2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başak hasta denilirmi bilmem,sabahları hafiften öksüruo,klima 24 saat açık ben ona yoruorum,dr a göstermiştik,boğazında bişey yok ama isterseniz bu şurubu 1 kere ver dedi geceleri,geçen balıkesire gidince düzelmişti orda klima yoktu ewe gelince yıne başladık,bende korkuorum ilerlerse die artık başlayım şuruba,haftaya yine kontrole götürüp gösteririm

ayşegül,emel,burcu nbr ?

başakçım fotoda bana hiçte şişko gelmedin amalmaz:
öyleyim cnm malesef 8kilo fazlam var daha ne olsun ayoooolllll

sarışın olsam yırtarmıyım diyosun ayşegül :)))))
kız sarı şaç bana hayatta gitmez tam çakma sarışın olurum.neyse şansımı deniycem bakalım şimdi çıkıyoz evden evide topla götür valla amannnn napıyım kardeşim önce morale ihtiyacım var dimi anacımmm haydın öptüm sizi

smirsk 2 kilo ama görünüşte daha fazla duruo işte,kollarım omuzlarım göğüslerim karnım popom heryerım yayılmış walla ya,klava:

ben kullanmadım esracım...inş ii gelir ilerlemeden ver sen ona.bence klimadan boğazı kuruyodur berrağn gıcık yapıypdur geçen banada oldu çünkü..buhar makinesi çalıştırarak dene brde bakalım...bende sinir oluyrm yerde saç görünce...biz dün gittik ben bikini giydim ama girmedim denze sinirm bozuldu...etrafta salına salına yürüyen kızları görünce bi kendime baktım bide onlara ahh ahh dedim....insan üzülüyo yaa önceden hiç kıskanmazdım şimdi özeniyrm çünkü hiç geçmicek o çatlaklar...mafoldumben...ayşegül keşke bende gelicem diyebilsem inan çok isterim gelmek ama aramzda dağlar var

herkese slm kızlarr herkes iidir umarımm.

canım yesinde artık ne yerse yesin yeterki midesi küçülmesin aç kalmasın

canım çok çok geçmiş olsun bir haftadır duru okadar değişmiştiki diş ateş kabızlık arada ishal huysuzluk uykusuzluk yani anlatamam ben hiç birşey yaşamamışım 6aydır bunu anladım çok şükür bugün ii birazz nazar değdi kızıma benim kızım çok uslu ve sorunsuz bi bebekti tanıyamadım bi haftadırr kızımı zaten saçının önünüde kestiydim:))

ben bu konuda sorun yaşamıyorum canım doğdğundan beri odasında uyuyor ve bu konuda çok rahatım ben bide bizim kızda yer yadırgama olayı pek yok hani biyere gittiğimde yatağım yok die huysuzluk yapmıyor her yatakta yatıyo MAŞALLAHHHH

oh maşallah canım çok şükür çıkarmış sonunda gözünüz aydın

aylincim sakın bırakma vermeyi memeyi bir aydır bende bu sorunu yaşıyordum hatta bıraktı demeye başladım artık herkese ama bir haftadır duruya tekrardan meme aşkı geldi inanılmaz emmiyo ve emmek istiyo MAŞALLAHH neden bilmiyorum ama şuan tekrar düzenli olarak emiyo inşallah eguşta emer tekrar canım hasta olduğundan olabilirr.

başakçım fotoda bana hiçte şişko gelmedin amalmaz:

bencedeeeeee

kızlarrr ben hiç ton balıklı makarna yapmadım ama eşimin canı istemiş heleki bir tarifin yazın yani makarna yapıp içinemi döküyonus nasıl oluyo bu iişcokacimcoook

ayşegül bende hamilelikten önce röflem wardı kapattırdım
yıne dönmeyi düşünuorum sarı saçın havası başka oluo

benimde 4 kilo fazlam bideeee yağlarım varr eskisi gibi sıkışık gergin bi karnım ve popom yookmafoldumben

ah be canım zorlaya zorlaya bir kere istekli yemiyor çocuk

selam kızlar

ayşegülcüm ben bu hafta yokum önümüzdeki haftada yokum ankaraya gidicez buradan, siz buluşun ben sonrakine katılırım arayı uzatmayın benim için

oh valla tatili uzattıkça uzatıyosun emelcim iyi eğlenceler sana onatımızada iyi bak ha

ah be canım dün temizle dikte haftaya gene aynı oluyor valla ben hiç bişi anlamıyom bu işten kolay gelsin sanada

ah bende öleyim ya pantolonum yoktu almıcam diye inat ettim kaç aydır baktım <zayıfdaldığım yok aldım dün 42 beden (((((((

ay keşke benimde 2 kilo fazlam kalsa hemşom nasıl verdin bacım o kiloları benim nerden baksan bir 7 yada 8 fazlalık var göbiş olduğu gibi duruyor eşim diyorki önceden o göbişi çağanla paylaşıyodun hadi neyse ya şimdi tek başına klava:

valla ben hem yanında çocuğu olupta hem zayıf olanları öeniyorum ay birgün durdurup birini sorarsam şaşırmayın nasıl verdin diye kiloları sporada başladım ama bir gelişme yok
hoş habire yersem zor veririmde napim ya iştahım acaip açık hamileyken bile bukadar acık değildi birde emzirmiyorum şimdi sigaraya saldırmamak için yemeğe saldırıyortum bakalım nereye kadar gidicek

benimde 4 kilo fazlam bideeee yağlarım varr eskisi gibi sıkışık gergin bi karnım ve popom yookmafoldumben

benimdeeeee baldırım varr memişlerim var :)) saymakla bitmes en iyisi kabullenmek yada emzirme olayından sonra sıkı diyet yapmak :)) biitmişiz biz

dile düşdüm ben dilleeeee çekilmiyorr bu kilooo :gitme:

kızlar ben saçlarımı hiç boyatmıyorum nede olsa yaşlanınc çok bayatırım :))) bigün kırmızı aa beyazlar çıkmış şimdide sarı olsun :) öyle öyle geciririz yaşlılığıda :)) belki kocişinde ilgisini çeker

ezra evini tarif et gelip klımayı sökücem valla kullanma şunu bebişine zararlı öksürüğüne de dikkat et ilerlemesin. ılık su içir benim doktor ııhlamur kaynat dedi bide buhar makinası şartt değil ketılıda çalıştrrabilirsin

sedakt canım valla bende zaten senin gibi düşünüyorum artıkta neyerse yesin yeterki uesin
canım duru iyileşmiş sonunda gözün aydın ah onlar hasta olmasa onların yerine biz olsak ama olucak bunlar

napalım tatlım iiz bizde, naza hizmetle geçio günüm..bi komşu geldi az önce naz için,amerikadaydı yeni gelmiş, kadını anlatıorum, sanırım 34 beden, pür makyaj, topuklu ayakkabılarını getirmiş içerde giymek için 55 yaşlarında....ben de siyah uyduruk bi şort üstünde tabi gene siyah kusmuklu bir tişörtle kapıı açtım utandım üstümü değiştirdim:))
başkaaa az önce de naz yemeğini yedi iirenç kokan kuzu pirzola, patates havuç haşladım blendrdan geçirdim nasıl yedi anlamadım:)
bizden bu haberler sizden naber uzun yaz bakiim sende:))
valla cnm sarı saç bikere naparsan yap bakımlı duruyo sapsarı diil tabi röfle yap balyaj yap, karamel de olabilir, çok kızıla kaçma yaşlı gösteriyo, düz renk yüzü ön plana çıkarıyo koca elma yanaklı sivilceli bi kız oluorum ben, böyle yüz arka planda:))))
burda olsan da gelsen burcu, yolun düşerse beklerim... sudiiarabistana gitmeden gelin
ayşegül bende hamilelikten önce röflem wardı kapattırdım
yıne dönmeyi düşünuorum sarı saçın havası başka oluo
evet ya kesinlikle, ben de karakaş kara göz bi kızım, çakma makma, sarışınken bi fark oluyo kesinlikle..bi kere üni deyken biri herkes sarışın falan demişti gittim boyattım koyu..o gün derste bi dikkat ettim koca amfide 2 tane röfleli kız vardı geri kalan hepsi koyu:)))yaşasın sarı saç

hemşom slm,
walla ben şanslıyım hiç bişey yapmıorum vermek için
17 kg almıştım doğumla 10 kilo gitti,ilerleyen 3 ay içindede 5 kg gitti,emzirıorum ya sanırım o işe yarıo
yoksa en hala hergün muhakkak ya nutella helva akşamada kek börek tatlı yiyorum,onları kessem gidecek ama emzirıorum dıede işime gelıo yani

haklısın hemşom emzirmek işe yarıyor bizimki sadece üç ay çektiği için emme işini zaten bende üç aydan sonra vereemdim birde süt kesilmesin 6 aya kadar diye habire yedimde yedim kısa boya dobiş bişey olup çıktım allahtan kjendimle barışık bir insanımda sorun etmiyorum dermişim koca bir yalannnnnnnnnnnnÇok üzgünüm çoook

smirsk evim en üst kat çatı yok burası izmir duvarlarım cayaır cayır yanıo,inanazmasın nefes bile alınmıo ayani,o yüzden mecbur açıorum e,öle buz gibi deil,sedece sıcağı kırıo ve evin her kapısı açık
geçen bende kış çayı die otlar vardı onu yaptım kendime berrağa versem mi die düşündüm çok karışık dıe vermedim,ıhalamurum kalmamış ondan alıp vermeyi düşünüorum,bukar makinem yok ama su koyuyorum bende

ayşegül insan hakkaten utanıo kendinden büyükler böle bakımlı olunca
biz sabah hazır kahvaltı içine labne pekmez ceviz ve bebek ekmeği yedik
sonra emdik,öğlen çorba püresi ama hazır,benim yaptıklarımı yemıo ya,sonra yine emerken uyudu şimdi
kalkınca şeftali vericem,akşama bilemiorum henüz
maşallah naza güzel yamiş walla,dün bende tavuk parçası vermiştim elimle ezmeden bi kaç lokma yedi
uzun oldumu yeterincezemuszemus

bende kaçıyorum kızım beni bekliyor allahdan erken çıkıyorum

herkes kendine iyi baksın, bebişlerinizi çok çok öpüyorum mirayda kız arkadaşlarını öpüyor erkeklerlede tokalaşıyor :)) na mahrem :)))

konumuzla ters düşçek ama kızlar ya şu adamın siteye bi göz atın manyak güzel etler pişiriyo..bu kadar detaylı ve özenli yemek tarifi vereni görmedim.kırmızı et sevenler özellikle favoritese eklesin ben domates sosunu bifteğini denedim süper
http://www.thedeniz.com/thedeniz/Anasayfa.html

yemek yemeği de yapmayı da seviyorummmmmmmmmmm unutmadan yapanı da:))
afiyet olsun esra, olmuş olmuş hep böle ol:)

seda hiç yapmadım ama,bence makarnayı haşlayıp içne yağını süzüp parçalayarak atabılırsın ton balığını yağlı olduğu için ayrıca koymana gerak yok bence bide bahatlandırırsın yani ben olsam öle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…