hediğiniz hayırlı olsun reyhan
maşşallah.. yanında olsam da sevsem dedim. Allah nazardan saklasın.ss
ne sersemliği güzelim yaa, nerden bileceksin.. üstelik çoğumuzun ilk bebeği.ya yine aynı şey oldu :)
ben bu çocuk açlıktan mı ağlıyor yoksa uykusuzluktan mı anlamıyorum
açlıktan zannedip oturtuyorum mama sandalyesine , ısıtıyorum yemeğini tam yedirmeye başlıyorum 1-2 kaşıktan sonra uyuya kalıyor , ne sersem bi anneyim ben bunu hep yapıyorum...
ayy canım birden keşkek istedi ne alakasa,bilirmisniz?
ben acıktım sanırımmcokacimcoook
Benim oğlan, dondurma hariç başka hiç bir tatlıyı yemiyor.Sadece dondurmada ağzı bir karış açık bekliyor vereyim diye, vermezsem çığlığı basıyor:roflol:
ya yine aynı şey oldu :)
ben bu çocuk açlıktan mı ağlıyor yoksa uykusuzluktan mı anlamıyorum
açlıktan zannedip oturtuyorum mama sandalyesine , ısıtıyorum yemeğini tam yedirmeye başlıyorum 1-2 kaşıktan sonra uyuya kalıyor , ne sersem bi anneyim ben bunu hep yapıyorum...
valla ben misir ununu pisirip icine tereyag pekmez peynir katip kahvalti veriyorum. corba olarak yogurt , domatesli sehliye, pirincli kabak, mercimek suan bunlar geldi aklimaherkese merhaba kızlar epeydir gelemedim herkes iyidir bebişler iyidir umarım ek mamaya ben yavaş yavaş geçiyorum daha
demir verdikten sonra doktorumuz meyve olayına girdik şidilerde artık sütüm azaldığı için bugün ilk kez sebze çorbası verdik çok güzel yemiş başka hangi çorbaları veebilirim bana fikir verirmisiniz bugün patates,havuç,kabak karıştırdım çok güzel yemiş maşallah yarın ne vere blrim siz nasıl geçtiniz
kizlar ya benimde canim cekti yarmayi cok severim zaten ama maalesef bir sure hasretayşegül bizdede hep baby tv first açık,çok sewıo aynen tepki verıo özellikle sewdıklerıne,imeseşa tavşancık harry,fındık saklayan sammye onları görünce nasıl gülüo,sayı zamanınada dikkatle bakıo,bencede cocuğun hayal ve düşünce gücünü etkilio
hemşom yarma buğdayla et uzun saatler sonucu kaynatılarak yapılıo en son üstüne kırmızı biberli tereyağ yakılıo ben hiç yapmadım annem yapardı
bu hazir mamami Aysegul , ben cok sut olmasa emziriyorum gunde 6 sefer filanneyse kendimizi özel hissedelim diedir belki
inci kafadan hesapladım 750civarı sanırım daha az olabilir ama fazla diildir bundan
hayirli olsun bizdede dis buydayi deniyor ama ben onu yaptiramadim . enerjimi dogum gunune sakliyorumiiyi akşamlar herkeze...........opuyorumnanaktan
hedik günümüz çok eğlenceliydik tüm akrabalar çoluk çocuk eylendik..epeyde kalabalıktık.... başından aşagı serptik hediği.....
bide önüne birkaç şey koyduk kalem ( öğretmen), taş (mühendis). telefon (iş adamı).. tesbih (hafız), gözlük ( göz doktoru) .. tansiyon aleti ( doktor).... sizlerde de olurmu bilmem hedik gününde çocuğun önene bu tarz nesneler konur çocuk hangisini seçerse ilerdeki mesleği o olurmuş.... eğlence için gerçide benim oğlum hepsine baktıı baktııııı tesbihi eline aldıhafız olucak oğlum inş..
merhaba arkadaşlar,bugün benim için çok yoğun ve bi okadarda üzücü bir gün oldu.sabah annemin telefonuyla kalktım,annem telefonda panik halinde babamın bacaklarının tutmadığını haber verdi,ben hemen ambulansı arayıp annemlere yönlendirdim,ambulans gitmiş ve hastaneye kaldırmışlar ama ambulans dr.u anneme yardım etmesi için oraya gönderdiğim kuzenime demezmi,bizi neden basit bir kas sıkışması yüzünden boş yere meşgul ediyorsunuz,kuzenim durumu öğrenmek için aradığımda ,bana bunu söylediğinde o sinirle o dr.u ne yapardım bilmiyorum serseriye bak benim senin kadar bilgim olsa seninle zaten işim olmaz,ben nerden bileyim kas sıkışmasımı,felçmi geçiriyor...neyse ben o sinirle hastaneye gittim baktım babam müşade odasında,iğne yapmışlar ağrılarını dindirmişler ama hali perişan,2-3 dr.gelip görmüş ama kimse net bişi söylemiyor,beyin cerrahı 2 gün sonrasına emar vermiş o zaman gel emarını çektir ben şu an bişi yapamam demiş.ambulans dr.una olan kızgınlığında etkisiyle ben 2 tane acil dr.uyla tartıştım,eve göndermek istiyorlar,bakın diyorum hastam şu an bacaklarını hissetmiyor, yatış vermeniz gerekirken siz bu durumda nasıl onu gönderirsiniz.bu olaylar saat 10 ile 11 arasında oluyor ben o satten sonra başhekim dahil konuşmadığım dr.kalmadı ama herkes ağız birliği etmişçesine biz karışamayız diyor,emekli sandığına bağlı olan babam neden uludağ üniversitesine değilde oraya gelmişmiş vs vs,sinirimden ve bişi yapamamın çaresizliğinden oturup ağladım sonra elimi yüzümü yıkadım çıktım beyin cerrahının yanına para önemli değil ne gerekiyorsa yapın,babamın yatışını verin dedim.bana boşuna para verirsiniz çünki emar sonuçlarını görmeden bişi söylemek istemiyordum ama beni çok zorluyorsunuz ,hastaneyide birbirine katmışsınız dedi.sonra babamın yaklaşık 1 aydır çektiği şiddetli ağrılar ve bugünkü belden aşağısının kısmi felç geçirmesinin iyi alametler olmadığını herşeye hazırlıklı olmamız gerektiğini söyledi,nasıl yani kanser mi dedim evet büyük ihtimalle dedi ve bu durumda zaten babanızı üniversiteye sevkedicem çünki tahmin ettiğm şey çıkarsa ameliyatı ben yapamam dedi.o an ne hissettim ne dedim tam hatırlamıyorum tepki veremedim çünki yanımda annemde vardı,yanlız ne olduysa dr tamam hastanızın yatışını yapıyorum,gidin işlemleri halledin dedi.1 saat zarfında ben tüm işlemleri yapıp babamı yatırdım,ihtiyaçları olan şeyleride alıp eve gitmek üzere hastaneden ayrıldım.1 saat te geleceğim yolu 2,5 satte gelebildim beynim öyle uyuşmuşki 3 kere yanlış arabaya binip geri döndüm.babama bişi hissettirmemek için her şey yolundaymış gibi davrandım,eve geldim çocuklara hissettirmemek için yüzüme kocaman bi gülümseme kondurdum şimdiyse burnumun direği sızlıyor,ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,dua ediyorum inşallah dr.yanılıyordur ve babamın basit bi bel ağrısından başka bişiyi yoktur diye.....
ya nil de hiç biberon almıo,mama yemio naapçam ben:uhm:anladım canım tabi mesela o pirinçli mamalardada süt varmış hatta milupa onların devam sütlü olanını çıkarmış ay bende yeni gördüm eğer onlardan denersen banada haber vr canım bende alırım güzelse
a.s.opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus ne güzel hadi ii eğlencelerrrrrropuyorumnanaktan
a.s.opuyorumnanaktanduyguuuuuuuu evlilik yıldönümünüz mü ben kaçırmısım
nıce mutlu senelere bebişinizle birlikte inşallah
saçlarını merak ettim bi resim koysana bakalım
merhaba arkadaşlar,bugün benim için çok yoğun ve bi okadarda üzücü bir gün oldu.sabah annemin telefonuyla kalktım,annem telefonda panik halinde babamın bacaklarının tutmadığını haber verdi,ben hemen ambulansı arayıp annemlere yönlendirdim,ambulans gitmiş ve hastaneye kaldırmışlar ama ambulans dr.u anneme yardım etmesi için oraya gönderdiğim kuzenime demezmi,bizi neden basit bir kas sıkışması yüzünden boş yere meşgul ediyorsunuz,kuzenim durumu öğrenmek için aradığımda ,bana bunu söylediğinde o sinirle o dr.u ne yapardım bilmiyorum serseriye bak benim senin kadar bilgim olsa seninle zaten işim olmaz,ben nerden bileyim kas sıkışmasımı,felçmi geçiriyor...neyse ben o sinirle hastaneye gittim baktım babam müşade odasında,iğne yapmışlar ağrılarını dindirmişler ama hali perişan,2-3 dr.gelip görmüş ama kimse net bişi söylemiyor,beyin cerrahı 2 gün sonrasına emar vermiş o zaman gel emarını çektir ben şu an bişi yapamam demiş.ambulans dr.una olan kızgınlığında etkisiyle ben 2 tane acil dr.uyla tartıştım,eve göndermek istiyorlar,bakın diyorum hastam şu an bacaklarını hissetmiyor, yatış vermeniz gerekirken siz bu durumda nasıl onu gönderirsiniz.bu olaylar saat 10 ile 11 arasında oluyor ben o satten sonra başhekim dahil konuşmadığım dr.kalmadı ama herkes ağız birliği etmişçesine biz karışamayız diyor,emekli sandığına bağlı olan babam neden uludağ üniversitesine değilde oraya gelmişmiş vs vs,sinirimden ve bişi yapamamın çaresizliğinden oturup ağladım sonra elimi yüzümü yıkadım çıktım beyin cerrahının yanına para önemli değil ne gerekiyorsa yapın,babamın yatışını verin dedim.bana boşuna para verirsiniz çünki emar sonuçlarını görmeden bişi söylemek istemiyordum ama beni çok zorluyorsunuz ,hastaneyide birbirine katmışsınız dedi.sonra babamın yaklaşık 1 aydır çektiği şiddetli ağrılar ve bugünkü belden aşağısının kısmi felç geçirmesinin iyi alametler olmadığını herşeye hazırlıklı olmamız gerektiğini söyledi,nasıl yani kanser mi dedim evet büyük ihtimalle dedi ve bu durumda zaten babanızı üniversiteye sevkedicem çünki tahmin ettiğm şey çıkarsa ameliyatı ben yapamam dedi.o an ne hissettim ne dedim tam hatırlamıyorum tepki veremedim çünki yanımda annemde vardı,yanlız ne olduysa dr tamam hastanızın yatışını yapıyorum,gidin işlemleri halledin dedi.1 saat zarfında ben tüm işlemleri yapıp babamı yatırdım,ihtiyaçları olan şeyleride alıp eve gitmek üzere hastaneden ayrıldım.1 saat te geleceğim yolu 2,5 satte gelebildim beynim öyle uyuşmuşki 3 kere yanlış arabaya binip geri döndüm.babama bişi hissettirmemek için her şey yolundaymış gibi davrandım,eve geldim çocuklara hissettirmemek için yüzüme kocaman bi gülümseme kondurdum şimdiyse burnumun direği sızlıyor,ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,dua ediyorum inşallah dr.yanılıyordur ve babamın basit bi bel ağrısından başka bişiyi yoktur diye.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?