çokkkkkkkkkkk şekerrrrr MAŞALLAHHHH canımeymen geçen gün denizde uyudu kaldı simitinde ama çok komikti ya.evde uyutmak için neler yapıyorum bundan sonra uyutamazsam denize gitcem:smiley-cool:
ay bu adamı çok tuttum inci haklı valla bizim yemekler gayet sağlıklı tuz baharat olmadıkça aynı şey
ya bi kere daha söliim ben de papağan oldum:)demir ilacını kan sayımı yaptırmadan asla vermeyin, böbrekler zarar görüyo..bebeğiniz sağlıklı bi benze-rengi iyiyse yani-sahipse verilmezmiş sağlık ocaklarının işgüzarlığı, bu ayrımı yapmadan herkese başlatıolar
ya yine aynı şey oldu :)
ben bu çocuk açlıktan mı ağlıyor yoksa uykusuzluktan mı anlamıyorum
açlıktan zannedip oturtuyorum mama sandalyesine , ısıtıyorum yemeğini tam yedirmeye başlıyorum 1-2 kaşıktan sonra uyuya kalıyor , ne sersem bi anneyim ben bunu hep yapıyorum...
lida geçmiş olsun canım ya,sen ve emre çok çektiniz,inşallah yakın zamanda herşey yoluna girer
hoşgeldin duygu ewlilik yıldönümünüz kutlu olsun,var mı bi plan??
seda nasıl oldu makarna yaptınmı dün?
sheeda olur canım öle,bazen insan ne yapcağını şaşırıo ağlayınca,benımde başıma geldi bikaç kere sersemlikle alakası yok,demekki uyumak için bikaç lokmaya ihtiyacı oluo:kedi:
bu arada ben düzenlü uyutuordum ya berrağı gündüz,sabah da erken uyanıodu,3 gündür ne zaman gözü kapanırsa kendı uyuyo,hatta şimdi yerde ona serdiğin örtü ve yastığın üsütnde kendı kendıne uyudu,peki sonuç ne mi oldu?? ilk sabah 6 da,dün 6.30 ta bugun 8.30 ta kalktıkafamçokkarıştı
belli diil daha cnm haber verceklerdi bekliorum gelirler inşallah
hemşom slm,
walla ben şanslıyım hiç bişey yapmıorum vermek için
17 kg almıştım doğumla 10 kilo gitti,ilerleyen 3 ay içindede 5 kg gitti,emzirıorum ya sanırım o işe yarıo
yoksa en hala hergün muhakkak ya nutella helva akşamada kek börek tatlı yiyorum,onları kessem gidecek ama emzirıorum dıede işime gelıo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?