2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

önden çekemedim tatlım hortlak gibiyim-tatlicadiarzu-
eymene ne oldu:uhm:

aaayyy inci balım kolay gelsin halinizi tahmin edebilyrm..

duygucum saçımı boyamayı düşüdüğüm renller bronz kahve,açık kumral,altın karamel bende boyatçam ama karar veremedim.istersen saç bakımı bölümü var ya oraya yazabşlirsin çok yardımcı oluyolar

duygucum ben sevdiğim renk olmuş..arkadan görünüm güzel
ama yüzüne gidip gitmediğini bilemem..bence kalsın :)

inci sağol canım..
bu yaramazlar neden uyumuyorki,sıcaktan diyip avunun kızlar artık :)

ya yakışmadı ama??
nie uyumuo yaramaz damadım benim??yio mu bare??

canım üstte tadilat var uyumuştu sese uyandı 15 dakka sonra bakalım şimdi uyudu yine umarım uyanmaz ay bitiremediler giti tadilatı yemesi daha iyi canım az da olsa gelişme var

ah canım zor valla ama napıcan aman sağlıklı olsunlarda canım biz uğeraşalaım ne dieyyeim artık dün kociş diyorki çağana oğlum senin annene yaptığın eziyeti kimse yapmaz yede yüzünü güldür kadının :))

saol canım işallah geçicek bu günler gazlı olduğu günleri aklıma geliyor bazen buna şükür

İncicim sağol iyi dileklerin için güzelim.Huysuz günüdür canım, ya da dişler filan sorun çıkartıyor olabilir. Her diş çıkarışında 1 gün öncesi aşırı huysuz oldu egehanda, ne uyudu, ne doğru dürüst yedi, sürekli kucakta olmak istedi.

Duygu saç rengin çok güzel olmuş güzelim, ama açıkçası yüzünü görmeden tam karar veremedim.Ama bu çektiğin resimle, saç boyası ya da şampuan reklamlarında kesin rol alırsın.:lepi:

çağan artık arabasında yatmıyor oturuyor ay bide eller hep dışarda dün tutmuş adamın birinin paçasından bırakmıyor zor bıraktırdık valla marektte de eller hep reyonlarda eğiliyor uzanıyor falan ama gel gelelim evde oturtuyorum hemen yatış pozisyonuan geçiyor anlamadım gitti

Canım dışarda tanımadığı yeni görüğü ve ilginç gelen bir sürü şey var.O yüzden hep elleri gözleri etrafı tarıyor.:)))))))
Evde sürekli gördüğü şeyler ilgisini çekmiyor kii çocuğun.

merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah sadece son 2-3 sayfaya bakabildim

talyacım çok geçmiş olsun umarım babacığın bir an önce iyileşir canım

aylincim eguşada geçmiş olsun canım, gidiyormusunuz ayşegüle ne yaptınız merak ettim ?

duygucum saç rengi güzelmiş bende çok severim kızılı

bizim oğlanda bugün huysuz sabajtan beri mız mızlık yapıyor

duygu sac rengini cok begendim gule gule kullan bende golge yaptiracaktim kaldi oyle
sadece kestirdim cok uzamisti.
Bebisler buyudukce eli ayagi durmuyor dusurecem diye korkuyorum
halisina koysam agliyor yanindan kalkinca
yatarkende yaninda olucam illa arada yataga aliyorum bana bakiyor yanindamiyim
diye yatiyorsam pompisini donuyor parmagiini emip uyutuyor arada bana donup
yuzumu muncikliyor yada elbisemi tekrar donuyor. alem ya ..

Merhaba emelcim, hoşgeldin.Onat nasıl, sen nasılsın_?

Bizimki kendi başına olmayı hiç sevmiyor, kendi başına oynamak istemiyor, illaki yanında olacağız, ya da kucağımıza alacağız beyefendiyi.
Yeşim dediğin gibi egede sürekli benim suratımla, kıyafetlerimle oynamaya çalışıyor.Artık karşısındaki insanın yüzünü filan elleyerek tanımaya çalışırlarmış:)))

saol canım orayı inceledim be de,nl uyandı yedirdim anca geldim ma her yerini batırdı yıkanmaya gitmek lazım..
saolun kızlar ama ben ısınamadım ya

walla kızlar kolaya kaçtım,derin dondurucuda geçen yaptığım ezogelin vardı onu indirdim
genelde mercimek yada ezogelin gibi koyu çorbalarda sulandırmadan derin dondurucuya atıorum acık,sonra böle imdadıma yetişio,bakalım biraz güç toplarsam akşama çıkarım markete

duygu renk güzel duruo arkadan ama yüzene gidip gitmediğide önemli,biz ne desek boş senin kendine yakıştırman lazım,
o kısa saç modeli ve rengi harikaymış ya,8 ağustosta eşimin kardeşinin düğünü var bende boyatıcam düğüne yakın,çukulata kahvemi oluo

dün demiştim 1-2 güne kadar çıkar dişimiz diye çıkmış kendileri :lepi:

ay ne güzel hayırlı olsun , şimdi onlar prinç kadardır :)

efeninde dişleri geliyo delikleri gördüm

herkese günaydın...
...

kızlar bu arada ben dün elvinin kulaklarını deldirdim artık küpeliyiz....

tam kız olmuş , annesi ona ne güzel küpeler alır şimdi...

TALYA çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur, hiç aklımdan çıkmıyosun . ben seni hep avatarındaki kadar güler yüzlü hayal ettim umarım yüzün hep güler Allah mutluluğunu bozacak huzurunu kaçıracak hiç bir şeyle karşılaştırmaz.. Babacığın için dua edicem , kötü bişey çıkmasın.. merakta bırakma bizleri

DUYGU gerçek fikrimi söyleyim mi?? ben kızılı beğpenmedim, bence sana kestane tonları veya siyah yakışır.. Kestirme işine gelince kısa saçın bakımı daha zor olmaz mı? bence uzun kalsın ....

iNCİ sütlü prinçli mamayı denedim üzerinde devam sütlü yazıyor severk baya bi yedi ama doymadı , üstüne 60lık mama hazırladım bi güzel içti sonra bitince ağladı koştur koştur 60lık daha hazırladım onuda içti. Biberon mamsından kurtulamıcam sanırım

AYLİNcim hastalığınızı geçtikten sonra farkettim, geçmiş olsun dicem ama zaten geçmiş bir daha olmaz inşallah.

Kızlar unuttuklarım atladıklarım varsa ne olur kusura bakmayın hayat efeyle çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…