2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
afiyet olsun berrağa bende kendimize nohut pişirmiştim etli azcık et azcık nohut püre haline getirip verdim azda olsa yedi çok şükür düne oaranla daha iyi yani dünürümün tavsiyesini dinleyip kendimiz için yaptığım yemekleri salçasız domatesli ve tussuz yapıp vermeye başladım .))

günlük kaka sayımız bugün dört oldu bakalım pzt eşim dra uğrayıp konuşacak halbuki sabah verdiğim meyve püresi muzlu şeftaliydi ama arkasından hemen yaptı yine nette baktımda çok bilgi yokya bazı yerlerde günde 4 yada 5 normal yazıyor ama yiende çok bilgi yok

ben de bugün sulu köfte yapmıştım, çatalla ezdim patates havuç köfte yemedi, blendırdan geçirdi yedi çok uyanıklar valla, buarada ben ayrı tencerede yapıom ona artık mesela onun köftesi tuzsuz baharatsız yemeğini de soğan kavurmadan hepsini haşlayıp yapıorum.bizimkileri 8.ayda vermeye başlıycakmışız tembellik yapmıyım:)

merhaba aradaslar
bı gcmıse goz aatayım kaan uyanmazsa gelecekde de gorusruz :))

inci benim kız da 2-3-4 arası kaka yapıo ama şöle mesela az az yaparsa 4kere yapıo, bazen 2kere bezi tamamen dolduruyo sonuçta benimki de bence çok yapıo ama yapıcak bişey yok gayet normalmiş ve iyiymiş kaka yapması metobolizmaları hızlı. büyüklerde de böyle diilmi kimi her gün çıkar kimi 2 günde bir

yok hayatım , ne arzusu:))))Yeter yeter bu kadar.Spiral için beklemek gerekiyor adeti hayatım.Kanamnın en yoğun olduğu gün takıyorlar sadece.

Bzim kide zaten esmerdi iyice esmerleşti.İlk zamanlar, tişörtünü çıkardığımda kolları ile vücudu arasında renk farkı oluyordu.Amele yanığı olmuştu, şimdilerde her yeri aynı:))))Hem de chicconun 50+ faktörlü koruma kremini kullanıyorum.

Meralcim valla iyi karar verebilmişiz..bu yaşta ve bunca yıldan sonra delimiyiz neyiz biz :)))
allahtan çok yaramaz değil yavrumda pişman etmedi bizi..

aferin duygu sana benimde ütüm var ama yapamadım daha..
Evet hayatım yaaa, gerçekten bu kararı vermek zor.Ama allaha şükür sorun yaşamıyoruz.Allah halimize acıdı herhalde, bu yaştan sonra istediler, bari uslu olsun bu bebekler dedi.)))))))

bide biz gündüz 2 yada 3 saatte bir yaklaşık 1 saat uyuyoruz,ondan da olabilir dimi?
uyutmayım desem gündüz gözleri kayıyo mecbur uyutuom

duygucum nbr nilim nasıl?
Esracım, bizim oğlanda aynı.Akşam 9 gibi uyuyor, 11 gibi kalkıyor,emiyor.Ondan sonra sabaha kadar neredeyse saat başı emmek için uyanıyor.Gündüzde 2 saatte bir yarım saat ya da 45 dk uyuyor.Ama eğer zamanını geçirirsem, ya da uyurken uyandırısam huysuzluğu çok daha kötü oluyor.O yüzden burcucum ben artık kendi haline bıraktım.Emmeyi kesinceye kadar sanırım bu şekilde gideceğiz biz.

Maşallah hamarat ayşegül, ve kızı naz:)))Ne güzel temizlikler yapılmış, yemekler yapılmış.Şimdi dinlemnme zamanı.
Ben hiç blendırdan geçirmedim, ilk 3-4 aylıkken bir kaç kez yapmıştım.Cam rende de kullanmadım, bir arkadaşın cam rendede rendelerken , rendenin camlarından kırılan olmuş.İyi ki farketmişler.O yüzden hiç kullanmadım.Normal rendeyle rendeliyorum, elmayı filan.Diğer meyvaları da küçük küçük doğrayıp çatalla eziyorum.Yemeklerinde de aynı şey geçerli, yemeği pişirdikten sonra ona verirken çatalla ezip yediriyorum.

Bebekler pütürlüye alışmazsa, daha sonra çiğnemeyi bilemediklerinde daha fazla sorun oluyormuş.Burada kknın bir topiğinde vardı, 4-5 yaşında ki çocuk hala pütürlü yemiyor diye.

çok iş yaapmışsınız tabi:))
ya kızlar blendır kullanmaın diyolar ama mümkün olmuo kullanmadan çok pütürlü kalıo elvin yemio besin değerleri ölüo mu şimdikafamçokkarıştı
ama artık pütürlüyü rahatça yemeleri gerekio canım,ilk başta nil de öğürüodu bu reflexmiş.. yazdım ve içerden ses geldi ıhhıh die,bi gittim tuvalet kağıdı yio gene bi de gülüo,ardından da gark yaptı valla kafayı yiyeceğimkafamçokkarıştı
saol canıma.s.
afiyet olsuncokacimcoookopuyorumnanaktan

a.sa.s
bu arada teşekkürler canıma.s.

inci hatırlarsan berrakta bi ara günde 4-5 vede sulu yapmaya başlamıştı,nedenini hala bulamadım ama o ara activa ila yoğurt yapmıştım,1 hafta kadar sürdü tam dra gidecekken kesildi,belkide mikrop falan almıştı bilemiorum yani şimdi en fazla 2-3 oda yediği şeylere göre deişio,o ara dewamlı yaptığından kiloda wermişti,çağanında kilo alamaması belki bu yüzdendir,takip et canım

ben kan damlasina tekrar basladim gunde yaklasik 10 damla verecem bir sure bakalim
terlemesine iyi gelecekmi ? normalde s.ocaklari bile 9. ayda kan sayimi yaptiriyormus
ben de en kisa zamanda yaptiricam

ya ben zoru atlattik diye dusunuyorum yani bu ayda bile ilk dogdugundan rahatim heracidan
gelecek aylari bilememde . bende sabirsizlaniyorum dogum gunu icin cok guzel olucaklar eminim

Cok gecmis olsun , aslinda alismamiz lazim daha cok hasta olucaklar kiyamiyoruz
iste, benimkide yeni yeni toparlaniyor o gulunce ben bayram ediyorum, bide gece yatma
vakti gelince sipaya bir haller oluyor gulmek icin bahane ariyor ufacik bir hareketime
kikir guluyor oynuyoruz bizde uyku saati uzuyor tabi :)

valla gun gectikce bende hayran oluyorum daha fazla . buyudukce askida buyuyor.

bir an yerde uyuyor gorunce tepem atti kendimi tutamadim baya tartistik. sonra duzeldi gibi
ama arada catirdiyor sanki bu iliski

ya kızlar blendır kullanmaın diyolar ama mümkün olmuo kullanmadan çok pütürlü kalıo elvin yemio besin değerleri ölüo mu şimdikafamçokkarıştı
ben hic kullanmadim desem yeridir. hep tel suzgecten gecirdim sadece 1 kere kullandim
sanirim. cokta puturlu iyi degil bence sonucta disleri yok ve ogutemiyorlar besini
suzgeclen bayagi iyi oluyor

ya ben normaldede soguk kanli degilim zaten cok pirpirikimdir ama kuru yerde gorunce
sinirim bozuldu. oda sehpa varmis onunde farkedememis .ne biliyim zaten 5 dk falan
kalmistir yerde.
meralcim spirali takmak daha rahat olur die regl yi bekliolar yoksa tıbbi diil yani..dedi dr um:)

kizlar ben taktirdim 40 im gecince hemide esim koredeyken o 3 ay sonra geldi
yani nasil bir onlem almisim dusunun artik :)) simdi kafam rahat valla
soyle agiz tadiyla kizimin buyudugunu gormek istiyorum 5 yil sonra falan dusunuyorum
belkide 4 yil yapacam ama biraz zaman. tam rahata ermisken oda zor gelir insana
ama cok ta guzel bir duygu
aralik annesininkide iyi cesaretmis valla nasil bakacakki ?

Evet canım, hem takan için hemde takılan için daha rahat oluyor.:jeyyar:
delikafadulden

ya kızlar demin nil'i tuvalet kağıdı yerken yakalamıştım ya ardından hadi dışarı çıkalım dedik,kaşımı aldırmaya ,giyinirkrn bi ana çorabımı alayım derken nil bizim yataktan yere düştü,ağla ağla..nefret ettim kendimden,soona suratını yıkayayım derken tam susmuşken tırnağım (kısa ama)suratını acıttı ,bi daha ağla ağla..
bu ne ya..Allahım sen koru bebelerimizi..:Saruboceq:

ayyyy canımm kıyamam geçmiş olsun
kontrol ettınmı bişey yoktur umarım
canım her an hepimizin başına gelebilio görünmez kazalar kendını böle hissetmen normal
allah koruo gerçekten bebişlerimizi

Canım benim , geçmiş olsun.Allah koruyor esranında dediği gibi minikleri.

Bende bir korku atlattım bu akşam.Babasıyla yıkadık egeyi, ben banyoyu toplayayım sen götür dedi.Tam odaya girdim, terliği ayağımdan çıkardım, birden seramikte ayağım kaydı, kucağımda egehanla.Az kalsın düşüyordum.Nasıl korktum.Allah korusun, bana bişey olmaz sonuçta ama çocuğumla beraber düşseydik, sert zemin, ben üstte o altta.Ayy, allah korusun, düşündükçe kötü oluyorum.

saolun kızlara.s.
sana da geçmiş olsun canım işte anlık şeyler iiki koruyabildin dengeni,Allah korusun

slm kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız niye kimse yok:umursamaz:nerelerdesiniz ben sizleri çok özledimopuyorumnanaktanbebişler nasıl biz iyiyiz tatil güzel istanbul a dönmeye niyetimiz yok :ecrin_bebek:sizler napıyosunuz....

kizlar adil emre cooook hasta (( atesi cok yuksek ancak bugun ilacla indi dun 40.5 oldu acilde aldik solugu...herseyine bakildi ve virus kapmis...ay kimseyle de muhatab olmadik ama havadan kapti biri hapsirdi da...of ya..doktor hangi virus oldugunu bilemedigimiz icin ilac yok dedi..bulmalari icin cok kan almalari lazimmis...zaten 3 gundur delik desik oldu...hep agliyo...simdi babasi uyuttu...nolur cok dua edin..aglamaktan helak oldum ben de..

canim cok gecmis olsun bende arada yataga birakiyorum napayim burda besigide yok henuz
cok uzuldum bir anlik dalginlik iste elde olmuyor .

Allah korumus bolbo dua okumak lazim kizlar. Bizlerde aciz kuluz en nihayetinde
Allah korusun minik meleklerimizi

slm kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız niye kimse yok:umursamaz:nerelerdesiniz ben sizleri çok özledimopuyorumnanaktanbebişler nasıl biz iyiyiz tatil güzel istanbul a dönmeye niyetimiz yok :ecrin_bebek:sizler napıyosunuz....
ya biz daha tatile cikamadik offf birak tatili denizin rengini unutcam yakinda onumuzdeki
hafta sonu niyetleniyorum bakalim. sana iyi tatiller filizcim

sanada cok gecmis olsun lida . ins biran once teshis edilip tedaviye baslanir. cok yukselmis atesi
Allah sifa versin.

ah be canım insan hiç dönmek ister mi??bizim yerimize de yat valla deniz kenarında:sm_cool:

çok geçmiş olsun canım..benim anlamadığım o kadar yüksek ateşe nie hastaneye yatırmıolar:uhm:burda hemen yatış veriolar valla..aman hep biriniz uyanılk olun hiç yalnız kalmasın uyurken bile..hemen bulunur sebebi işallah ve tedavisi tamamlanır.hatırlarsan nil e de oldu ama bu kadar ateşli diil,mikrop denilen şey de lökosit artması..ya bişi geldi aklıma aşıdan soona mı bööle oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…