2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün demiştim 1-2 güne kadar çıkar dişimiz diye çıkmış kendileri :lepi:

elvinin küpelerini görelim:))ohh şimdiden süslü oldu ha:))yanlış anlamazsan nie bu kadar erken deldirdiniz die sorcam merak ettim??
batuhanın da dişi hayırlı olsun:))hangisi çıktı??

nil ishal kızlar,bitmedi dötünün sorunları ya hep ya hiç biz de -ok!!!'

Günaydın sultanlar..herkese güzel bir gün olsun..
yavrum tamamen iyileşti çok şükür,keyfide yemeside yerine geldi..
tüm hasta yavrularımız biran önce iyileşir umarım..

reyhan ne kadar keyifli birşey yapmışsınız, bende yapayım oğluma bari aile arasında :)
bu arada hedik dediğin şey nedir ? buğday mı yoksa?

eczaneye calgel almaya gittiğimde eczacı bana dentinox diye bir jel verdi daha etkiliymiş
bende arada ondan sürüyorum..

Tartim 11 kilo cikiyor ama sirf meyve corba ve emiyor mama yok 2 disimiz cikti canim 26 haziranda simdi de digerleri geliyor sanirim yine basladi agzinin suyu akiyor deli gibi kasiyor

hiçbirşey yemiyor ve 11 kilo mu :bbo: kız tombiş evde kalıcan bu tosbiklikle lülülülülülü

içine ekmek mi koyuyorsun bisküvi mi yoksa sulu sulu olmazmı böyle
yedirmeside zor olur..

dün demiştim 1-2 güne kadar çıkar dişimiz diye çıkmış kendileri :lepi:

oo hadi hayırlı olsun inciler 32 inciye görün inşallah..darısı başımıza..

hayallah yaa geçmiş olsun..yemesine dikkat ediyorsundur mutlaka,belki faydası olur..

benim de lüküs hayatım bitti:umursamaz:

benimde tatile gideceğim gün bitmişti..ne şans ama neyseki 1 gün sürdü..

burcu elvinin küpeli resmini bekliyoruz..kızlar şıkır şıkır valla ne güzel :)

günaydın herkese

talya çok geçmil olsun umarım doktorlar yanılıyordur:Saruboceq:

hera dişiniz hayırlı olsunhihoyyyt

Canım benim allah şifa versin.İnşallah kötü bir şey yoktur.Bu günleri de gülerek anarsınız.

Ay canım benimmm, ne tatlı olmuştur şimdi, zilli.Küpeli zilli:)))))

Duygucum küçükken deldirirsen çok sorun yaşanmıyor. Erkek bebeklerde de sünneti 1 yaşından önce , özellikle yeni doğduğunda yaptırın diyorlar ya. Sanırım acı olayı daha çabuk geçiyor.Kanama olmuyor fazla.

eguşa tekrar geçmiş olsun daha büyük hastalık vermesin Allah..
canım bu sabah oldu,2 kere yapmıştı 3.cüyü gördüm altını değiştirirken su gibi cırtttt yapınca dank etti bana,aradım dru şimdik sayıorus heralde öğleden soona test yapılacakmış..
ya ben diş buğdayınızı tebrik ettim mi hatırlamıorum,nice güzel günler görsün işallah:)
hani sünneti anladım da küpe tehlikeli di mi?çeker yutar??o yüsden:)

duygu ishal için bizim doktor refloor diye bitkisel bir ilaç vermişti..
yediği birşeyin içine yarım paket koyup verdim işe yaradı..
doktoruna danışıp deneyebilirsin sende..pirinç lapası yedir
eğer yemezse suyunu içirmeye çalış..kabak verme ishalken
bizde yeni ishal atlattık ondan taze bilgileri sanada vereyim dedim :)

Talyacım sana da çok çok geçmiş olsun..

aynı durumu yıllar önce annemde yaşadık..ayakları tutmadı yürüyemedi ,bel fıtığı dedi
doktor ve ameliyat oldu yürümesi mucize diyordu doktorlar şimdi koşturuyor yürümeyi bırak
maşallah allah nazardan saklasın..babanda da büyük ihtimal bel fıtığı vardır, kanserle ne alakaysa..

burcu hayırlı olsun küpeleriniz,benimde kayınwalidem dior küçükken daha kolay olur die bakalım ne zaman olur
hera hayırlı olsun dişiniz darısı bize
linay geçmiş olsun atlatmışsınız
duygu yediği bişey dokunmuştur belki,naptınız dün akşam nasıl geçti saçına alışabildinmı

saol canım,o yüzden yazıorum zaten bilgilerimizi paylaşalım:)
netten araştırıorum bi yandan da ama hep aynı şeyler..
ilacı sorarım dr a.pirinç ,muz yoğurt ii olurmuş,dünden vardı am aşimdi bi daha yaptım yayla çorbası artık nası isterse öle vereceğim..
sizin ishal nasıldı az az cırt cırt mı biriktirip mi cırt?
anlatabildim mi?zemuszemus

yok canım ya gittim boya almaya ama çok erken gitmişim kapalıydı..çok sıkıldım kendimden die boyadım şimdi daha kötüyüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hadi bare fikir verin çikolata kahve gibi mi olsun mavi siyah mı??CADIARZU

dün kızlıla boyadın bugün bidahamı boyıcan yani anlamadım?
çok mu kötü oldu ya,biraz bekle kızıl çabuk akar zaten,yazık saçına,mai siyahta kızıll gibi iddialı bence beğenmeyebilirsin,çikolata kahve olurdu benim tercihim

günde 3-4 sefer yaptı ama bizimki antibiyotik kullandığı için ishal olmuş dedi doktor..
bence hemen boyama kızıl hemen akar, eğer boyarsanda çikolata kahve olsun..resmini koyda görelim diğer yerde belki beğeniriz :)) bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun uzun uzun yıllar birlikte olun..

esra naber berrak nasıl ?

balım senden nehaber,eymenin uyuya kalmış resmi harikaydı canım yaa :)) maşallah nazar değmesin :)

evet antibiyotik de yapıomuşlmaz:bi daha olmasın işallah:)
ben uzun süre hep mavi siyah kullandım ben de bi iddialı duruşu olmadı canım,adamına göre muamele yaptı heraldekaydirigubbakcemile3
resim koyamam ya çok rezil oldu,bi de her yerim boya oldu,çünkü nil uyandı ben öle kalakaldımklava:
kahverengi olsun o zaman:dance:
teşekkür ederim canım işallah bizim dee sizin gibi çocuğumuzu beraber büyüteceğimiz,sağlıklı,huzurlu olsun evliliğimiz,tabi hepimizindelikafadulden

Bu arada günaydın kızlar, günaydın demeden direk cevap verdim.

Özlemcim dşiniz hayırlı olsun, inşallah inci gibi 32 dişinizde çıkar sağlıkla.
reyhan sizinde diş hediğiniz hayırlı olsun, bizde de diş buğdayı da derler diş hediği de derler.Ama ben yapmadım.Uğraşmak zor geldi:)))))
Aylincim içine ekmek içi ufalıyorum o sulu halini alsın diye.Bisküi koyarsam hafif tatlımsı oluyor diye yemiyor.
Diş için farklı jeller veriyorlar, rahatlatıyor ama hiç olmazsa bebişi.Ben 2-3 günde bir sürüyorum, günde 3-4 kez kullanılabilir diyorlar ama ben kullanmak istemiyorum fazla.
Duygucum, nile de geçmiş olsun güzelim.İnşallah atlatırsınız.Bol su vermeyi unutma yalnız.su kaybı olmasın vücutta.

iiz aylincim nolsun berrakla yuvarlanıoz,ne diş çıkardı ne emekledi bizimki
eguşunda ii olmasına sewındim
sen nasılsın iştemisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…