2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım geç çıkaracak.dişetlerini rahatlatması için jel sürüyor musun_?
Ben calgel diye bir jel var onu kullnıyorum, elleri ağzından çıkarmıyorsa, dişetlerini kaşırcasına biraz sürüyorum, bir kaç saat rahat ediyor çocuk.

Kızlar ben yavaş yavaş kaçayım.Ege 11 gibi uyandı, emdi yattı, tekrar uyanıncaya kadar biraz dinleneyim, sonra da yatacağım.
Öpüyorum sizleri, tabii meleklerinizide.Benim için çok çok öpün onları.
ıyi geceler hepinize.

iiyi akşamlar herkeze...........opuyorumnanaktan
hedik günümüz çok eğlenceliydik tüm akrabalar çoluk çocuk eylendik..epeyde kalabalıktık.... başından aşagı serptik hediği.....
bide önüne birkaç şey koyduk kalem ( öğretmen), taş (mühendis). telefon (iş adamı).. tesbih (hafız), gözlük ( göz doktoru) .. tansiyon aleti ( doktor).... sizlerde de olurmu bilmem hedik gününde çocuğun önene bu tarz nesneler konur çocuk hangisini seçerse ilerdeki mesleği o olurmuş.... eğlence için gerçide benim oğlum hepsine baktıı baktııııı tesbihi eline aldı hafız olucak oğlum inş..

yok canım bişey sürmuorum şimdilik biraz daha artarsa alırım belki
ii geceler canım
benımde çamaşır toplanıp asılacak,çok sıcak die baolkona hiç çıkmıorum gündüz gece yapıorum walla çamaşır işini

yani isteyene göre olur biliriz,annem burdayken demişti yaparız belkı die gidince kaldı ama
geçen balıkesire gittiğimde babannem 6. ay kınası yapılır dedı kızlara bizde
açıkçası burda çok akrabam olmayınca bende bişey yapmadım ,annem olsa yaptırırdı kesin

eymenin deniz uykusu
maşşallah.. yanında olsam da sevsem dedim. Allah nazardan saklasın.ss

ne sersemliği güzelim yaa, nerden bileceksin.. üstelik çoğumuzun ilk bebeği.

ayy canım birden keşkek istedi ne alakasa,bilirmisniz?
ben acıktım sanırımmcokacimcoook

Allllaaaah nasıl canım çekti kızz. şööle bol teryağlı, karabiberli. öfff
Benim oğlan, dondurma hariç başka hiç bir tatlıyı yemiyor.Sadece dondurmada ağzı bir karış açık bekliyor vereyim diye, vermezsem çığlığı basıyor:roflol:

biz de aynen öyleyiz, yalap şalap yiyor dondurmayı.

reyhan hayırlı olsun hediğiniz..
herkese iyi geceler.

merhaba arkadaşlar,bugün benim için çok yoğun ve bi okadarda üzücü bir gün oldu.sabah annemin telefonuyla kalktım,annem telefonda panik halinde babamın bacaklarının tutmadığını haber verdi,ben hemen ambulansı arayıp annemlere yönlendirdim,ambulans gitmiş ve hastaneye kaldırmışlar ama ambulans dr.u anneme yardım etmesi için oraya gönderdiğim kuzenime demezmi,bizi neden basit bir kas sıkışması yüzünden boş yere meşgul ediyorsunuz,kuzenim durumu öğrenmek için aradığımda ,bana bunu söylediğinde o sinirle o dr.u ne yapardım bilmiyorum serseriye bak benim senin kadar bilgim olsa seninle zaten işim olmaz,ben nerden bileyim kas sıkışmasımı,felçmi geçiriyor...neyse ben o sinirle hastaneye gittim baktım babam müşade odasında,iğne yapmışlar ağrılarını dindirmişler ama hali perişan,2-3 dr.gelip görmüş ama kimse net bişi söylemiyor,beyin cerrahı 2 gün sonrasına emar vermiş o zaman gel emarını çektir ben şu an bişi yapamam demiş.ambulans dr.una olan kızgınlığında etkisiyle ben 2 tane acil dr.uyla tartıştım,eve göndermek istiyorlar,bakın diyorum hastam şu an bacaklarını hissetmiyor, yatış vermeniz gerekirken siz bu durumda nasıl onu gönderirsiniz.bu olaylar saat 10 ile 11 arasında oluyor ben o satten sonra başhekim dahil konuşmadığım dr.kalmadı ama herkes ağız birliği etmişçesine biz karışamayız diyor,emekli sandığına bağlı olan babam neden uludağ üniversitesine değilde oraya gelmişmiş vs vs,sinirimden ve bişi yapamamın çaresizliğinden oturup ağladım sonra elimi yüzümü yıkadım çıktım beyin cerrahının yanına para önemli değil ne gerekiyorsa yapın,babamın yatışını verin dedim.bana boşuna para verirsiniz çünki emar sonuçlarını görmeden bişi söylemek istemiyordum ama beni çok zorluyorsunuz ,hastaneyide birbirine katmışsınız dedi.sonra babamın yaklaşık 1 aydır çektiği şiddetli ağrılar ve bugünkü belden aşağısının kısmi felç geçirmesinin iyi alametler olmadığını herşeye hazırlıklı olmamız gerektiğini söyledi,nasıl yani kanser mi dedim evet büyük ihtimalle dedi ve bu durumda zaten babanızı üniversiteye sevkedicem çünki tahmin ettiğm şey çıkarsa ameliyatı ben yapamam dedi.o an ne hissettim ne dedim tam hatırlamıyorum tepki veremedim çünki yanımda annemde vardı,yanlız ne olduysa dr tamam hastanızın yatışını yapıyorum,gidin işlemleri halledin dedi.1 saat zarfında ben tüm işlemleri yapıp babamı yatırdım,ihtiyaçları olan şeyleride alıp eve gitmek üzere hastaneden ayrıldım.1 saat te geleceğim yolu 2,5 satte gelebildim beynim öyle uyuşmuşki 3 kere yanlış arabaya binip geri döndüm.babama bişi hissettirmemek için her şey yolundaymış gibi davrandım,eve geldim çocuklara hissettirmemek için yüzüme kocaman bi gülümseme kondurdum şimdiyse burnumun direği sızlıyor,ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,dua ediyorum inşallah dr.yanılıyordur ve babamın basit bi bel ağrısından başka bişiyi yoktur diye.....

talyacim gecmis olsun insallah doktdorun düsündügü sey cikmaz canimya.en kisa zamanda iyi haberlerini aliriz insallah.

onu bende cok yapiyorum ama genelde tersini uykusu var saniryorum uyutmaya calisiyorum
uyumuyor sonra birseyler vereyim diyorum sapur supu yiyor oyle uyuyor bende vicdan
azabi cekiyorum ama ne biliyim ki? bazen tutturamiyoruz iste buyuselerde konussalar
anne acim yada uykum var diye bide gun icinde su da veriyorum ihmal etmemek gerekir
malum ek besinlere gectik. 4 bazen 5 ogun veriyorum ama kilolu degil saglikli olsunda

valla ben misir ununu pisirip icine tereyag pekmez peynir katip kahvalti veriyorum. corba olarak yogurt , domatesli sehliye, pirincli kabak, mercimek suan bunlar geldi aklima

kizlar ya benimde canim cekti yarmayi cok severim zaten ama maalesef bir sure hasret
kalicaz bazi seylerden.

neyse kendimizi özel hissedelim diedir belki
inci kafadan hesapladım 750civarı sanırım daha az olabilir ama fazla diildir bundan
bu hazir mamami Aysegul , ben cok sut olmasa emziriyorum gunde 6 sefer filan
kac cc oluyor acaba?
hayirli olsun bizdede dis buydayi deniyor ama ben onu yaptiramadim . enerjimi dogum gunune sakliyorum
bizimkiz ayin 5inde 7 yi bitiriyor vay be 8. aydan gun alicak 1 yasina ne kaldi
valla ben ilk 3 ay zorlandim 4-5-6 hemen gecti .

cook gecmis olsun canim Allah sifa versin seni cok iyi anliyorum annemde yakin zamanda
fitik ameliyati oldu telefonla armistim hastaneyi ciglik ciglik bagiriyordu kadin gidemedim
de Defne nin yuzunden annemi eve getirttim hastane cikisi insan cok kotu oluyor ins korkulacak birsey cikmaz.

günaydın arkadaşlar.

talyacım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey değildir canım benım rabbım tez zamanda şifasını versin inşallah

herkese günaydın...

zeynepçim inş dr yanılıyodurda baban sadece bel ağrısı yaşıyodur.çok çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim...drlar insan hayatını ne kadar da basitleştiriyolar yaa kendi babaları olsa böle yapmazlar ama..sinir oluyrm yaa illa kavga etmek mi gerekiyooo yatışı yapmaları için insanı çileden çıkartıyolar bazen...gerçekten kimse kimseye değer vermiyo artık..çok yazık...ambulans dru sinir sıkışması dio,acildeki dr allah korusun kanser dio bu ne yaman bi çelişki...inş basit bi sinir sıkışmasıdır...tekrar acil şifalar...allah yardımcınız olsun...

kızlar bu arada ben dün elvinin kulaklarını deldirdim artık küpeliyiz....

ya nil de hiç biberon almıo,mama yemio naapçam ben:uhm:
zemuszemuszemuszemus ne güzel hadi ii eğlencelerrrrrropuyorumnanaktan
a.s.opuyorumnanaktan
duyguuuuuuuu evlilik yıldönümünüz mü ben kaçırmısım

nıce mutlu senelere bebişinizle birlikte inşallah

saçlarını merak ettim bi resim koysana bakalım
a.s.opuyorumnanaktan

klava:çok kızıorum bu doktorlaraklava:canım kurma kafanda şu emar sonucunu bi alın işallah kötü bişi yoktur ama Allah korusun varsa da bi rahatsızlık öğrenmiş olursunuz hastalık ne ise..
çok çok geçmiş olsun canım:Saruboceq:

burcu ağladımı elvin kulakları delinirken ne tatlı olmuştur şimdi cadı

günaydınnn

zeynep çok geçmiş olmuş,inşallah dr yanılıodur,allah acil şifalar versin,moralini bozma sakın

ağladı özlemcim ama susturduk hemen ben tutamadım zaten babası tuttu uyuşturucu sıkıuolar ama fayda etmioo..valla tam kıza benzedi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…