Geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce düzelir.kizlar adil emre cooook hasta(( atesi cok yuksek ancak bugun ilacla indi dun 40.5 oldu acilde aldik solugu...herseyine bakildi ve virus kapmis...ay kimseyle de muhatab olmadik ama havadan kapti biri hapsirdi da...of ya..doktor hangi virus oldugunu bilemedigimiz icin ilac yok dedi..bulmalari icin cok kan almalari lazimmis...zaten 3 gundur delik desik oldu...hep agliyo...simdi babasi uyuttu...nolur cok dua edin..aglamaktan helak oldum ben de..
Fifoş kız bizde seni özledik.Nasılsın_?Tatil güzel geçiyor, sevindim.slm kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız niye kimse yok:umursamaz:nerelerdesiniz ben sizleri çok özledimopuyorumnanaktanbebişler nasıl biz iyiyiz tatil güzel istanbul a dönmeye niyetimiz yok :ecrin_bebek:sizler napıyosunuz....
ya ben diorum da boş diorum kaç aydır..aretık herşeyi biliolar..ama yanında yatma dünürüm soona onu ister hep ..oynamak ii fikirmiş dünürümmm:)günaydınlar herkese gzel bir gün geçirelim işallah dün temziliğe başaldım aman her yer heryerde oğlumu dü odasına geçirdim ama çok yadırgadı ah buaya kadar neden bekledimki yanında yaytıım yine bugün biraz odasında oynadıkta alıştı gibi şimdi uyudu bakalım kıslar hala yanınazda yatıyorsanız bence bşr n önce ayırın yoksa bu sıplar ayrılmazlar haberiniz olsun
lida geçmiş olsun canım işallah bir an önce iyileşir ,
dünrüm iyi yolculuklar görümcenede geçmiş olsun evlilik yıldönümüzde şimdien kutlu olsun
meralim sanada geçmiş olsun çok şükür işey olmamaış ama insanın ömründen ömür gidiyor
kızlar günaydın
lidacım çok geçmiş olsun
duygu meral sizede geçmiş olsun bir anlık herşey işte geçen gün bende merdiven çıkarken az daha düşüyordum ayağım takıldı Onatda kucağımdaydı Allah korudu
duygucum iyi yolculuklar
meral geceleri nasıl giydiriyorsun egehanı çok sıcak oluyor ben fanila giydiriyorum sadece ama ter içinde kalıyor atlet ıslanıyor napsanm bilemedim
cnm benim ya senin çektiğini kimse çekmedi şu ocak annelerinden, hem alerjik bünyeli bi de bu hastalık tuz biber olmuş..hadi türkiyeye gelin artıkta biraz rahatlayın buranın havası suyu ii eder emreciği inşallah öpüoruz sizi nazlakizlar adil emre cooook hasta(( atesi cok yuksek ancak bugun ilacla indi dun 40.5 oldu acilde aldik solugu...herseyine bakildi ve virus kapmis...ay kimseyle de muhatab olmadik ama havadan kapti biri hapsirdi da...of ya..doktor hangi virus oldugunu bilemedigimiz icin ilac yok dedi..bulmalari icin cok kan almalari lazimmis...zaten 3 gundur delik desik oldu...hep agliyo...simdi babasi uyuttu...nolur cok dua edin..aglamaktan helak oldum ben de..
geçmş olsun cnm benim de en büyük korkum yıkarken düşürmek, ben artık duşun altında birlikte yıkanıorum nazla, elimden kayıp gidicek die ödüm kopuo naapsam artık küvetine sığmıyo siz nasıl yıkıosunuz kızlarCanım benim , geçmiş olsun.Allah koruyor esranında dediği gibi minikleri.
Bende bir korku atlattım bu akşam.Babasıyla yıkadık egeyi, ben banyoyu toplayayım sen götür dedi.Tam odaya girdim, terliği ayağımdan çıkardım, birden seramikte ayağım kaydı, kucağımda egehanla.Az kalsın düşüyordum.Nasıl korktum.Allah korusun, bana bişey olmaz sonuçta ama çocuğumla beraber düşseydik, sert zemin, ben üstte o altta.Ayy, allah korusun, düşündükçe kötü oluyorum.
ne çok tatil yaptınız kız, ağustos böcekleri siziiii biz de karınca:))slm kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız niye kimse yok:umursamaz:nerelerdesiniz ben sizleri çok özledimopuyorumnanaktanbebişler nasıl biz iyiyiz tatil güzel istanbul a dönmeye niyetimiz yok :ecrin_bebek:sizler napıyosunuz....
bizim 3buçuk ay oldu maşallahgünaydınlar herkese gzel bir gün geçirelim işallah dün temziliğe başaldım aman her yer heryerde oğlumu dü odasına geçirdim ama çok yadırgadı ah buaya kadar neden bekledimki yanında yaytıım yine bugün biraz odasında oynadıkta alıştı gibi şimdi uyudu bakalım kıslar hala yanınazda yatıyorsanız bence bşr n önce ayırın yoksa bu sıplar ayrılmazlar haberiniz olsun
lida geçmiş olsun canım işallah bir an önce iyileşir ,
dünrüm iyi yolculuklar görümcenede geçmiş olsun evlilik yıldönümüzde şimdien kutlu olsun
meralim sanada geçmiş olsun çok şükür işey olmamaış ama insanın ömründen ömür gidiyor
sana da geçmiş olsun hayatım e ne zaman geliosunuz sizi beklioruz gelin de bize gelin artık ben de belki anneme gidebilirim haftaya gitmeden gelseydiniz özledi kızım arkadaşlarınıkaydirigubbakcemile5kızlar günaydın
lidacım çok geçmiş olsun
duygu meral sizede geçmiş olsun bir anlık herşey işte geçen gün bende merdiven çıkarken az daha düşüyordum ayağım takıldı Onatda kucağımdaydı Allah korudu
Canım sadece ince bir atlet altına da şort ya da kilot giydiriyorum.Ama yine de sırılsıklam oluyor.Yapabileceğimiz pek fazla bişi yok.Her terlediğinde üstünü değiştirip alıştırmak istemiyorum, eğer çok terliyse ve dışardan esinti geliyorsa, hafif bir çarşaf örtüyorum üstüne.Normalde üstü açık yatıyor.meral geceleri nasıl giydiriyorsun egehanı çok sıcak oluyor ben fanila giydiriyorum sadece ama ter içinde kalıyor atlet ıslanıyor napsanm bilemedim
Maşallah naz hanıma, yürümeye de başlamış:)))))Geçen sene bu zamanlar daha kimimiz cinsiyetini bile öğrenmemişti, kimimiz öğrenmiş kıyafetler almaya başlamıştı, testler filan, yopğun günler geçiriyorduk:)))))) Şimdi büyüdülerde yürümeye başladılar.Maşallah maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?