yok hayatım , ne arzusu:))))Yeter yeter bu kadar.Spiral için beklemek gerekiyor adeti hayatım.Kanamnın en yoğun olduğu gün takıyorlar sadece.bitti ütü:))))))))))))))))))))))
meral daha düşünmüosun di mi,sanki içten bi arzu var gibi geldi??
RİA için adeti beklemeye gerek yok..ben gfittim ama takmadılar uygun diilmişim
tırsıp duruorum şimdik!!
ay nilin sesi gelio..kızım şimdi oturdum ya...
Bzim kide zaten esmerdi iyice esmerleşti.İlk zamanlar, tişörtünü çıkardığımda kolları ile vücudu arasında renk farkı oluyordu.Amele yanığı olmuştu, şimdilerde her yeri aynı:))))Hem de chicconun 50+ faktörlü koruma kremini kullanıyorum.iyi geceler
hera ben çıkmıştım yine kaçırmışım resmi.yarında yokum görümcem pikniğe çağırdı.gelmezsen darılırım dedi bebekle hiç istemiyorum piknik ama hatır koymasın diye gitcem artık.
bu arada eymen bronzlaşmışzemuszemuso kadarda güneş kremi sürdüm şapka kullandım yanmasın diye görenler çocuğu ne yaptın böyle yakmışsın güneşte iyice diyorlar
Evet hayatım yaaa, gerçekten bu kararı vermek zor.Ama allaha şükür sorun yaşamıyoruz.Allah halimize acıdı herhalde, bu yaştan sonra istediler, bari uslu olsun bu bebekler dedi.)))))))Meralcim valla iyi karar verebilmişiz..bu yaşta ve bunca yıldan sonra delimiyiz neyiz biz :)))
allahtan çok yaramaz değil yavrumda pişman etmedi bizi..
aferin duygu sana benimde ütüm var ama yapamadım daha..
saol burcu sizinde kutlu olsun:))
iiz canım şu uyku meselesi hariç bir problemimiz yok,gece 9 da yattı öle oluncada sabah 5 te uyandık,tabı bazen yarım saat arayla bazen 1-1.5 saat araylada uyanıp emdi,gittikçe kötü oluo düzeleceğine uyku düzenimiz,sizin nasıl uzun uyuyomu elvin?
dişlerimizde hala yok canım ya,eşimde bende geç çıkarmışız genetik olurmuş ya beklıoruz bakalım
bizim 11 dedi mi illa uyucak sonra 1 kere kalkıyo gece 4 gibi falan sabahta 6.5,7 gibi uyanıyo öle düzenimz..bazen kalkmadığı zmanda oluyo..sende erken uyutmamaya çalış bırak iice yorulsun baktın iice durmuyo o zaman uyutursun..elvin akşamüstü uyuo 6 gibi uyanıyo..sonra gece uykusuna dalasıya kadar 30 dk falan daha uyuo uyanırsada tekrar uyuması için uğraşmırm gece uzun uyusn die
Esracım, bizim oğlanda aynı.Akşam 9 gibi uyuyor, 11 gibi kalkıyor,emiyor.Ondan sonra sabaha kadar neredeyse saat başı emmek için uyanıyor.Gündüzde 2 saatte bir yarım saat ya da 45 dk uyuyor.Ama eğer zamanını geçirirsem, ya da uyurken uyandırısam huysuzluğu çok daha kötü oluyor.O yüzden burcucum ben artık kendi haline bıraktım.Emmeyi kesinceye kadar sanırım bu şekilde gideceğiz biz.bide biz gündüz 2 yada 3 saatte bir yaklaşık 1 saat uyuyoruz,ondan da olabilir dimi?
uyutmayım desem gündüz gözleri kayıyo mecbur uyutuom
duygucum nbr nilim nasıl?
çok iş yaapmışsınız tabi:))selam kızlaaar 7. ayınız kutlu olsun burcu esra duygu ve de kimlerin dolduysa...
havuza indik, yemek yaptık, yemek yedik, banyo yaptık, ev temizlendi uyuyoruz babamızı beklioruz işe gittide bugün.sanki herşeyi yapmışız bugün ne çok yorulmuşum of
ama artık pütürlüyü rahatça yemeleri gerekio canım,ilk başta nil de öğürüodu bu reflexmiş.. yazdım ve içerden ses geldi ıhhıh die,bi gittim tuvalet kağıdı yio gene bi de gülüo,ardından da gark yaptı valla kafayı yiyeceğimkafamçokkarıştıya kızlar blendır kullanmaın diyolar ama mümkün olmuo kullanmadan çok pütürlü kalıo elvin yemio besin değerleri ölüo mu şimdikafamçokkarıştı
saol canıma.s.selamlar hemşom dünürüm 7 aylarınız kutlu olsun oh ayrın bizde 7 aylık olucaz işallah
ayşegül maşallah ne hamaratsın bende temizlik yapıcaktım kociş geç kalktı şimdide halıları almaya gitti bakalım bugün yapamıcam galiba
afiyet olsuncokacimcoookopuyorumnanaktanafiyet olsun berrağa bende kendimize nohut pişirmiştim etli azcık et azcık nohut püre haline getirip verdim azda olsa yedi çok şükür düne oaranla daha iyi yani dünürümün tavsiyesini dinleyip kendimiz için yaptığım yemekleri salçasız domatesli ve tussuz yapıp vermeye başladım .))
inci benim kız da 2-3-4 arası kaka yapıo ama şöle mesela az az yaparsa 4kere yapıo, bazen 2kere bezi tamamen dolduruyo sonuçta benimki de bence çok yapıo ama yapıcak bişey yok gayet normalmiş ve iyiymiş kaka yapması metobolizmaları hızlı. büyüklerde de böyle diilmi kimi her gün çıkar kimi 2 günde bir
ben kan damlasina tekrar basladim gunde yaklasik 10 damla verecem bir sure bakalimCanım üzüldüm iremin memeyi bırakmasına.Bir kaç kişinin daha bebişleri bıraktı sanırım.neyse hiç olmazsa 6 ay emdi.O kadarda olmayabilirdi.Üzülme.Bundan sonra asıl önemli olan zaten alacağı diğer gıdalar.
Benim oğlanda da aynı sorun var.Terliyor ama kolları bacakları buz gibi.Ben kan damlası da vermiyorum, bir ara kan sayımı yaptırayım ondan sonra vereyim istiyorum.
ya ben zoru atlattik diye dusunuyorum yani bu ayda bile ilk dogdugundan rahatim heracidaniyi akşamlar herkese...
bugün aşı olduk teyzeleri sancılıyız biraz.. birdahaki aşımız yaş günümüzdeymiş.. ay düşünmek bile içimi kıpır kıpır ediyo opuyorumnanaktan oğlumun yaş günü oğlum 1yaşında nasıl olucak acaba...nasıl yürüyecek nasıl konuşacak sürekli bunları hayal ediyorum.....
hayırlısıyla büyüselerdi
Cok gecmis olsun , aslinda alismamiz lazim daha cok hasta olucaklar kiyamiyoruzinci bugün kontrole gittik biraz toparlanmaya başlamış boğazı ama tam geçmemiş..
ishal için bitkisel bir ilaç verdi..antibiyotik aldığı için ishal olurmuş bu yaştaki bebekler..
az azda ols yemeye başladı çok şükür..çağan nasıl yiyormu birşeyler valla seni çok iyi anladım şu birkaç günde çok üzüldüm yemeyince 300 gr vermiş zaten
valla gun gectikce bende hayran oluyorum daha fazla . buyudukce askida buyuyor.ii akşamlar:))
ay iyi olsun kuzularım artık ya,elemtere fişşş kem gözlere şişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ya şu kaka konusunda takıldım ben tabi ,hani nilinkini dört gözle bekliodum ya ben şimdi 5 kere falan yapıo günde ama ben istersen 10 kere yap annem diorum ,napim korkuorum..olmaz mı yani bööle,fazla mı?ama o kadar güzel ıkınıo ki,sonrada kokudan bayılıorum..ay mide bulandırdım ama dünyanın en güzel şeyi sanki..
ya bi de ben nile bakıp bakıp hayran oluorum,deli miyim??
yeşimcim sıkma xcanını bitanem böyle şeylere normal bunlar sonuçta babada olsa senin kadar özverili değil işte hepimizinki aynı merak etme bende kocişin yanında bırakınca çocuğu onkere tembihliyorum bazen kızıyor ya tamam yanındayım ya diyor ne olur ne olmaz çok hareketlendi anlık kayar dikkatli ol diyorum sende kırmadan uyar canım sorun olmasın bçyle şeyler aranızda zaten yeni bir memelket e taşındınız sizin için yeterince zor destek olun birbirinize
herkese günaydınlaarrrr...ayy yeşimcim erkeklerden ne beklersin işte onlar bizim gibi dikkatli olamıyolar ki gayet rahat davranıyolar ince düşünemiyolar...bereket ki uyumuş bişi olmamış..takma kafana üzme kendini..benim eşimde dün öğle yemeğine geldi elvini sevdi etti sonra altnı açtı hava alsın die bıraktı öle bende mıutfağa geçtim hazırlayayım die dedim bak bağla işer şimdi hava alsın işemez dedii...neyse yemek yiyo bi baktım elvin laminanta çıkmış işemiş her yeri çiş olmuş görseniz nasıl tepem attıı güleyim mi ağlayım mı şaşırdım al dedim dinlemezsen beni böle olur verdim eline kendi yıkadı elvini...zemuszemus
merhabaaaaaa:))
nil uyudu kociş gitti ,ben de mesaime gecikmeli olarak geldim:))
7.ayımız kutlu olsunopuyorumnanaktan
aslıcım ses çıkarmıosa çok bakmaz babalar boşver seen..çık dışarı ,yorma kendini,yıpratma..
eguş nası??
nilin altını değiştirdim bişi yoktu soona çiş yapmış bi daha açtım her yeri pişik 1 saat bile yok aralarında 2 bexin?nie bööle oldu ki??
ben hic kullanmadim desem yeridir. hep tel suzgecten gecirdim sadece 1 kere kullandimya kızlar blendır kullanmaın diyolar ama mümkün olmuo kullanmadan çok pütürlü kalıo elvin yemio besin değerleri ölüo mu şimdikafamçokkarıştı
ya ben normaldede soguk kanli degilim zatenolsun be canım okadardan bişi olmaz olur öle şeler bende oyun için yere koyuyorum bazen mutfakta iş yapıp bi geliyorum parkeye gelmiş hala tepinmeye çalışıyo.ne kadar istesende bu ve buna benzer şeyler yaşanıcak buda bişimi daha neler yaşıycaz Allah beterlerinden korusun yavrularımızı
bizim baba benden daha titrer bu konularda dultanım der başka bişi demez zemuszemusbazen edebsizlik ağlaması yapar biz mutfaktayken ama sanki bi yerine bişi olmuş gibi babamız nasıl koşuyo çocuğa bişi oldu diee bende çok sakinn yokkk edepsizliktenn derim arkasından ve hep çıkar dediğimm kaydirigubbakcemile3
meralcim spirali takmak daha rahat olur die regl yi bekliolar yoksa tıbbi diil yani..dedi dr um:)
delikafaduldenEvet canım, hem takan için hemde takılan için daha rahat oluyor.:jeyyar:
delikafadulden
ya kızlar demin nil'i tuvalet kağıdı yerken yakalamıştım ya ardından hadi dışarı çıkalım dedik,kaşımı aldırmaya ,giyinirkrn bi ana çorabımı alayım derken nil bizim yataktan yere düştü,ağla ağla..nefret ettim kendimden,soona suratını yıkayayım derken tam susmuşken tırnağım (kısa ama)suratını acıttı ,bi daha ağla ağla..
bu ne ya..Allahım sen koru bebelerimizi..:Saruboceq:
delikafadulden
ya kızlar demin nil'i tuvalet kağıdı yerken yakalamıştım ya ardından hadi dışarı çıkalım dedik,kaşımı aldırmaya ,giyinirkrn bi ana çorabımı alayım derken nil bizim yataktan yere düştü,ağla ağla..nefret ettim kendimden,soona suratını yıkayayım derken tam susmuşken tırnağım (kısa ama)suratını acıttı ,bi daha ağla ağla..
bu ne ya..Allahım sen koru bebelerimizi..:Saruboceq:
Canım benim , geçmiş olsun.Allah koruyor esranında dediği gibi minikleri.
Bende bir korku atlattım bu akşam.Babasıyla yıkadık egeyi, ben banyoyu toplayayım sen götür dedi.Tam odaya girdim, terliği ayağımdan çıkardım, birden seramikte ayağım kaydı, kucağımda egehanla.Az kalsın düşüyordum.Nasıl korktum.Allah korusun, bana bişey olmaz sonuçta ama çocuğumla beraber düşseydik, sert zemin, ben üstte o altta.Ayy, allah korusun, düşündükçe kötü oluyorum.
ya biz daha tatile cikamadik offf birak tatili denizin rengini unutcam yakinda onumuzdekislm kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız niye kimse yok:umursamaz:nerelerdesiniz ben sizleri çok özledimopuyorumnanaktanbebişler nasıl biz iyiyiz tatil güzel istanbul a dönmeye niyetimiz yok :ecrin_bebek:sizler napıyosunuz....
kizlar adil emre cooook hasta(( atesi cok yuksek ancak bugun ilacla indi dun 40.5 oldu acilde aldik solugu...herseyine bakildi ve virus kapmis...ay kimseyle de muhatab olmadik ama havadan kapti biri hapsirdi da...of ya..doktor hangi virus oldugunu bilemedigimiz icin ilac yok dedi..bulmalari icin cok kan almalari lazimmis...zaten 3 gundur delik desik oldu...hep agliyo...simdi babasi uyuttu...nolur cok dua edin..aglamaktan helak oldum ben de..
ah be canım insan hiç dönmek ister mi??bizim yerimize de yat valla deniz kenarında:sm_cool:slm kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız niye kimse yok:umursamaz:nerelerdesiniz ben sizleri çok özledimopuyorumnanaktanbebişler nasıl biz iyiyiz tatil güzel istanbul a dönmeye niyetimiz yok :ecrin_bebek:sizler napıyosunuz....
kizlar adil emre cooook hasta(( atesi cok yuksek ancak bugun ilacla indi dun 40.5 oldu acilde aldik solugu...herseyine bakildi ve virus kapmis...ay kimseyle de muhatab olmadik ama havadan kapti biri hapsirdi da...of ya..doktor hangi virus oldugunu bilemedigimiz icin ilac yok dedi..bulmalari icin cok kan almalari lazimmis...zaten 3 gundur delik desik oldu...hep agliyo...simdi babasi uyuttu...nolur cok dua edin..aglamaktan helak oldum ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?