Maşallah balımcım, eymen ne tatlı olmuş öyle.O simitten bizde aldık.Ama ben bindiremedim.Suyun yüzünde olduğu için üst tarafı üşüdü.akşam saat 4-5 gibi gidiyoruz denize, o zmanda burada rüzgar çıkmış oluyor çoğunlukla.O yüzden elimde yüzdürüyorum:))))))Bıraksam yüzüp gidecek sanki, elleri kollarıyla.
Sheedacım, üzülme olur böyle şeyler, maşallah bak kendi kendine uyuyabiliyor.Ben de anlamıyorum bazen, ama mama sandalyesine oturttuğum anda ciyak ciyak bağırmaya başlıyor, eğer karnı aç değilse.Senin ki rahat rahat oturup ondan sonra da uyukluyor.Boşver, öğreneceğiz, her çocuğun huyu farklı zaten, 5 çocuğunda olsa anlamıyorsun, bir diğerinde yine sorun yaşıyorsun.
Duygucum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.Dikkat et hastaneye sokma meleği.Sonuçta bir sürü hasta var.
Kızlar dişin ateş ve ishal yapmadığı bir taraftan doğru aslında.O sıralarda bebekler ellerine ne geçerse, bizim elimizi, yerdeki oyuncakları, herşeyi ağızlarına sokuyorlar.Böyle olunca da bir şekilde mikrop kapıyorlar.Ateş ve ishal bu nedenle oluyor.Tabii bu durumda yemek yemesinide etkiliyor.Zaten dişler çıkarken hafif ağrı ve aşırı kaşıntı yapıyor.Yemek yememsi ve kilo vermesi doğal.
Süt olayına gelince, ben oğlumda okula gittiğim için 10 günlükten itibaren, hem emiyordu, hemde yarı süt, yarı su karışımı verdik.2-3 aylıktan sonra da süt veriyorduk.Sütün bir zararını görmedim.Şimdide bu oğlumda mama zaten yemedi, sabah kahvaltılarında sütlü karışımlar yapıyorum, ya da arada süt içsin diye veriyorum.
Özlemcim, sen süt kansızlığa sebep olur diyorsun , doğru ama aşırı süt yapıyor kansızlığı.Gün içinde 1-1,5 kilo süt içmiyorlarki.Bizde hamileyken hergün sütü içtik, yoğurt ve peyniri yedik.Kansızlık, bunlardan olmadı.bende ayşegülle, inciye katılıyorum.
ayy canım birden keşkek istedi ne alakasa,bilirmisniz?
ben acıktım sanırımmcokacimcoook
herkese merhaba kızlar epeydir gelemedim herkes iyidir bebişler iyidir umarım ek mamaya ben yavaş yavaş geçiyorum daha
demir verdikten sonra doktorumuz meyve olayına girdik şidilerde artık sütüm azaldığı için bugün ilk kez sebze çorbası verdik çok güzel yemiş başka hangi çorbaları veebilirim bana fikir verirmisiniz bugün patates,havuç,kabak karıştırdım çok güzel yemiş maşallah yarın ne vere blrim siz nasıl geçtiniz
şeyda bizim de bazen çok direniyo sebebi ya aşırı yorgunluk ya da gece uykusuna çok yakın uzun bir uyku..yani ne çok uykusuz olmalı ne de uykusunu almış olsun yatış zamanı, naz 8buçuk 9arası yatıyo bayadır, ben 5-6 arası mutlaka 1saat falan uyutmaya çalışıorum böle rahat edioruz.uyumadan önce de şarkılar söylüoruz babasıyla güreşiyo:) annesi onu gıdıklıyo öle mutlu mutlu yorulursa hemen uyuyo
sheeda ayşegül siz emzirmiyosunuz siez sorim günlük ne kadar mama yada devam sütü (ikisi aynı şey hemşom )veriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?