2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay aklıma gelmişken çağanda hafif pişik oluşmuştı burda birinden okudydum bizim göğüs kremi lansinoşh muydu neydi vardıya iyi geliyor diye denedim valla bir gecede ii oldu aklınızda bulunsun ne kremmiş beeeeee

neyse kendimizi özel hissedelim diedir belki
inci kafadan hesapladım 750civarı sanırım daha az olabilir ama fazla diildir bundan

ayşegül maşallah naza okadar içmez bacım sen tüm yediğinimi hesapadın eğer okadar içiyorsa nazın iyi kilo alması lazım haberin olsun

600gr alıyo cnm işte ayda, 11 gün oldu 300gr almış şimdide, bence çok alıyo günde 3kaka yapıyo daha noolsun

ay maşallah cimcimeye kıs okadar yemeye bu kıs pek çıtı pıtı demekki yakıyor bacım

kaka dedim de... bu sabah telsizden ıhh ıhhh sesler gelio aha dedim noluyo nefes mi alamıyo, eşim ıkınıyo bu dedi baktık doldurmuş hahahah

ayşegül cuma gelıolar mı sana noldu merak ettim,bende orda olmak isterdim yaaopuyorumnanaktan

belli diil daha cnm haber verceklerdi bekliorum gelirler inşallah

eymen geçen gün denizde uyudu kaldı simitinde ama çok komikti ya.evde uyutmak için neler yapıyorum bundan sonra uyutamazsam denize gitcem:smiley-cool:
çokkkkkkkkkkk şekerrrrr MAŞALLAHHHH canım

demiri bende vermiyorum cnm ksn sayımı yaptırıp öle kullanmayı düşünüyorum.

ne alakası var canım yaaahem aç hemde uykusuzda olabilir dimi ama:)

yaptım canım netten buldum çokta güzel oldu soslu ve ton balıklı

belli diil daha cnm haber verceklerdi bekliorum gelirler inşallah

ah ahh bizde orda olsakta buluşabilsek çok merak ediyorum kızlar sizi yaa çokta hevesliyim buluşma konusunda ama mesafe iştee:1no2:

SELAM kızlar
keyifler gıcır aman maşallah bugüne
benimde temizlik yapıldı valla nasıl mutluyum dün kuaför işinide hallettim ohhhh
öncelikle özleme herkes kendi çocuğunu istediği gibi büyütür konusunda katılıyorum
sonrada inek sütü konusunda şöyleki 1 yaşına kadar kansızlık ve sindirim ve solunum sistemi rahatssızlığına neden olabilir çalışmaları var ve bu riski almaya değeceğini sanmıyorum 1 yaşından sonra içer nolcak ki diye düşünüyorum altarafı inekkk sütü:))anne sütü değilki:))) şaka yapaym dedim ama ben bile gülemedim neyse,bizlerde inek sütüyle büyüdük diyen arkidişler evet ama çoğumuzun kabızlık gibi bağırsak yada alerjik rahatsızlıkları var öyle değil mi , ha içmeseydik olmazmıydı bilinmez ama bu risk de alınmaya değmez
şeydaaaaaaa
naber hemşommmm?
incicim geçmiş olsun cnm çağana
duygu tebrik ederim sizide
gamze tekrar merhaba
esra selammmmmmm

esra bende 18 kilo aldım hamileliğimde (57+18=75)
doğumlaa benimde 10 gitti 2-3 haftada
ama gidiş o gidiş kalan 8 kilo yapıştı bünyeme gram gitmiyo bende emziriyorum hala ama çok mu yiyorum ki acepp:)))):kedi:
ayşegül sarının havası baska biliyorum canım
ogün gıcık olduğum arkadaşta sarışındı zaten:))
ama bana gitmez be canım ya
resimlerimi görmüşsen belki ilerde biraz saçlar beyazlayınca denerim

esracım bende reklam karşısında yediriyrm elvine öle daha güzel yiio yatarak...

bünyeyle alakası wardır ya,bende çok yiyorum ,kek börek canavarı oldum
birazda işe başlamamında etkisi oldu die düşünüorum

bende acık dinlenicem,gelirim sonra yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…