2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnn:))
umarım güzel bi pazar geçiriris..
ben akşama dooru ankara yollaru-ında olacağım ,görümcem yarın ameliyat olacak..
hastalık olmasaydı ankarada kim varsa bi kahve içelim diyecektim ama heralde ya yarın ya salı döneriss.salı da evlilik yıldönümümüz ..?

Geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce düzelir.

slm kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız niye kimse yok:umursamaz:nerelerdesiniz ben sizleri çok özledimopuyorumnanaktanbebişler nasıl biz iyiyiz tatil güzel istanbul a dönmeye niyetimiz yok :ecrin_bebek:sizler napıyosunuz....
Fifoş kız bizde seni özledik.Nasılsın_?Tatil güzel geçiyor, sevindim.

Duygucum geldim,nasılsın_?
Ankaraya gidiyorsun, oooh o bile gezmedir:))))

günaydınlar herkese gzel bir gün geçirelim işallah dün temziliğe başaldım aman her yer heryerde oğlumu dü odasına geçirdim ama çok yadırgadı ah buaya kadar neden bekledimki yanında yaytıım yine bugün biraz odasında oynadıkta alıştı gibi şimdi uyudu bakalım kıslar hala yanınazda yatıyorsanız bence bşr n önce ayırın yoksa bu sıplar ayrılmazlar haberiniz olsun
lida geçmiş olsun canım işallah bir an önce iyileşir ,
dünrüm iyi yolculuklar görümcenede geçmiş olsun evlilik yıldönümüzde şimdien kutlu olsun
meralim sanada geçmiş olsun çok şükür işey olmamaış ama insanın ömründen ömür gidiyor

kızlar günaydın

lidacım çok geçmiş olsun

duygu meral sizede geçmiş olsun bir anlık herşey işte geçen gün bende merdiven çıkarken az daha düşüyordum ayağım takıldı Onatda kucağımdaydı Allah korudu

duygucum iyi yolculuklar

meral geceleri nasıl giydiriyorsun egehanı çok sıcak oluyor ben fanila giydiriyorum sadece ama ter içinde kalıyor atlet ıslanıyor napsanm bilemedim

ya ben diorum da boş diorum kaç aydır..aretık herşeyi biliolar..ama yanında yatma dünürüm soona onu ister hep ..oynamak ii fikirmiş dünürümmm:)
saol canımopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım,valla o kadar dikkat ediorum genede 2dir düşürüorumklava:

hehhe o da gezmek di mi :))işallah bozulmaz ama gene düzenimiz,hep kucak orda bi de nilin sevmediği gibi kucaklıolar,diğer yaramaz öle seviomuş ordan alışkanlık??

emel,duygu,meral geçmş olsun kızlar gerçekten çok dikkat etmek gerekio ama kazada gelyrm demioo allah korumuş bebişlerinizi...

lida geçmiş olsun çok yükselmiş ateşi kimi duysam bu sıralar hep ateş..salgın varmışş..inş teşhisi konulurda tedavi edilir...

emelcim elvinde çok terlio bende sadece fanila giydiriyorm değiştirdiğimde sanki yıkamışsn gbi ıslak oluyo...valla kışın daha kolaymış çocuk bakmak...terlemio etmio..üstünü değiştirmeye kalkınca ağlıyo artık bıktı çocuk..

filizcim ooh valla ne güzel bizim içinde eğlen dinlen ne güzel..

duygucum görümcene geçmş olsun acil şifalar versin allah.sizede hayırlı yolculuklar..evlilik yıldönümüzde kutlu olsun nice senelere...

ayşegül nassın,iisin,nazımız nası??
sen cevap verirsin ama di mi marsg gibi yapma:dilcikar:klavamarsga):teytey:

cnm benim ya senin çektiğini kimse çekmedi şu ocak annelerinden, hem alerjik bünyeli bi de bu hastalık tuz biber olmuş..hadi türkiyeye gelin artıkta biraz rahatlayın buranın havası suyu ii eder emreciği inşallah öpüoruz sizi nazla
geçmş olsun cnm benim de en büyük korkum yıkarken düşürmek, ben artık duşun altında birlikte yıkanıorum nazla, elimden kayıp gidicek die ödüm kopuo naapsam artık küvetine sığmıyo siz nasıl yıkıosunuz kızlar
slm kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız niye kimse yok:umursamaz:nerelerdesiniz ben sizleri çok özledimopuyorumnanaktanbebişler nasıl biz iyiyiz tatil güzel istanbul a dönmeye niyetimiz yok :ecrin_bebek:sizler napıyosunuz....
ne çok tatil yaptınız kız, ağustos böcekleri siziiii biz de karınca:))
bizim 3buçuk ay oldu maşallah hiç almadık hep odasında yattı, bazen sabahları erken kalkınca aramıza koyuyoruz oynuyo uyuyo 1saatten fazla oyalanıyo, hakediyo o kadarını da ama..
sana da geçmiş olsun hayatım e ne zaman geliosunuz sizi beklioruz gelin de bize gelin artık ben de belki anneme gidebilirim haftaya gitmeden gelseydiniz özledi kızım arkadaşlarınıkaydirigubbakcemile5
pazar gününden nefret ediorum ev darmadağın, dışarısı sıkıcı, hava kötü, burda da kimse yok:1no2:

duygu valla sen yoktun ben yazarken, napalım naz uyuyo sabah bruncha gittik geldik canım bişey yapmak istemedi kızıma yürüteç aldık fotosunu koyim çoook eğleniyo süper bişey ya

aynen canım benimkide uyandı oyun istio oynayalım bakalım

günaydın naza da:))
neys ben gidiorum artıkın ya yarın ya salı görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sağolun kızlar , hepşimiz çok dikkatli olmamız gerekiyor.

Sana kolay gelsin incicim.Hayırlı olsun oğluşunun yeni yatağı:))))Hadi bakalım kolay gelsin sana.Bir kaç gün sonra düzelir, alışır yerine.
Duygucum sana da iyi yolculuklar tekrardan, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şimdiden.Az önce atlamışım.
meral geceleri nasıl giydiriyorsun egehanı çok sıcak oluyor ben fanila giydiriyorum sadece ama ter içinde kalıyor atlet ıslanıyor napsanm bilemedim
Canım sadece ince bir atlet altına da şort ya da kilot giydiriyorum.Ama yine de sırılsıklam oluyor.Yapabileceğimiz pek fazla bişi yok.Her terlediğinde üstünü değiştirip alıştırmak istemiyorum, eğer çok terliyse ve dışardan esinti geliyorsa, hafif bir çarşaf örtüyorum üstüne.Normalde üstü açık yatıyor.
Bu arada sana da geçmişolsun emelcim.O kadar dikkat ediyoruz yine de olabiliyor.

büyümüşte yürürmüş
Maşallah naz hanıma, yürümeye de başlamış:)))))Geçen sene bu zamanlar daha kimimiz cinsiyetini bile öğrenmemişti, kimimiz öğrenmiş kıyafetler almaya başlamıştı, testler filan, yopğun günler geçiriyorduk:)))))) Şimdi büyüdülerde yürümeye başladılar.Maşallah maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…