune burdaki evlerde hali yok sert olmasin diyede
minder koymustum. Salonda otururken surekli bakiyordum ouynuyordu,
dur iki dakka nete gireyim dedim zaten bugun bayagi yoruldum ayaklarimin alti zonkluyor yine . neyse kizin ses kesildi ben farketmesem sesinin cikmadigi sittin sene bakmaz bu
adam cocuga bisey oldumu diye. kaya kaya inmis halisindan tahta zeminde uyumus
ay inanamiyorum bu kadar sorumsuzluk olmaz.
acayip moralim bozuk kaptigim gibi yatagina koydum, icerde adam var diye guvenip biramicaz cocugu ben icerden sesi cikmiyor bak demesem umru degill
slm kızlar nasılsınız bakalım
sedacım walla şöle bi açıp baktım bugün 5 te uyanmıştık ,sonra uyuyunca berrak bende kestirdim acık görmedım seni
canım gündüzleri çok uykusu gelsede uyut ama yarım saat sonra bişekilde uyandırki uykusunu almasın ama uykusuzda kalmasın ozaman akşam daha derin uyurbide biz gündüz 2 yada 3 saatte bir yaklaşık 1 saat uyuyoruz,ondan da olabilir dimi?
uyutmayım desem gündüz gözleri kayıyo mecbur uyutuom
duygucum nbr nilim nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?