2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne yapacaktın esra.Soğansız yapılan birşey seç, ya da üşenmeden berrakla birlikte gezmeye çıkıp, soğanını al bir marketten:)))))

bizde iyiyiz ,evet işteyim ben bugün..
sizin orası sıcaktır şimdi ama çıkıp almaktan başka çaren yok :)
yada soğansız yemek seç :)

balım senden nehaber,eymenin uyuya kalmış resmi harikaydı canım yaa :)) maşallah nazar değmesin :)

iyiyim sen nasılsın canım.bende eymeni uyutmaya çalışıyordum işte denizde güzel uyuyor ama evde uyutmak için neler yapıyorum.uyuyacağı 15 dk ama ne eziyetler yapıyorkaydirigubbakcemile

aklımda mercimek çorbası vardı öğlene,benimde bademciklerim şiş 1 haftadır inmıo ,şöle bi sıcak çorba içeyim demiştim
yaa üşenıorum walla çıkmaya,,berrağı giydir kendini giydir bide çoookkkkk sıcakkkk
soğansız da pek bişey yok ki,

duygu size de geçmiş olsun:Saruboceq:

yemek nasıl geçti_? saçlarını bende merak ettim koysana foto sonra silersin

Esracım, mercimek çorbası illaki soğan istemez , boşver soğansız yap üşeniyorsan:))))

Yaa duygu hepimiz merak ettik saçlarınııı:))Hadi görelim kısss.

Inaysa dr sana gunluk yazmisti be vermen gerektigini yazarmisin Onu bana canim

hayatım bir öğün kahvaltı meyve sebze püresi muhallebi yoğurt emiyorsa emsin emmiyorsa bir öğünde mama artık ezginin saatlerine göre ayaralarsın maşallah ezgiye buarada

maşallah egahana koca adam büyümşte kalkarmış

dişlerinizde hayıurlı olsun işallaha diğerleride sorunsuz çıkar darısı başımıza

ah canım çok gerçmiş olsun işallah önemli bişeyi yoktur dualarım seninle

oh oh elvinin küpeleriede hayırlı olsun kıs resim eklede görek

dün demiştim 1-2 güne kadar çıkar dişimiz diye çıkmış kendileri :lepi:

dişiniz hayırlı olsun

geçmiş olsun canım

benim de lüküs hayatım bitti:umursamaz:

gözün aydınmı deseke caba

işte bir derleme kızlar
buyrun okuyun

paylaşıldıkça çoğalan tek şey bilgidir...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/299806-dogru-bilinen-yanlislar.html

saol canım

ben soğansızda yapıyom valla dene sende bir

ezgiye,egehana maşşallah....esracım geçmiş olsun...linay iileşmesine sevindim çok şükür oda atlattı..duygucum sizede geçmiş olsun küçükken anlamadığı için deldirdim..neden yanlış anlim ki sormak en doğal hakkın..büyüyünce deldirseydim belki ilerde takmak istemez korkar çıkarırdı şimdi elini bile sürmüo bilmio çünkü ne olduğunu...özlmcim dişiniz hayırlı olsun...maşşallah diyelim..gerisi de bi çırpıda gelsin inş

güzel olmuş işte neden beğenmedin ki akar zaten kızıl hemen boyama bence 2 hafta dursun en azından yıpratma saçını

oh aferin ona dokunmasın:))güle güle taksın küpelerini:)
koydum resmi yağpın bakalım yorumlarınızı..

herkese selam selam vermeden konulara daldım çağan bugün hiç uyumama rekorunu deniyor bakalım o yüzden yazdım çıktım :)
aylincim ege iyileşmiş canım çok sevindim
duygu gayet güzel olmuş canım sdaçın
sevda naber güzelim duru nasıl dişlerden sonra rahatladımı

duygu saçın güzel olmuş ama yüzüne yakışıp yakışmadığını kendin bilicen.arkadan görüntüsü güzel:lepi:

inci eymende dün gece saat başı kalktı sabahtan 15 dk uyudu.çağan gibi yemeside problem zaten zorla veriyorum ağzına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…