Günaydın herkese..güzel bir hafta olsun hepimize ,hastalıksız,üzüntüsüz :)
smrisk geçmiş olsun atlatmış miray hastalığını,emmesine gelince de bırak emsin
benimki sanki bırakacak gibi gece uyku sersemi ancak emiyor..sütüm de çok napıcam bilmiyorum..
Hera günaydın,sen tatile gitmemişmiydin?
üzüldüm cnm ya gelseydin keşke onat koca adam olcak biz görene kadar bidaa:1rolleyes: o zaman burdan sesleniorum gülceeee, ayliiiinnn, haticeeeee cuma falan bana gelsenizeeee...başka müsait yakın arkadaş varsa onları da beklerisselam kızlar
ayşegülcüm ben bu hafta yokum önümüzdeki haftada yokum ankaraya gidicez buradan, siz buluşun ben sonrakine katılırım arayı uzatmayın benim için
iyi bir hafta olması yönündeki dilekleri içtenlikle ve şiddetle katılıyorum
evim rezalet durumda,temizlikçi ailevi neddenlerden dolayı gelemedi 2 haftadır benimse kıçımı kaldırmaya halim yok ev bu halde olunca insanda moralde olmuyo inciye imreniyorum valla keşke bende enerjik olabilseydim biraz çok tembelim çok akşama yemek yapıyım baride adam beni boşamasın:))
ne yapsamki fikir verin kızlar ya kuaför işimde var dün akşam eşimin ark ve eşiyle yemeğe gittik şık bi yere
eşi şıkır şıkırdı ben montofondan hallice acil kuaföre gidip moral bulmam lazım bugün rejime başladım:) bakalım kuaförü şu ev işini de halledeyim alışverişe gitcem şıkır şıkır bişiler alasım var yoksa depresecgm offfffffff şişkoyum işte şişkooooo şişkooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?