2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydınlaarrrr...ayy yeşimcim erkeklerden ne beklersin işte onlar bizim gibi dikkatli olamıyolar ki gayet rahat davranıyolar ince düşünemiyolar...bereket ki uyumuş bişi olmamış..takma kafana üzme kendini..benim eşimde dün öğle yemeğine geldi elvini sevdi etti sonra altnı açtı hava alsın die bıraktı öle bende mıutfağa geçtim hazırlayayım die dedim bak bağla işer şimdi hava alsın işemez dedii...neyse yemek yiyo bi baktım elvin laminanta çıkmış işemiş her yeri çiş olmuş görseniz nasıl tepem attıı güleyim mi ağlayım mı şaşırdım al dedim dinlemezsen beni böle olur verdim eline kendi yıkadı elvini...zemuszemus

saol burcu sizinde kutlu olsun:))
iiz canım şu uyku meselesi hariç bir problemimiz yok,gece 9 da yattı öle oluncada sabah 5 te uyandık,tabı bazen yarım saat arayla bazen 1-1.5 saat araylada uyanıp emdi,gittikçe kötü oluo düzeleceğine uyku düzenimiz,sizin nasıl uzun uyuyomu elvin?
dişlerimizde hala yok canım ya,eşimde bende geç çıkarmışız genetik olurmuş ya beklıoruz bakalım

bizim 11 dedi mi illa uyucak sonra 1 kere kalkıyo gece 4 gibi falan sabahta 6.5,7 gibi uyanıyo öle düzenimz..bazen kalkmadığı zmanda oluyo..sende erken uyutmamaya çalış bırak iice yorulsun baktın iice durmuyo o zaman uyutursun..elvin akşamüstü uyuo 6 gibi uyanıyo..sonra gece uykusuna dalasıya kadar 30 dk falan daha uyuo uyanırsada tekrar uyuması için uğraşmırm gece uzun uyusn die

Son düzenleme:
bide biz gündüz 2 yada 3 saatte bir yaklaşık 1 saat uyuyoruz,ondan da olabilir dimi?
uyutmayım desem gündüz gözleri kayıyo mecbur uyutuom

duygucum nbr nilim nasıl?

merhabaaaaaa:))
nil uyudu kociş gitti ,ben de mesaime gecikmeli olarak geldim:))
7.ayımız kutlu olsunopuyorumnanaktan
aslıcım ses çıkarmıosa çok bakmaz babalar boşver seen..çık dışarı ,yorma kendini,yıpratma..
eguş nası??
nilin altını değiştirdim bişi yoktu soona çiş yapmış bi daha açtım her yeri pişik 1 saat bile yok aralarında 2 bexin?nie bööle oldu ki??

sıcaktan olmuştur duygucum...her açtığında suyla yıka istersen yoksa zor geçer pişik kremi de sür her açtığında...sizinnde kutlu olsun 7.ayınız...

esracım elvinde uyuoo gündüzleri hemen uykusu gelioo sıcak mı gelio acaba berrağa...

iiyis canım uyuo ditcem ama ıh ıh sesi gelio(aklıma bişi getirmeyeceğim):)) )
valla 8,5 ta en geç uyurdu nil şimdi 9,5 oluo bazen de geçio..ama gece çok değişio sayımız bazen 3 bazen 10..
berrakçıım nası,sen nasılsın??

ah canım sürüorum hep ama işte..yakayayım bare dedeğin gibi ben dalinle silip kuruluorum hep..

bizde iiz canım bir yaramazlık yok berrekla boğuşuoz bütün gün
burcu ew sıcak deil 24 saat klima açık bizde yoksa durulmaz çatı yok en üst kat(

hehe gene yalnız kalmışım..
biz de saçlarımızı aynı yaptık,ağzımız burnumuz yoğurt,nilin altı kakalı öle zıplıoss..
şimdik duşaaa...
bayyyy:))

selam kızlaaar 7. ayınız kutlu olsun burcu esra duygu ve de kimlerin dolduysa...
havuza indik, yemek yaptık, yemek yedik, banyo yaptık, ev temizlendi uyuyoruz babamızı beklioruz işe gittide bugün.sanki herşeyi yapmışız bugün ne çok yorulmuşum of

tşkler ayşegül,ohhh her işi halletmişsiniz
bende şimdi ezogelin yaptım ilk defa onu denicem sevecekmi bakalım

ya kızlar blendır kullanmaın diyolar ama mümkün olmuo kullanmadan çok pütürlü kalıo elvin yemio besin değerleri ölüo mu şimdikafamçokkarıştı

selamlar hemşom dünürüm 7 aylarınız kutlu olsun oh ayrın bizde 7 aylık olucaz işallah
ayşegül maşallah ne hamaratsın bende temizlik yapıcaktım kociş geç kalktı şimdide halıları almaya gitti bakalım bugün yapamıcam galiba

ya kızlar blendır kullanmaın diyolar ama mümkün olmuo kullanmadan çok pütürlü kalıo elvin yemio besin değerleri ölüo mu şimdikafamçokkarıştı

ben kullanıyorum canım zaten iştahsız bide pütürlü verince hepten çıkarıyor o yzüden ama şöle yapabilirsin blendırın ayarları varsa ona göre zamanla azaltırsın örneğin benimkinde 6 ayar var 5te yapıyorum ben bir süre sonra 4 321 derken zamanla azaltıp pütürtlüyede alıştırabilirsin bilmem anlatabildimmi biraz karışık oldu galiba

saol canım benimm sana ii tatiller diliyorum inşallah batuda izin verirde güzel bir tatil geçirirsinizz.

olsun be canım okadardan bişi olmaz olur öle şeler bende oyun için yere koyuyorum bazen mutfakta iş yapıp bi geliyorum parkeye gelmiş hala tepinmeye çalışıyo.ne kadar istesende bu ve buna benzer şeyler yaşanıcak buda bişimi daha neler yaşıycaz Allah beterlerinden korusun yavrularımızı
bizim baba benden daha titrer bu konularda dultanım der başka bişi demez zemuszemusbazen edebsizlik ağlaması yapar biz mutfaktayken ama sanki bi yerine bişi olmuş gibi babamız nasıl koşuyo çocuğa bişi oldu diee bende çok sakinn yokkk edepsizliktenn derim arkasından ve hep çıkar dediğimm kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız bakalım

sedacım walla şöle bi açıp baktım bugün 5 te uyanmıştık ,sonra uyuyunca berrak bende kestirdim acık görmedım seni

ok cnm

bide biz gündüz 2 yada 3 saatte bir yaklaşık 1 saat uyuyoruz,ondan da olabilir dimi?
uyutmayım desem gündüz gözleri kayıyo mecbur uyutuom

duygucum nbr nilim nasıl?
canım gündüzleri çok uykusu gelsede uyut ama yarım saat sonra bişekilde uyandırki uykusunu almasın ama uykusuzda kalmasın ozaman akşam daha derin uyur

anladım incicim ama öğürüyo pütürlü verdiğim zaman blendırdan geçirip vericem artık yoksa yemioo

saol ayşegülcüm valla ne çok iş yapmışsın öle...anne kız hamaratsınız maşşalahh

soal hemşom,sizinde hayırlı olsun:))
az önce bende kullandım ezogelin için mecbur en düşük ayarında,
berrakta ağzına verdiğim ekmek meyva parçalarını yıyo ama çorba püresindeki pütürlerı sewmıo yaa,3-4 kaşık yedi ezogelini,sürekli dilini çevirio ağzının içinde,emmek istedi çorba yerıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…