balım senden nehaber,eymenin uyuya kalmış resmi harikaydı canım yaa :)) maşallah nazar değmesin :)
Inaysa dr sana gunluk yazmisti be vermen gerektigini yazarmisin Onu bana canim
Ne haber esra nasılsın_?
Berrak nasıl_?Tatilde kzıınla güzel günler geçiriyorsundur:))))
Bu gün ilk kez ege yattığı yerden kalkıp oturdu.:)))Bu 6 ay ne verimli aymış, neredeyse çoğu ilkleri bu ayda yaşadık:)))Bi de konuşursa tam olacak:)))
deryacım bizim de öyle, muhallebi bile yemedi.Sadece çorba, meyve ve yoğurt yiyor.Ama çorbaları farklı farklı yapıyorum.Haa birde sabahları kahvaltıda yumurta, peynir yiyor, bir kaç kaşıkta zorla pekmez.
Maşallah deryacım, kilosy falan çok güzel.2 ege ve 1 ezgi başı çekiyorlar, kilo boy çizelgesinde:))))))
Tabii kızlar, 6-7 ay öncesini unuttunuz di miiiiii_?:roflol:Siznkilerde öyleydi, benim ki diyemeyeceğim:roflol::roflol::roflol:
esra sizin diş çıktı mı_*Bizimde 1 hafta içinde 2 dişimiz birden çıktı.
merhaba arkadaşlar,bugün benim için çok yoğun ve bi okadarda üzücü bir gün oldu.sabah annemin telefonuyla kalktım,annem telefonda panik halinde babamın bacaklarının tutmadığını haber verdi,ben hemen ambulansı arayıp annemlere yönlendirdim,ambulans gitmiş ve hastaneye kaldırmışlar ama ambulans dr.u anneme yardım etmesi için oraya gönderdiğim kuzenime demezmi,bizi neden basit bir kas sıkışması yüzünden boş yere meşgul ediyorsunuz,kuzenim durumu öğrenmek için aradığımda ,bana bunu söylediğinde o sinirle o dr.u ne yapardım bilmiyorum serseriye bak benim senin kadar bilgim olsa seninle zaten işim olmaz,ben nerden bileyim kas sıkışmasımı,felçmi geçiriyor...neyse ben o sinirle hastaneye gittim baktım babam müşade odasında,iğne yapmışlar ağrılarını dindirmişler ama hali perişan,2-3 dr.gelip görmüş ama kimse net bişi söylemiyor,beyin cerrahı 2 gün sonrasına emar vermiş o zaman gel emarını çektir ben şu an bişi yapamam demiş.ambulans dr.una olan kızgınlığında etkisiyle ben 2 tane acil dr.uyla tartıştım,eve göndermek istiyorlar,bakın diyorum hastam şu an bacaklarını hissetmiyor, yatış vermeniz gerekirken siz bu durumda nasıl onu gönderirsiniz.bu olaylar saat 10 ile 11 arasında oluyor ben o satten sonra başhekim dahil konuşmadığım dr.kalmadı ama herkes ağız birliği etmişçesine biz karışamayız diyor,emekli sandığına bağlı olan babam neden uludağ üniversitesine değilde oraya gelmişmiş vs vs,sinirimden ve bişi yapamamın çaresizliğinden oturup ağladım sonra elimi yüzümü yıkadım çıktım beyin cerrahının yanına para önemli değil ne gerekiyorsa yapın,babamın yatışını verin dedim.bana boşuna para verirsiniz çünki emar sonuçlarını görmeden bişi söylemek istemiyordum ama beni çok zorluyorsunuz ,hastaneyide birbirine katmışsınız dedi.sonra babamın yaklaşık 1 aydır çektiği şiddetli ağrılar ve bugünkü belden aşağısının kısmi felç geçirmesinin iyi alametler olmadığını herşeye hazırlıklı olmamız gerektiğini söyledi,nasıl yani kanser mi dedim evet büyük ihtimalle dedi ve bu durumda zaten babanızı üniversiteye sevkedicem çünki tahmin ettiğm şey çıkarsa ameliyatı ben yapamam dedi.o an ne hissettim ne dedim tam hatırlamıyorum tepki veremedim çünki yanımda annemde vardı,yanlız ne olduysa dr tamam hastanızın yatışını yapıyorum,gidin işlemleri halledin dedi.1 saat zarfında ben tüm işlemleri yapıp babamı yatırdım,ihtiyaçları olan şeyleride alıp eve gitmek üzere hastaneden ayrıldım.1 saat te geleceğim yolu 2,5 satte gelebildim beynim öyle uyuşmuşki 3 kere yanlış arabaya binip geri döndüm.babama bişi hissettirmemek için her şey yolundaymış gibi davrandım,eve geldim çocuklara hissettirmemek için yüzüme kocaman bi gülümseme kondurdum şimdiyse burnumun direği sızlıyor,ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,dua ediyorum inşallah dr.yanılıyordur ve babamın basit bi bel ağrısından başka bişiyi yoktur diye.....
herkese günaydın...
zeynepçim inş dr yanılıyodurda baban sadece bel ağrısı yaşıyodur.çok çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim...drlar insan hayatını ne kadar da basitleştiriyolar yaa kendi babaları olsa böle yapmazlar ama..sinir oluyrm yaa illa kavga etmek mi gerekiyooo yatışı yapmaları için insanı çileden çıkartıyolar bazen...gerçekten kimse kimseye değer vermiyo artık..çok yazık...ambulans dru sinir sıkışması dio,acildeki dr allah korusun kanser dio bu ne yaman bi çelişki...inş basit bi sinir sıkışmasıdır...tekrar acil şifalar...allah yardımcınız olsun...
kızlar bu arada ben dün elvinin kulaklarını deldirdim artık küpeliyiz....
dün demiştim 1-2 güne kadar çıkar dişimiz diye çıkmış kendileri :lepi:
elvinin küpelerini görelim:))ohh şimdiden süslü oldu ha:))yanlış anlamazsan nie bu kadar erken deldirdiniz die sorcam merak ettim??
batuhanın da dişi hayırlı olsun:))hangisi çıktı??
nil ishal kızlar,bitmedi dötünün sorunları ya hep ya hiç biz de -ok!!!'
benim de lüküs hayatım bitti:umursamaz:
işte bir derleme kızlar
buyrun okuyun
paylaşıldıkça çoğalan tek şey bilgidir...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/299806-dogru-bilinen-yanlislar.html
aklımda mercimek çorbası vardı öğlene,benimde bademciklerim şiş 1 haftadır inmıo ,şöle bi sıcak çorba içeyim demiştim
yaa üşenıorum walla çıkmaya,,berrağı giydir kendini giydir bide çoookkkkk sıcakkkk
soğansız da pek bişey yok ki,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?