meela dş konusunda bu adamın dediğiyle bizim dr aynı şeyi söledi diş iştahsızlık yapmaz ateş yapmaz şehir efsanesi bunlar diyor valla benim dda aynı şeyi söledi halbuki ben çağanın iştahsızlığını hep dişe bağlamaştım burdan dyduklaıma göre hoş dişte hala çıkmadı zaten ha birde diyorki demir ilacını vrmeyin kırmıı et verin fazla demşrde zararlı
yakıslar bu d varya tuğcu inek sütü verin diyor mama yerine kafam çok karışık bu konuda siz ne düşünüyosunuz kanszlık yapmaz onu mama firmaları uydurmuş diyor sonra alıştıramassınız süte diyor
lida geçmiş olsun canım ya,sen ve emre çok çektiniz,inşallah yakın zamanda herşey yoluna girer
hoşgeldin duygu ewlilik yıldönümünüz kutlu olsun,var mı bi plan??
seda nasıl oldu makarna yaptınmı dün?
sheeda olur canım öle,bazen insan ne yapcağını şaşırıo ağlayınca,benımde başıma geldi bikaç kere sersemlikle alakası yok,demekki uyumak için bikaç lokmaya ihtiyacı oluo:kedi:
bu arada ben düzenlü uyutuordum ya berrağı gündüz,sabah da erken uyanıodu,3 gündür ne zaman gözü kapanırsa kendı uyuyo,hatta şimdi yerde ona serdiğin örtü ve yastığın üsütnde kendı kendıne uyudu,peki sonuç ne mi oldu?? ilk sabah 6 da,dün 6.30 ta bugun 8.30 ta kalktıkafamçokkarıştı
slm kızlarrnasılsınıs
inci canım valla diğer dedikleri konusunda bişey diyemiycem ben ama dişin yaşattığı ateşe iştahsızlığa inan okadar yakın bir tanığımki neler çektim beş gün anlatamam duru doğduğundan beri bir kes ateşi çıkmadı ama dişte hergün 4-5 kes ateş 39.5 lere kadar çıktı tabi benimde aklım çıktı dr diş ateş yapar ateşte iştahsızlık yapar dedi yani sizde okadar ateşlenirseniz sizde yorgunluktan bitkinlikten bişey yemek istemezsiniz dedi ve haklıda kızım günlerce bişi yemedi dişi çıktı normal hayatına sağlıına ve iştahına döndü.
ama süt konusunda bende fazla olmamak şartıyla verme taraftarıyım sonuçta bizde sütle büyümüşüz bize bişey yapmamış hatta dahada eskilersade süt içirirlermiş içine bişi katmadan bende 7 aydan itibaren başlıycam ama çok deil mesela sadece kahvaltısıını sütle hazırlarım.
sheeda ben düzenli 2 saatte bir 1 saat uyutodum mızmızlanmasın dıe tabı bazen 2.5 - 3 saatıde buluodu
sabahları 6.30 ta kalkıodu,burda arkadaşlar o kadar çok uyutma uykusunu almasın geç kalkar dedıler,bende denedım ilk 2 gün dahada erken kakltıkafamçokkarıştı
ama bugun 8.30 ta kalktı bakalım böle dewam edecekmı,şimdi 3- 4 saat taki ne zaman kendı gözü kapanıo o zaman uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?