öyleyim cnm malesef 8kilo fazlam var daha ne olsun ayoooolllllbaşakçım fotoda bana hiçte şişko gelmedin amalmaz:
hahahah süpersin:))))))))))))))))))))):roflol::roflol::roflol:
bende bi kere öle aynen senin gibi oldum, ay hatun bi süslüü bi zayıfff kafayı yedim ama sonra saçları sarıya çevirdim kendime geldimzemuszemus
güzel kadın yoktur bakımlı kadın vardır diyip moral verelim birbirimize hekaydirigubbakcemile5
afiyet olsun berrağa bende kendimize nohut pişirmiştim etli azcık et azcık nohut püre haline getirip verdim azda olsa yedi çok şükür düne oaranla daha iyi yani dünürümün tavsiyesini dinleyip kendimiz için yaptığım yemekleri salçasız domatesli ve tussuz yapıp vermeye başladım .))
kizlar adil emre cooook hasta(( atesi cok yuksek ancak bugun ilacla indi dun 40.5 oldu acilde aldik solugu...herseyine bakildi ve virus kapmis...ay kimseyle de muhatab olmadik ama havadan kapti biri hapsirdi da...of ya..doktor hangi virus oldugunu bilemedigimiz icin ilac yok dedi..bulmalari icin cok kan almalari lazimmis...zaten 3 gundur delik desik oldu...hep agliyo...simdi babasi uyuttu...nolur cok dua edin..aglamaktan helak oldum ben de..
günaydınlar herkese gzel bir gün geçirelim işallah dün temziliğe başaldım aman her yer heryerde oğlumu dü odasına geçirdim ama çok yadırgadı ah buaya kadar neden bekledimki yanında yaytıım yine bugün biraz odasında oynadıkta alıştı gibi şimdi uyudu bakalım kıslar hala yanınazda yatıyorsanız bence bşr n önce ayırın yoksa bu sıplar ayrılmazlar haberiniz olsun
lida geçmiş olsun canım işallah bir an önce iyileşir ,
dünrüm iyi yolculuklar görümcenede geçmiş olsun evlilik yıldönümüzde şimdien kutlu olsun
meralim sanada geçmiş olsun çok şükür işey olmamaış ama insanın ömründen ömür gidiyor
iyi geceler kizzzlarrr..
nasilsiniz bakalim ben bayadir yoktum daha dogrusu int yoktu.
umarim herkes iyidir bizim iki disimiz de cikti cok sukur...
hafif hafif sürünüyoruz bile ..
birgul bu arada gecmis olsun canim...ya dr birsey dememismiydi
Günaydın herkese..güzel bir hafta olsun hepimize ,hastalıksız,üzüntüsüz :)
smrisk geçmiş olsun atlatmış miray hastalığını,emmesine gelince de bırak emsin
benimki sanki bırakacak gibi gece uyku sersemi ancak emiyor..sütüm de çok napıcam bilmiyorum..
Hera günaydın,sen tatile gitmemişmiydin?
başakçım fotoda bana hiçte şişko gelmedin amalmaz:
semra bende öyle yapıyorum zaten sağıp koyuyorum dolaba,ama biberondan da öyle istekli emmiyor..
inci naber ,kolay gelsin ne güzel temizlendin sen darısı başıma,çağanın yeme durumu nasıl düzelme var mı?ben mama vermediğim için bilemiyorum..
selam kızlar
ayşegülcüm ben bu hafta yokum önümüzdeki haftada yokum ankaraya gidicez buradan, siz buluşun ben sonrakine katılırım arayı uzatmayın benim için
herkese merhabalar umarım bebişler iidir keyifler yerindedir...birgül geçmiş olsun druna danış bencede en iisi...masj yapsan belki ii gelir..aylincim inş bırakmaz...bırakırsada zaten 6 ay emdi...geceleri emmesi bile ii yani napıcaksın artık...dünürüm özlettiniz yaa kendinizi napıyonz bakalım tatil nasıl üzüyo mu seni damadım?? incicim güle güle kirlen ohh misler gibi olmuştur her taraf..bende yapıcam bugün allahın izniyle inş...süpür,yerleri sil toz al tmmm...ama yapan yok :s...
iyi bir hafta olması yönündeki dilekleri içtenlikle ve şiddetle katılıyorum
evim rezalet durumda,temizlikçi ailevi neddenlerden dolayı gelemedi 2 haftadır benimse kıçımı kaldırmaya halim yok ev bu halde olunca insanda moralde olmuyo inciye imreniyorum valla keşke bende enerjik olabilseydim biraz çok tembelim çok akşama yemek yapıyım baride adam beni boşamasın:))
ne yapsamki fikir verin kızlar ya kuaför işimde var dün akşam eşimin ark ve eşiyle yemeğe gittik şık bi yere
eşi şıkır şıkırdı ben montofondan hallice acil kuaföre gidip moral bulmam lazım bugün rejime başladım:) bakalım kuaförü şu ev işini de halledeyim alışverişe gitcem şıkır şıkır bişiler alasım var yoksa depresecgm offfffffff şişkoyum işte şişkooooo şişkooooo
walla bende cuma süpürüp silmiştim ,çabuk kirlenio ya,berrağın eşyaları heryere yayılıo walla salonda,sürekli dağınık haledeyız,en azından süpürge tutsam ii olacak ,saçlarımı kestırdım ama hala dökülüo ,sinir oluom yerde saç görünceklava:
benımde kaşlarımı aldırmam lazım felaket ama çok sıcak ,berraklada çıkamıorum,insan kendini kötü hissedıo bakımsız olunca,bizde dün çeşmeye gitme ihtimalimiz oldu günübirlik,ama dua ettim gitmeyelim die,bikinime ne halde girerim bilemiorum,2 kilo fazlam kalmış ama heryerım yayılmış sanki,bide karnımın çatlakları o lükss plajlarda herkes manken gibiken ben nasıl gircem ya denizeeeeklava:
ben kullanmadım esracım...inş ii gelir ilerlemeden ver sen ona.bence klimadan boğazı kuruyodur berrağn gıcık yapıypdur geçen banada oldu çünkü..buhar makinesi çalıştırarak dene brde bakalım...bende sinir oluyrm yerde saç görünce...biz dün gittik ben bikini giydim ama girmedim denze sinirm bozuldu...etrafta salına salına yürüyen kızları görünce bi kendime baktım bide onlara ahh ahh dedim....insan üzülüyo yaa önceden hiç kıskanmazdım şimdi özeniyrm çünkü hiç geçmicek o çatlaklar...mafoldumben...ayşegül keşke bende gelicem diyebilsem inan çok isterim gelmek ama aramzda dağlar var
benimde 4 kilo fazlam bideeee yağlarım varr eskisi gibi sıkışık gergin bi karnım ve popom yookmafoldumben
napalım tatlım iiz bizde, naza hizmetle geçio günüm..bi komşu geldi az önce naz için,amerikadaydı yeni gelmiş, kadını anlatıorum, sanırım 34 beden, pür makyaj, topuklu ayakkabılarını getirmiş içerde giymek için 55 yaşlarında....ben de siyah uyduruk bi şort üstünde tabi gene siyah kusmuklu bir tişörtle kapıı açtım utandım üstümü değiştirdim:))başak hasta denilirmi bilmem,sabahları hafiften öksüruo,klima 24 saat açık ben ona yoruorum,dr a göstermiştik,boğazında bişey yok ama isterseniz bu şurubu 1 kere ver dedi geceleri,geçen balıkesire gidince düzelmişti orda klima yoktu ewe gelince yıne başladık,bende korkuorum ilerlerse die artık başlayım şuruba,haftaya yine kontrole götürüp gösteririm
ayşegül,emel,burcu nbr ?
valla cnm sarı saç bikere naparsan yap bakımlı duruyo sapsarı diil tabi röfle yap balyaj yap, karamel de olabilir, çok kızıla kaçma yaşlı gösteriyo, düz renk yüzü ön plana çıkarıyo koca elma yanaklı sivilceli bi kız oluorum ben, böyle yüz arka planda:))))öyleyim cnm malesef 8kilo fazlam var daha ne olsun ayoooolllll
sarışın olsam yırtarmıyım diyosun ayşegül :)))))
kız sarı şaç bana hayatta gitmez tam çakma sarışın olurum.neyse şansımı deniycem bakalım şimdi çıkıyoz evden evide topla götür valla amannnn napıyım kardeşim önce morale ihtiyacım var dimi anacımmm haydın öptüm sizi
burda olsan da gelsen burcu, yolun düşerse beklerim... sudiiarabistana gitmeden gelinben kullanmadım esracım...inş ii gelir ilerlemeden ver sen ona.bence klimadan boğazı kuruyodur berrağn gıcık yapıypdur geçen banada oldu çünkü..buhar makinesi çalıştırarak dene brde bakalım...bende sinir oluyrm yerde saç görünce...biz dün gittik ben bikini giydim ama girmedim denze sinirm bozuldu...etrafta salına salına yürüyen kızları görünce bi kendime baktım bide onlara ahh ahh dedim....insan üzülüyo yaa önceden hiç kıskanmazdım şimdi özeniyrm çünkü hiç geçmicek o çatlaklar...mafoldumben...ayşegül keşke bende gelicem diyebilsem inan çok isterim gelmek ama aramzda dağlar var
evet ya kesinlikle, ben de karakaş kara göz bi kızım, çakma makma, sarışınken bi fark oluyo kesinlikle..bi kere üni deyken biri herkes sarışın falan demişti gittim boyattım koyu..o gün derste bi dikkat ettim koca amfide 2 tane röfleli kız vardı geri kalan hepsi koyu:)))yaşasın sarı saçayşegül bende hamilelikten önce röflem wardı kapattırdım
yıne dönmeyi düşünuorum sarı saçın havası başka oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?