2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

banada yapıştı biraz bırakmayada nıyetı yok galıba

meraba kızlar:)
kızıla boyadım ama her kızıl soonası hüznümü yaşıorum çokk mutsuzumlmaz:
tebriklere çok teşekkür ederima.s.
öpüorum sizi hazırlanayım yemeğe gitçez kastamonu da ne yapılır başka..

ben sadece günd ebir kez 150 cc devam maması veriyorum onun dışında kahvaltı meyve ve sebze püresi veriyorum ama galiba az geliyo bu ay hiç kilo almadı

zemuszemuszemuszemus ne güzel hadi ii eğlencelerrrrrropuyorumnanaktan

başak saol canım
sheda canım seninkide az bence 300 falan vrsen iyi olur ende önceleri birkere 100 falan veriyordum dr 300 ver dedi içmiyor ama zorluyorum 250 falan zorla iiriyorum sende zorla tabi bu benim düşüncem ama sonra yanlış analaşılmimde

:) yok niye yanlış anlayım benimki mama hastası olduğu için çok veririsem yemek yemek istemiyo , biberondan beslenmek kolayına geliyo ,ben mamayı unutturmaya çalışıyorum yatmadan hemen önce veriyorum ama artık onun yerine prinçli, tahıllı falan mamalar var ya onlardanm vercem..

anladım canım tabi mesela o pirinçli mamalardada süt varmış hatta milupa onların devam sütlü olanını çıkarmış ay bende yeni gördüm eğer onlardan denersen banada haber vr canım bende alırım güzelse

tahıllı mamalar çok güzel oluyor batuhan çok seviyor su ile hazırlanıyor bazıları mamayla hazırlanıyor onlar pek güzel olmuyor

tekrar merhaba

bugün çok sıcak ya eymende hiç uyumadı.sıcaktanmı nedense bu aralar çok huysuz ve iştahsız.zorla yediriyorum ağzını yumuyor açtıramıyorum.klimayı açıyorum bu defa evin içinde canı sıkılıyor ne yapacağımı şaşırdım.

hera koysana batuhanın resmini.geçenlerde ben görememiştim çokta meraklıyımdır:1rolleyes:

hanimlar slm umarim herkes iyidir birsey rica edicem usenmeyen yazsin gun icinde butunn gun ama nee yiyor bebisler mama falan diyorsunuz Ezgi yemiyor hicbirini yaa
11 de sabah hipp in havucuna yumurta pekmez bizkuvi yiyor 4 gibi corba 7 gibi yine meyva biskuvi yada yogurt bida bisey yok emiyo butunn gecede mama asla yemiyor devam sutu. Nasil oluyor

duyguuuuuuuu evlilik yıldönümünüz mü ben kaçırmısım

nıce mutlu senelere bebişinizle birlikte inşallah

saçlarını merak ettim bi resim koysana bakalım

Merhaba kızlar.
Deryacım, bizim yemeklerimiz şöyle, ama açıkçası her zaman saati saatine uymuyor.
Sabah 7,30-8 gibi kalkıyor.
10-10,30 gibi kahvaltı vermeye çalışıyorum.Canı isterse yiyor, canı istemezse yemiyor.
1 yumurta sarısı + labne + süt + bazen tereyağ (içine pekmez koymuyorum, tatlı olunca yemiyor, pekmezi kaşıkla ayrı veriyorum)
10,30-11 gibi uyurken emiyor
Yarım saat sonra uyanıyor.Saat 1 gibi çorba (sebze çorbası, mısır unlu şehriye, irmikli patates, farklı çeşitler deniyorum)illaki yanında yoğurt.
Tekrar uyku ve bu arada anne sütü.
Yarım saat sonra uyanış.
Saat 4 gibi meyva, şeftali, elma, kayısı gibi
Tekrar uyku ve anne sütü.
Saat 8- 8,30 gibi çorba, pilav vb (özellikle etli, kıymalı olursa iyi olur) yanında yoğurt
Gece uykusuna yatarken tekrar anne sütü
Gece boyunca 4-5 kez uyanıp anne sütü

Bizim günümüz çoğunlukla böyle, ama bazen çorbayı yemiyor, bazen kahvaltıyı istemiyor, öyle durumlarda çoğunlukla anne sütü takviye oluyor.

Inaysa dr sana gunluk yazmisti be vermen gerektigini yazarmisin Onu bana canim

canım bununla ilgili topik açıldı zaten,bütün gün ne yenildiğini yazzıoruz oraya
ama senın için 1 günü yazayım buraya

sabah 6.30- 7 gibi emerek başlıoruz güne
saat 9-10 arası tahıllı kahvaltı maması içine 1 dolun çay kaşığı labne-pekmez- ceviz-bebek ekmeği koyuyorum
ymurta sarısını gün aşırı yada 2 günde bir verıorum genelde onu tereyağ karıştırıp küçük ekmek parçaları ile verıorum çiğnior
12-1 gibi sebze püresi yada yoğurt çorbası-ezogelin-tarhana gibi çorbalar

2-3 gibi meyva bazen muhallebi

5-6 gibi keendimize yaptığımız salçasız zeytınyağlı yemeklerden yada sebze püresi( bazen akşam öğününü atlayabilioruz yemıo)

7-9 arası yoğurt verıorum geç verıorum çunku berrağa uyku yapıo,yiyip uykuya geçıo

tabı aralarda bunları yesede emmek istıo dewamlı emıo
gecede mama almıo artık 1 aydır sadece emıo sık sık 2 saate 1

umarım yardımım olmuştur:lepi:

Özlemcim, herkesin bebeklerini yetiştirme tarzı o aileye ve anneye bağlıdır.Herkes istediği gibi yetiştirebiliir, ya da bebeğine istediği gıdaları verebilir.Burada bir birimizle tartışmıyoruz, sadece görüş alış verişinde bulunuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…