2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır canım, ege hiç bir mamayı kabul etmedi, içine başka şeyler de koysam yemiyor.O yüzden hiçbir şekilde mama kullanmıyorum.
Bazen süt bazen de sıcak su koyarak hazırlıyorum kahvaltısını.

niye tartışalım canım düşüncelerimizi paylaşıyoruz tabıkı öyle benım zaten buna ıtırazım yok bende düşündüğümü söylüyorum sonuçta herkes birbiriyle aynı görüşte olacak değil ya bilmediğimiz şeyleri birbirimize sorup öğreniyoruz işte

Ne haber esra nasılsın_?
Berrak nasıl_?Tatilde kzıınla güzel günler geçiriyorsundur:))))
Bu gün ilk kez ege yattığı yerden kalkıp oturdu.:)))Bu 6 ay ne verimli aymış, neredeyse çoğu ilkleri bu ayda yaşadık:)))Bi de konuşursa tam olacak:)))

Kizlar cok tsk Ezgi cok az yiyor gunduz emmekte istemiyor isim zor bayagi meralcim ezgide hicbir mamayi yemiyor hazir evde yapilmis meyve purelerine bayiliyor

Haklısın.

esracım içine ekmek içi koyuyorum, bebe bisküisinide yemiyor çünkü.
Benim oğlan, dondurma hariç başka hiç bir tatlıyı yemiyor.Sadece dondurmada ağzı bir karış açık bekliyor vereyim diye, vermezsem çığlığı basıyor:roflol:

iiz canım napalım yuvarlanıp duruoz kızımla
tatil tatil gibi gelemıo malesef yine çalışır gibi 6 larda ayaktayızkafamçokkarıştı
1 ay geçti bile yaaa,

sizler nasılsınız annen ege?
maşallah egeye o da hareketli demkki berrak tembel çıktı ya dötünün üstüne yatıp duruo habire:sinifsinif:

Evet deryacım ege de öyle. Sanırım sen söylemiştin, meme emen bebkler hazır mamaları yemezmiş diye.Gerçekten de öyle, ben aldığım mama kutularını komşuma verdim, o bana küçük numunelik paketler halinde veriyor bazen, kahvaltı , gece maması filan.Ama hiçbirini egeye yediremedim.Sadece hazır olarak yediği kavanoz içindeki meyva püresi oldu.

Massllah yakisikliya bizimki done done Evi turluyor ancakk :))

meral berrak hem emıo hemde mama alıodu,sadece gece verdiğim dewam mamalarını 1 aydır içmeyı reddettı,ama sabahlar çeşitlı markaların tahıllı portkallı pekmezlı kahvaltılarını içine benim karışımımla yiyor

derya kilo alımı normalse arada iştahsızlık belkı normaldır dişiniz çıkmışmıydı ondanda olabilir belki

dr demisti banada mama yiyceni sanmam denersin yinede demisti muhallebi dahil yemiyor sadece meyveyle besleniyor velet formunu koruyor diycemde masallahi varr :))

Ayy kizlar yan komsum dogum yapti minicik geldi bebegi 3800 dogmus bide miyav miyav agliyor :)))) kocaman geldi Ezgi gozume

Tartim 11 kilo cikiyor ama sirf meyve corba ve emiyor mama yok 2 disimiz cikti canim 26 haziranda simdi de digerleri geliyor sanirim yine basladi agzinin suyu akiyor deli gibi kasiyor

bende balıkesırde kuzenımın daha 50 günlük bebeğini görünce garip oldum
dokunamadım bebeğe,berrak doğduğunda 3 katı falandır onun

maşallahhhhhhhh
listede 1 . sanırım o zaman ezgi,meral bilir varmı 11 kilo bebek bizde ya
sonradanmı kılo aldı canım yoksa bölemıyydı ben hatırlamıorumda
berrak bu ayın başında 8800 gr dı

deryacım bizim de öyle, muhallebi bile yemedi.Sadece çorba, meyve ve yoğurt yiyor.Ama çorbaları farklı farklı yapıyorum.Haa birde sabahları kahvaltıda yumurta, peynir yiyor, bir kaç kaşıkta zorla pekmez.
Maşallah deryacım, kilosy falan çok güzel.2 ege ve 1 ezgi başı çekiyorlar, kilo boy çizelgesinde:))))))
Tabii kızlar, 6-7 ay öncesini unuttunuz di miiiiii_?:roflol:Siznkilerde öyleydi, benim ki diyemeyeceğim:roflol::roflol::roflol:
esra sizin diş çıktı mı_*Bizimde 1 hafta içinde 2 dişimiz birden çıktı.

esracım ezgi 11 kiloyla, 2 ege yi geçmiş durumda.aylinin eguş, 10180 di sanırım 72 cm de boy.7 aylık bilgileri bunlarda:)))))
Bizim ege 9600 e 72 cm di 6 aylıkken.

meral walla berrakda öle deildi doğduğun 4 kıloydu,1 kilo çok fakedıomuş,oyuncak bebek gibi geldi bana

walla maşallah hepinizin bebişlerine top 3 ü paylaşıosunuz demek

ya hala dişimiz yok bizim ama öle bi elinin üst kısmını ağzına çekıoki bı anda delirmiş gibi oluo çok kaşınıo sanırım,bazen parmağımla kaşıorum nasıl ısırıo elimi,bende eşimde geç çıkarmışız 9.10 aylık gibi dişi,genetık olurmuş ya anca çıkçak demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…