2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın herkese..güzel bir hafta olsun hepimize ,hastalıksız,üzüntüsüz :)

smrisk geçmiş olsun atlatmış miray hastalığını,emmesine gelince de bırak emsin
benimki sanki bırakacak gibi gece uyku sersemi ancak emiyor..sütüm de çok napıcam bilmiyorum..

Hera günaydın,sen tatile gitmemişmiydin?

günaydıııııınnnnn ii haftalar kızlar
aylincim moral bozmak gibi olmasın ama benim kız da sadece uyku sersemi emiodu öle öle bıraktı memeyi..tabi çok üzülüo insan ama ne biliim elimden geleni yaptım ihtiyacı olanı aldı sütümden demekki..zaten ilk 3buçuk ay sadece anne sütü verebildim ben
bana gelmediniz ya, ben cumartesi anneme gidicem bir haftalığına, sonra çeşmeye gidicez, sonra da ramazan.....bu hafta gelme imkanınız yokmu cnm emelde bidahaki sefere gelir çok uzattık arayı

günaydın herkeseopuyorumnanaktan

bende sabah eymeni kahvaltı ettireyim uyutayım derken resmen yoruldum.sürekli birşeyler karıştırmak istiyor.uyumasıda zor en sonunda bıraktım yatağına ağlaya ağlaya uyudu.yoruluyorum artık.insan bazen bir kaç saat görmesem özlesem bu arada dinlensem ne iyi olurdu.

ayşegülcüm sanırım bırakacak,neyseki 7 ay emdi ve de yaradı tosunuma emmesede kendi bilir artık :)

balım bu durumda işe gitmek çok iyi geliyor işte :)

cnm bızımkı tatıl sayılmaz 2 gunlugune gıttık esımın vaktı yok maalesef mafoldumben

linay tşk ederim saol acaba rahatsızlığımı varda almıyor memeni, hasta değilsede kesilir zaten ama rahatsızsa ben senin yerinde olsam sağıp dolaba koyarım belki biberondan içer. hemde sütünde kesilmemiş olur

günaydonlar nasılsınız hanımlar işallah keyifler yerindedir ay üst katımda tadilat var zır zır sürekli bişeyler deliyolar sanırım parke yapıyolar başım şişti valla çağanı zor uyuttum işallah hemen uyanmaz bizde durumlar aynı çağan odasına alıştı sayılır ama gündüz orda uyumamak için diretiyor zor uyutuyorum iki gündür temizlikle uğraştım halada iş var ama bugün yapamıcam çok yoruldum

semra bende öyle yapıyorum zaten sağıp koyuyorum dolaba,ama biberondan da öyle istekli emmiyor..

inci naber ,kolay gelsin ne güzel temizlendin sen darısı başıma,çağanın yeme durumu nasıl düzelme var mı?ben mama vermediğim için bilemiyorum..

senin eguşun büyümüş demkki annesi bana süt yetmezz diyorda sen analamıyorsun bi kebabcıdan adana urfa iste bakem yiycekmi :))

selam kızlar

ayşegülcüm ben bu hafta yokum önümüzdeki haftada yokum ankaraya gidicez buradan, siz buluşun ben sonrakine katılırım arayı uzatmayın benim için

herkese merhabalar umarım bebişler iidir keyifler yerindedir...birgül geçmiş olsun druna danış bencede en iisi...masj yapsan belki ii gelir..aylincim inş bırakmaz...bırakırsada zaten 6 ay emdi...geceleri emmesi bile ii yani napıcaksın artık...dünürüm özlettiniz yaa kendinizi napıyonz bakalım tatil nasıl üzüyo mu seni damadım?? incicim güle güle kirlen ohh misler gibi olmuştur her taraf..bende yapıcam bugün allahın izniyle inş...süpür,yerleri sil toz al tmmm...ama yapan yok :s...

iyi bir hafta olması yönündeki dilekleri içtenlikle ve şiddetle katılıyorum
evim rezalet durumda,temizlikçi ailevi neddenlerden dolayı gelemedi 2 haftadır benimse kıçımı kaldırmaya halim yok ev bu halde olunca insanda moralde olmuyo inciye imreniyorum valla keşke bende enerjik olabilseydim biraz çok tembelim çok akşama yemek yapıyım baride adam beni boşamasın:))
ne yapsamki fikir verin kızlar ya kuaför işimde var dün akşam eşimin ark ve eşiyle yemeğe gittik şık bi yere
eşi şıkır şıkırdı ben montofondan hallice acil kuaföre gidip moral bulmam lazım bugün rejime başladım:) bakalım kuaförü şu ev işini de halledeyim alışverişe gitcem şıkır şıkır bişiler alasım var yoksa depresecgm offfffffff şişkoyum işte şişkooooo şişkooooo

slm herkese
umarım keyifler iidir
bugun şurup aldı eşim dr vermişti ismini öksürük için ACTIFED die bişey vermeye başlıcam bugun allah korusun dahada ilerlemesin ,kullanan varmıydı bunu acaba?

selam kızlar

ayşegülcüm ben bu hafta yokum önümüzdeki haftada yokum ankaraya gidicez buradan, siz buluşun ben sonrakine katılırım arayı uzatmayın benim için
üzüldüm cnm ya gelseydin keşke onat koca adam olcak biz görene kadar bidaa:1rolleyes: o zaman burdan sesleniorum gülceeee, ayliiiinnn, haticeeeee cuma falan bana gelsenizeeee...başka müsait yakın arkadaş varsa onları da bekleris

hahahah süpersin:))))))))))))))))))))):roflol::roflol::roflol:
bende bi kere öle aynen senin gibi oldum, ay hatun bi süslüü bi zayıfff kafayı yedim ama sonra saçları sarıya çevirdim kendime geldimzemuszemus
güzel kadın yoktur bakımlı kadın vardır diyip moral verelim birbirimize hekaydirigubbakcemile5

AAAesra hayırdır canım ya
berrak hastamı ben son zamanlarda sadece son sayfaları kuyabiliyorum da
dr a gittinizmi?

AAAesra hayırdır canım ya
berrak hastamı ben son zamanlarda sadece son sayfaları kuyabiliyorum da
dr a gittinizmi?

walla bende cuma süpürüp silmiştim ,çabuk kirlenio ya,berrağın eşyaları heryere yayılıo walla salonda,sürekli dağınık haledeyız,en azından süpürge tutsam ii olacak ,saçlarımı kestırdım ama hala dökülüo ,sinir oluom yerde saç görünceklava:
benımde kaşlarımı aldırmam lazım felaket ama çok sıcak ,berraklada çıkamıorum,insan kendini kötü hissedıo bakımsız olunca,bizde dün çeşmeye gitme ihtimalimiz oldu günübirlik,ama dua ettim gitmeyelim die,bikinime ne halde girerim bilemiorum,2 kilo fazlam kalmış ama heryerım yayılmış sanki,bide karnımın çatlakları o lükss plajlarda herkes manken gibiken ben nasıl gircem ya denizeeeeklava:

ezre sinir oldum sana ya 2 kilo 10 kilonun yanında tırış gelir fırış gider bağri demeyinde sinirlenmiyelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…