2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canım
bende şimdi açtım tam bakınıodum
iiz walla babası uyuttu şimdi berrağı
sen nasılsın kerem napıo uyudumu?

slm arkadaslar nasilsiniz ben fazla giremiyorum internete baska hatta gectik simdide komsununkinden girebildim umarim herkesler iyidir benim kiziminda asi yeri biraz ismis cok korktum simdi uyuyor kendi farkinda bile degil
yarin doktoru arayip soracagim

bide az önce cok güldüm buradan üyelerden birisi sacma sapan seyler yazmis bende bu fikrinize katilmiorum diye puan vermistim

o üyede beni buluyor ocak annelerinden bana eksi puan veriyor en cok komik olanda eksi verdigi yazida ben size yazmistimya kizimin kilo ve boyunu o konuya eksi vermis aksan aksam iyi güldürdü beni

1 saat spor yaptım bide üzerine duş aldım,geldim size bi bakıim dedim....
birgül hoşgeldin canım,çokmu şişti aşı yeri,ben sağlık ocağında aşı vurdurunca hemşire kızarabilir yada şişebilir bu durumda üzerine buz gezdir şişliğini alır demişti....

Son düzenleme:
benim bilgim yok esracım,ama en sondaki fiyonklu pembe takıma bayıldım.....

slm zeynep
oo sporamı başladın ne güzel
bende ewlenmeden önce 2 sene düzenli salona gidıodum,insan kendini çok zinde ve formda hissedıo walla,bakalım bı daha ne zaman gidebilirim

ewett ya çok şeker şeyler war,ama kazıklanmak da istemıorum ondan sormuştum,saol canım

iyi geceler kizzzlarrr..
nasilsiniz bakalim ben bayadir yoktum daha dogrusu int yoktu.
umarim herkes iyidir bizim iki disimiz de cikti cok sukur...
hafif hafif sürünüyoruz bile ..
birgul bu arada gecmis olsun canim...ya dr birsey dememismiydi

salona gidemiyorum bende,3-4 sene evvel eve spor aleti almıştım ara ara yapıyordum,ama kilolar alıp başını gidince,üzerinde ciddi olarak durmaya başladım,aksatmadan yapmaya çalışıyorum.......
evet şayet çakma ise elbiseler pahalı........

kerem yatıp yuvarlanmakla fena meşgul cnm uyumayı hiççççççççççççççç düşünmüyooo
dışardaydık bizde arabada uykuyu aldı yatağına yatırır yatırmaz dimdinç uyandı şimdi michael jackson they dont care about us eşliğinde dans ediyo,dinledikçe dinleyesim gelen bi şarkı adam harbii şarkı yapmış kel ölür hesabı oldu tam:)
birgül bence normal ama sen yarın bi sor bakalım bi huysuzluğu yoksa normaldi diy düşünüyorum
talya aferin valla ya bende havuza yazılıyım diyorum ne zamandır ama tık yok evimin karşısı hemen spor salonu olimpik havuzlu çok rahat olur aslında gidiş geliş ama kaç para bu sene bilmiyorum geçen sene 360dı bi sormak lazım çok artmadıysa kaslarımın toparlanması sırt ve bel ağrılarım için yüzme ideal olur

sanada iyi gecelr canım.......dişlerimiz çıkmış maşallah:ecrin_bebek:

evet talyacim 1 ay cektik ama cok sukur cikti bir hafta oldu ..
ben de butun kilolarimi attim cok sukur..eski kiyafetlerim yeni yeni oluyor cok mutluyum:))

bende yüzmeyi çok severim burada 3-4 tane var ama gitme imkanım yok malesef.360 senelik mi,öyleyse çok iyimiş...

evet talyacim 1 ay cektik ama cok sukur cikti bir hafta oldu ..
ben de butun kilolarimi attim cok sukur..eski kiyafetlerim yeni yeni oluyor cok mutluyum:))

ayyyyy ne güzel,benim 10 kilo fazlam var,çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkkkkmafoldumben

bende yüzmeyi çok severim burada 3-4 tane var ama gitme imkanım yok malesef.360 senelik mi,öyleyse çok iyimiş...

malesef cnm 6 aylık sırf havuz kart fiyatı(idi tabi piyasasını bilmiorum ama üstü b eni kasar zaten haftada hergün bile gdebileceğimin garantisi yok birde

Gunaydin kizlar !!!!!!!!!

gerci biz kalkali baya oldu.
sabah tembellik yaptim kiza hazir mamadan verdim kahvalti olarak
yemek yaptim anca bitti isim yoruluyorum ya bir yemekle
ev de cok pislendi temizleyici filan aldim ama vileda yok burda ya yani ben goremedim.
viledasiz nasil silinirki yerler :1shok: egilip silecem artik sade supurmekle olmazki

utu de var yapilacak isim pek te pismemis . birde tencere almam lazim
kadin 1 tane tencere koymus dogru durust, digeri cok ince mahvoldum yemek yapana kadar pilavi tavada yaptim kaptan kaba bosaltiyorum yemek pisince. neyse
kizlar havuz deniz bana hayal oldu bu aralar ama bu hafta sonu denize gidicez gibi gorunuyor bakalimartik

günaydın

iki günlük dinlenmeden sonra yine iş başı yapdık, hafta sonu kızımla güzel bvakit gecirdim hastalığıda sanki biraz daha iyi düzelmeye başladı, bugün kontrolümüz var bakalım doktorumuz nediycek. kızlar hafta içi sadece akşamalrı emziriyorum gündüzleride biberon alıyor ama hafta sonu beni imkanı yok bırakmıyor biberonda su bile veremiyorum tabi haliyle pzt sil başdan adapde olması zor oluyor hafta sonu sağıpd abiberonda vermekde zor geliyor bana ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum,

bebişleri hasta olan anneler gecmiş olsun bian önce düzelmeleri dileğiyle.

herekese güzel günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…