sanada iyi gecelr canım.......dişlerimiz çıkmış maşallah:ecrin_bebek:iyi geceler kizzzlarrr..
nasilsiniz bakalim ben bayadir yoktum daha dogrusu int yoktu.
umarim herkes iyidir bizim iki disimiz de cikti cok sukur...
hafif hafif sürünüyoruz bile ..
birgul bu arada gecmis olsun canim...ya dr birsey dememismiydi
bende yüzmeyi çok severim burada 3-4 tane var ama gitme imkanım yok malesef.360 senelik mi,öyleyse çok iyimiş...kerem yatıp yuvarlanmakla fena meşgul cnm uyumayı hiççççççççççççççç düşünmüyooo
dışardaydık bizde arabada uykuyu aldı yatağına yatırır yatırmaz dimdinç uyandı şimdi michael jackson they dont care about us eşliğinde dans ediyo,dinledikçe dinleyesim gelen bi şarkı adam harbii şarkı yapmış kel ölür hesabı oldu tam:)
birgül bence normal ama sen yarın bi sor bakalım bi huysuzluğu yoksa normaldi diy düşünüyorum
talya aferin valla ya bende havuza yazılıyım diyorum ne zamandır ama tık yok evimin karşısı hemen spor salonu olimpik havuzlu çok rahat olur aslında gidiş geliş ama kaç para bu sene bilmiyorum geçen sene 360dı bi sormak lazım çok artmadıysa kaslarımın toparlanması sırt ve bel ağrılarım için yüzme ideal olur
evet talyacim 1 ay cektik ama cok sukur cikti bir hafta oldu ..
ben de butun kilolarimi attim cok sukur..eski kiyafetlerim yeni yeni oluyor cok mutluyum:))
bende yüzmeyi çok severim burada 3-4 tane var ama gitme imkanım yok malesef.360 senelik mi,öyleyse çok iyimiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?