2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
batuhanda emeklemıyor ama tutunup kalkıyor. yanlız kalmayı sevmıyor bazen ağlıyor. bi de ben nay nay nay dıye şarkı söyluyorum ellerını ustuste koyup güya oynuyor:)

herkese iyi geceler ay benim oğlumda bana acaip düşkün oldu aslında bir yandan hoşumada gitmiyor değil yani ama bir yandan zor valla odadan çıkınca basıyor çığlığı sürekl onun gmzlerinin önünde olmak lazım wc ye bile zor gidiyoz işleri artık o uyurken yapıyoz buarada sheeda maşallah efeye erken yürüyecekler listesinde oda var desenize başka kimler emekledi ya unuttum ben

mafoldumben ayyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy................... mafoldumben
okadar yorgunumki....
yarın oğluma diş hediği yapıcaz bu saate kadar tatlı yaptım.. KALBURABASTI yaptım ama zor bi tatlı seçmişim epey uğraştırdı... kayseri olsaydınız hedik günümüze davet ederdim... opuyorumnanaktan
annemlerde yapıcaz günü onun evi bahçeli çok müsait epeyde kalabalık olucak yorucu bi gün beni bekliyo........

biran önce yatıyım ben de sabah erkenden annemlere geçicem...
herkeze huzurlu sakin geceler diliyorum

kizlar biz iyiyz artik cok sukur..hastaliktan yanimiza kan kar kaldi..oglumun kakasindan yine kan geliyo..malesef oylesine kutuya baktigimda okudum mide kanamasi yapabiliyomus yan etki olarak..zaten doktra dedim ve kaale almamisti simdi de nedenini arastiriyolar kanin..dedigim halde sebebini...bunlar saglam adami deli ederler..

duygucum burda hastaneye yatman icin olmek uzere olman gerekiyo sanirim..

oh oh bebekler hareketlenmis sheeda artik sana oturmak yok..diger emekleyenler icin de hayirli olsun..benimki ayni berrak..daha donmuyor bile..doktora dedim bak yan donuyo dedi :S neyse benim tembel oglum saglikli olsun da varsin gec hareketlensin...bugun eline meyve verdim saskin saskin suratima bakti...ben yedireyim dedim sapur supur yedi...coook tembel

sedacim bizde de huyu degisti ve gece gunduzu karistiriyo... size de gecmis olsun ve tum hasta bebislere...

duygucum burda hasteneye yatmak icin olmen gerekiyo sanirim :)

günaydınnnn

lida gecmişolsun, reyhan dişinizde hayırlı olsun inş diğerlerinide ağrısız ateşsiz huysuz güzel bi şekilde çıkarır. darısı bize artık.

benim kızımda sadece dönüyor altını temizlerken bile yerinde durmuyor, aynı zamanda mirayda gecen bababa dedi hatda şaşırdık ağlarkende ağzından baba kelimesi çıkıyor gibi tesadüfde olsa çok güzel bişey :))) dün akşam doktoro gittik kontrolümüz vardı çok güzel dedi ciğerleri tertemiz dedi ilaçları kullanmayı kesebilir bundan sonra daha dikkatli olalım en ufak bi öksürükde olsa aman gecer demiycez dedi çok ilgiliydi, arkadaşlar ben miraya burun Aspiratörü kullandım onun çok faydası oldu burnuna serum damlatıp Aspiratörü çekdim burnunu sürekli temizledim ve temzilemeye devam ediyorum. burnundakilerini bebek olduğu için dışarı atamıyor buseferde ciğerlerşne akıyor ama çekildeğinde hem rahat nefes alıyor hemde ciğerlerine akmasını önlüyor, eger bebişlerinizde burun akıntısı geniz akıntısı varsa hemen kullanın derim, ben doktor söylemeden önce arakadaşımın tavsiyesiyle almışdım cokda faydasını gördüm.

günaydınnnnnn
uzun bir aradan sonra ben geldimmmmm..çok özledim kk yı..bebişler nasıl kimler emekledi kimler diş çıkard ???????.baba diyen bile çıkmış maşallah..
biz iyiyiz bol bol dinlendim..bir düğün bir nişan bir de tatili çıkardım aradan..oğluşumda beni hiç üzmedi
denize bile uslu uslu girdi..bizde sadece oturmaya başladık.henüz başka bir faliyet yok..

canım hoşgeldin herkesin bebişi çok iyi ve sağlıklı allah hepsini nazarlardan saklasın. 7 aylık olan lar daha hareketliler ayaklanmaya başlamışlar bile bizler onları takip ediyoruz. benimki sadece dönüyor birde elimi yüzümü çok çekiyor ses çıkartcakmış hanfendi ağzını yanağıma dayayayım aa aaa aaa aaa diyor :)) ayy çok tatlılar ya yerim hepsini ben .

senin oğluşunda çok tatlı maşşallah allah nazarlardanm saklasın.

merhaba:))
biz geldikkk..
herşey yolundadır umarım,okuyabildiğimi okuyayım da öle geleyim:))opuyorumnanaktan

günaydın reyhan dişiniz hayırlı olsun darısı başımıza ,
lida smrisk geçmiş olsun kıslar ,
aşık hoşgeldin özledik valla uzun zaman dır yoktun
dünürüm sende hoş geldin umarım iyidir görümcen

kizlar biz iyiyz artik cok sukur..hastaliktan yanimiza kan kar kaldi..oglumun kakasindan yine kan geliyo..malesef oylesine kutuya baktigimda okudum mide kanamasi yapabiliyomus yan etki olarak..,,

geçmiş olsun canım ya.. bütün diyet boşa mıymış yani? neyse kuzu sağlıklı olsun da..

reyhan hediğiniz keyifli geçer inşallah, ben de yapmak istiyorum da fırsatını bulamadım.
şiida, incii, misafiir selam kızlar.
duyguuuuuuuuuuuu yıldönümün kutlu olsun.

canım ya geçmişi okumamıştım, kıyamam ben ona. inşallah iyidir şimdi.
Allahım bebeklerimizi hasta etme ne olur..

kizlar coook yorgunum aksam oldu ben daha anca bitirebildim. heryeri supurdum sildim
ehmide elimle ya. Ellerim igrenc camasir suyu kokuyor nefret ediyorum bu kokudan.
heryer pirilpiril oldu valla. tozda aldim. utuleride hallettim. yemekte yaptim
ama makarna daha ne yapayim dimi?
bizimki kalkti sesi geliyor onada yogurt verecem.

dünürüm teşekkür ederim,görümcen ii şimdilerde çıkıodur hastaneden..ama ben nil le odasına ziyarete gittim meğer yasakmış bebekle..bişi olmamıştır di mi nile içim içimi yio,enfeksiyon kaparmış???nası?
dağevi saol tatlım dün birbirimize girdik gene ama ben bu günümü -ok etmek istemiorum ,kastamonuya yaklaşırken barıştık heralde?!
aslının annesi güle güle oturun canım ,bu ev sizin ev di mi,taşınacağınız ev yani??yorma daha da kendini yeter..:
emekleyenlere,ayaklananlara,dişleri çıkanlara,hasta olanlara..hepsine hepsine KOCAMAN öpücükleropuyorumnanaktan

agevi selam canım eşimcim maşallah bir dünya iş yapmışssın daa ne olsun makarnada bence en güzel yemek :)
dünürüm bişey olmamışır işlalah gelinime merak etme sen
ayşegül balım nasılsnız kıslar

günaydınlar nasılsınız

reyhan diş hediğiniz hayırlı olsun

inanna yıldönümünüz kutlu olsun.kavga her ailede oluyor o konuda yalnız değilsin:umursamaz:
bizim bebek olduktan sonra eskisi gibi atışmalarımız yok eşim işten vakit bulamıyor ben çocuktan.öyle geçinip gidiyoruz yani:teselli:

heheh dünür tırsma dion yani:))
ordaki kocaman prof olmuş dedeler bi kızdılar görsen sen de tırsardın:)))ben türküm bana bişi olmaz diyemedim ama::))
ay çok ösledim sizi sabah 5 te kalktım çok uykum var ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…