2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar iiz incicm naz uyuyo bende yatıcam biraz uyanmassa yarım saat kadar, dün 11de yattım sabah 7de kalktım ilk kez bu kadar kesintisiz uyudum ama daha kötüyüm nedense. 5te kalkmış benimki babası mama vermiş uyumuş:)emzirmemenin güzel yanı:))
siz napıosunuz kızlar ne yemek var bugün babalara ve de bebelere

eymen geçen gün denizde uyudu kaldı simitinde ama çok komikti ya.evde uyutmak için neler yapıyorum bundan sonra uyutamazsam denize gitcem:smiley-cool:

ayşegül naz ne zaman bıraktı emmeyi,bi anda mı oldu yoksa yavaşça mı?hiç almıo mu?
valla bugün yemek yok dışarda yiyelim gerçi battık diodu bu ay kociş ama??nil e de yoğurt çorbası yapayım ilk defa denesin bakalım:))

iyiyim kıslar bende çağanı uyuttum ayşegülcüm valla benim oğlanda emmiyor ama babasının elindende yemiyor illa ben yedircem yada mamsını ben içircem zaten gündüz pek yemiyor gecede devam mması içirmek ,çin sürekli uyanıyorum belki içer diye özledim valla kesitisiz uyumayı bnede
balım bende çok huysuzlanınca valla sıcak mıcak demiyom dışarı çıkartıyom artık önceleri hep eşimi beklerdim ama artık onu bile beklemiyom çok yaygaracı oluyor huysuzlanınca keşke bizimde deniz şansımız olsada denize götürsek :(
dünürüm tabi çok sallamada arada kontrol et ateşini falan tedbiri elden bırakma
ayşegül oğlana patates havuç domates soğan taze fasülye kıyma ekmekten püre yaptım uyanınca vercem kendimize de dominostan pizza alcak eşim kampanya varmış bir alana iki bedava zemuszemus

balım maşalah çok attlı yavrum kıyamam ben ona yorlmuş demekki oynarke iyice ah bunlar su kurbağası olcaklar çağanıda havuza sokuyoz çıkmak bilmiyor zor çıkarıyorum artık

yakıslar bu d varya tuğcu inek sütü verin diyor mama yerine kafam çok karışık bu konuda siz ne düşünüyosunuz kanszlık yapmaz onu mama firmaları uydurmuş diyor sonra alıştıramassınız süte diyor

günaydın kızlar geçmişi okumadan yazim dedim incicim benim drum 9 aydan itiraben süt vereblirsin dedi...1 yaşında veriliyodu ama artık öle değil dedi..bende verip vermemekte kararsızım açıkcası..çevremde bi çok insan süt vermiş 1 yaşından önce hemde pastörize bile deil..günlük taze süt...kararsızım ne yapıcaz?

benim doktorum 1 yaşına kadar inek sütü verme dedi.ama keçi sütü verebilirsin dedi.daha faydalıymış anne sütüne en yakın olan sürmüş keçi sütü.

hazırcılar sizi oturun yapın koca gün evdesiniz adamlar eşek gibi çalışıo:)))canım en son 16temmuz gecesi uyku sersemi 2fırt çekti, bi iki gün daha direttim emmedi ağlıyo bende zorlamadım bidaa..tam 6ayı doldurdu bıraktı yani.yavaş yavaş bıraktı 4.aydan sonra uyumadan önce içmeye başlamıştı 5.aydan sonra sadece gece uyanmalaında nadiren gündüz arabada falan..zorlasaydın daha içerdi falan diolar ama içse içse 1ay daha gece ağlata ağlata, neden huzursuz ediim yesin içsin herşey verioruz artık
balım çok tatlı eymen maşallah
bende tavuklu şehriyeli çorba yaptım hem bize hem naza, yanına da fırında tavuk yaparım gıdaklarız akşama hep beraber

valla bende 10 gün sonra kontrole gdince sorcam dra ver derse vericem artık çünkü devam sütünü pek sevmiyor çağan olmadı muhellebiye falan katarım alışssın süte bir an önce hoş babasna çekmiş bu sıpa babasıda sütü sevmiyor bakalım napıcaz

evet burcu hatta 2aydan itibaren biberon yarısı süt yarısı su hep vermişler bizede, çok şükür sağ salimiz.ben de anlayamıorum bazı şeyler kesinlikle rant kaygılı diycem ama bizim zamanımızla şimdinin besinleri aynı diil maalesef herşey hormonlu

balım adam diyoki keçi sütünü eğer inek ütü alerji falan yaparsa öeneiyorum diyor paralarınızı boşuna çöpe atmayın diyor ha birde adama yazmışlar günlük beselneme nasıl olsun diye 500 cc süt içsin bir köfte kadar et yesin muhakkak günlük başkada ne yerse yesin diyor

meela dş konusunda bu adamın dediğiyle bizim dr aynı şeyi söledi diş iştahsızlık yapmaz ateş yapmaz şehir efsanesi bunlar diyor valla benim dda aynı şeyi söledi halbuki ben çağanın iştahsızlığını hep dişe bağlamaştım burdan dyduklaıma göre hoş dişte hala çıkmadı zaten ha birde diyorki demir ilacını vrmeyin kırmıı et verin fazla demşrde zararlı

yine adamın bir yazısı diyorki sebze çorbaları amerikalı drlar uydurmuş çünkü amerikalılar sebze pişirmeyi bilmez oysa bizim annelimiz çok güzel sebze yemekleri yapar o yüzden kendi yaoptıklarınıza tuz eklemeden verin bebelere

1köfte kadar eti benim dr da özellikle dedi hafta 2beyaz et(1balık-somon ii- 1tavuk en )onun dışında 5gün mutlaka 1öğünde etin kendini yemeli
zaten yoğurt vermeye başladık ya bence o süte başlangıç, buna alerjisi yoksa inek sütü de verilir

ay bu adamı çok tuttum inci haklı valla bizim yemekler gayet sağlıklı tuz baharat olmadıkça aynı şey
ya bi kere daha söliim ben de papağan oldum:)demir ilacını kan sayımı yaptırmadan asla vermeyin, böbrekler zarar görüyo..bebeğiniz sağlıklı bi benze-rengi iyiyse yani-sahipse verilmezmiş sağlık ocaklarının işgüzarlığı, bu ayrımı yapmadan herkese başlatıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…