2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iiim esracım sen nasılsın gördüğüme göre iiisin....berrak nasıl hareketlendi mi artık emeklemeye çalışıyo mu??

ayşegül nasıl verdin kuzu pirzolayı..ben sadece tavuk verdim şimdiye kadar..
bende meyveli kahvaltı hazırladım bugün bi gün pekmezli peyirli bi gün meyveli bi gün yumurtalı olarak veriyrm artık...2 sattir uyuo maşşallah sabahtan uyumadı...uyunıncada sebze çorbası yaptım bi patates bi soğan küçücük,semizotu havuç ve pirinç olarak düdüklüde pişirdim...

sevdacım valla ben sevmem ton balığını o yüzden bilmyrm nette vardır baktın mı?

burcu iim canım saol,
walla berrak hareketleneceğine dahada tembelleşio,eskiden yerde dönerdi şimdi hiiççç istifini bozmuo ölece yatıo ,geçen ben ters çevirip koydum ağladı hanfendi,emekleyecek bi hali yok ben zorluorum walla
elvin çok hareketliydi gördüğümde başladımı emeklemeye
canım düdüklün küçükmü,o kadar az malzeme ile nerde pişireceğimi bilemiom bazen,küçük tencereler alıcam hala bi çıksam çarşıya?

cnm kuzu pirzolayı haşladım baya yumuşadı, patates, havuç ekledim tencerenin kapağı kapalı kısık ateşte yarım saat falan daha pişirdim sonra pirzolayı çıkardım bunları blendırdan geçirdim baya koyu püre oldu, elimle pirzolayı didikledim minicik parçaları bu püreye ekledim çoğunu yedi etleri sevdi sanırım etler bitince yemeyi bıraktı:)

merhaba aradaslarr
sızınle paylasmak ıstedım kaan guldugunde oyun halınde iken babababa dıor :)))
agladıgındaysa mamama :))))))
benımle oynrken hep elıyle yuzumu oksatıp cıcıcııı yapardım
sımdı o diziiii diyor :))))
belkı oyle denk geldı bılemıyorum ama cok hos bısey cıyaklaması dısında farklı ses duymak :))

elvin yüzüstü yatarken kendi kalkıp oturabiliyo..sürüne sürüne her yere gidio..hele önünde bişi varsa onu almak için neler yapıyo bi görseniz çok komik oluyo..dönüyyo yuvarlanıyo işte..dizüstü iki ayağınıda atıyo ama ellerini kullanamıyo...düdüklüm büyük değil..çokta küçük değil orta..ama işimi görüyoo..benim 3,4 tane küçük tencerenm var ii oluyo sende al..rahat edersin..

maşşallah naza yarasın inşş...yürütecinizde çok güzelmiş güle gle kullansın naz hanım

elvinde sadece bababab diyo arada dadadedede dioo....evet gerçekten çok hoş oluyo..ben aklıma geldikçe sölüyorum anne,baba,mama die ölece bakıyo suratıma...

Son düzenleme:
elaa kıss bu akşam aklımdan geçtın merak ettim arıcaktım geç oldu dıe aramadım
nbrr??

Ya kuzu pirzola yiyecek kadar oldu mu bunlar kaydirigubbakcemile3 Benim minik kızım da emeklemeye başladı teyzeleri. Tavşana benziyodu poposunu yukarı kaldırıp öne doğru zıplıyodu önceleri. Şımdi baya gelişme var.

Bi de sizinkiler başkalarını yabancılıyor mu? Bizim ki yabancı birileri ile muhatap olduğu gece uyumuyor çok ağlıyor.

selam uzun bir aradan sonra sonunda sizlere merhaba deme fırsatım oldu,

benim canavar emeklemeyle birlikte bi yerlerden tutunup ayağa kalkmayı öğrendi ; duvar , koltuk sandalyei bacak ne varsa önünde destek alıp ayağa kalkıyor, 1 sn yalnız bırakamıyorum yoksa çok fena düşüyor..

sizleri sizlerle sohbet etmeyi çok özledim ama artık zor gibi..

herkes çok çok iyidir umarım.

tatile gitmeden önce bi iki kez daha girerim umarım. hepinizi öpüyorum

merhaba herkese

sheeda maşallah bebişine.yakın zamanda yürüyecek desene bu hızla

slm canım
oo maşallah senınkıde hızlı çıkmış
benımkı dötününn üstüne yatıp duruo habıre ayaklarını vuruo yere o kadarkaydirigubbakcemile2

merhaba herkese

sheeda maşallah bebişine.yakın zamanda yürüyecek desene bu hızla

bakalım merakla bekliyorum görenler 1-2 aya yürürü diyo ama bence çok erken daha

slm canım
oo maşallah senınkıde hızlı çıkmış
benımkı dötününn üstüne yatıp duruo habıre ayaklarını vuruo yere o kadarkaydirigubbakcemile2

aman bırak yatsın nasılsa bi gün gelecek ayaklanacak , sen şimdi bunun keyfini çıkar , ne güzel bıraktığın yerde duruyo ben tuvalete bile gidemiyorum kafamçokkarıştı

ewet canım en azından bıraktığım yerde buluorum
önceden yüzüstü dönerdi şimdi onuda bıraktı
pek keyifçi bizimki

bebklerinizle nasıl oyunlar oynuyorsunuz_? eymen artık yalnız kalmak istemiyor tuvalete zor gidiyorum yalnız kalınca hemen ağlamaya başlıyor.sürekli oyun isiyor ne yapacağımı şaşırdım çok yoruyor beni.

aynen ben ayağa kalkar kalmaz acıklı acıklı bakıo önce sonrada başlıo ağlamaya
odanın içinde illa görcek beni
uykudan uyanırkende beni göremıo arkasında kalıorum başlıo ağlamaya ben seslenıncede bana bakıo susuo hemen kuzum ya,okumuştum bu ara yalnız kalmak istemezlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…