2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sheeda saol canınm bende alayım ondan bugün markete çıkıcaz ay kıslar çağanın klunda yine alerji olmuşya sanırım labnede yaıyor ay bu çocuk zaten yemiyor birde yedikleri alerji yapıyor valla bayılacağım artık

hemşom ben biliyorum canım ordaki yerde boy kilo durumunu yazıyosun sana büyüme aralığını veriyor yada yaz bana ben yapim berrağın boyunu kilosunu

canım yazdım ama sonucunu neye göre kıyaslıorum onu anlamadım
bı bakıver sana zahmet o zaman

9 kilo 72 cm 7 ay
baş çevresini yazmamışlar en son
42 de kalmış son öle dene bakalım

ya dun sabah berrağın kolundada sinek ısırığı gibi 4-5 kızarıklık olmuş
eşimde sinek ısrımıştır dedı halbuki bizde sinek olmaz
sen deyınce kafama takıldı acaba alerjimi oldu

Son düzenleme:
hemşom maşallah berarğa şöle sölim yaşa göre boyu baya uzun uzun boylu olucak galiba yaşa göre ağırlık çok çok iyi tombişim benim boya göre ağırlıkta normalin üstünde yani berrağın gelişimi tğrkiye standarlarında çok çok iyi haberin olsun normali 50civar seninki hep 90larda

slm nasılsınıss bakalım dünnnyaaaa güzelleriii

canım bende kullandım o jeli ama sizin gibi bi fayda göremedim ben sonra dr dentinox jeli verdi o ii geldi atlattık çok şükür
dentinox jel diş konusunda etkili bi jel aklınızda olsun kızlar.

canımm çok çok geçmiş olsun ama du bakalım hemen karamsarlığa kapılma henüz kesinleşmiş bişi yok dr ezberden konuşmayı çok severler.
ve bence ambulans dr hakkında şikayette bulunmalısın sonuçta bu tavrı sergileme hakkına kesinlikle sahip deil ambulans dediğin acil durumlar içindir teşhisi sen koyabilme bilgisine sahip olduktan sonra ona ne gerek var dediğin gibi.

incicim iyiyiz canım çok şükür normal hayatımıza geri döndük ama bu ilk dişte nasıl hiçbirşey anlamadıysak ikincidede canımıza okudu resmen Allah birdaha yaşatmasın iinşallah.
siz nasılsınız canım çagan yemeye başladımı acık

kızlar bana bi kısa saç resmi gönderin sevabına ben bulamıorum bişi!!!!!!1

canım bu benim kullandığım ve sana bulup resmini göstercem dediğim kısa saç modelleri hep bu ikisini kullanıyorum ama doğumdan sonra kendi kuaförüme gidemediğim için başka biyerde kestirdim beceremediler biraz uzasın kendi kuaförüme gidip kestircem

http://img166.imageshack.us/img166/1366/55222264.jpg
http://img34.imageshack.us/img34/1594/kisasacmodellerimizkisa.jpg

kızlar ben bugün istanbula gidiyorum annemlere bir hafta kadar kalıcam ordanda girerim k.k net var zaten benim gittiğim heryerde net var opuyorumnanaktanolmayan yere ben gitmiyom zaten:umursamaz:

bu plesentil ne kizlar ben anlamadim ?okuyamadimda cook uykum var
butun bebisleri opuyorum size iyi aksamlar banada tatli ruyalar
yarin gorusuruz..

yeşim bebeğin gelişiminin nasıl olduğunu gösteren bi hesaplamaymış
bende bugun öğrendim
tr değerlerıne göre ortalama verio

merhaba:)
kuaföre gittim kesmedi,bana kısa olmazmış saçım dalgalıymış,çocuk varmış uğraşamazmışım
sedaktçım teşekkürler,sen git de kestir rahat rahat:)ii yolculuklar bu arada:)
ben okudum ama hatırlamıorum valla..
nilin kakası temiz çıktı:)
saçıma koyu kakao rengi aldım bakalım nası olcak?bu gece işallah girebilirim tekrar,olmazsa tatlı rüyalar:))))))opuyorumnanaktan

kız kendin nie boyuyon o boyayı al git kuaföre riske atma, olmassa bişeyler karıştırırlar kızıllık kalmaz nie kesmedi ki benim saçım da hafif dalgalı omuz hizzası çok kullanışlı hem toplanıyo hem taramak kolay, bebekle uzun saça bakmak çok zor asıl, çokta dökülüyodu benim uzunken

teşekkürler teyzeleri opuyorumnanaktan her an 2. dişimizde çıkabilir üstten ama belki de çıkmıştır pek elletmiyor bembeyaz

ay 2.ci o kadar çabuk mu gelio:))
ayşegül canım nil le o kadar kaförde kalamam die kendim boyadım .kesim de omuz gibi diil ,kısa istedim,kociş hep kısa istiodu saçımı söölemio ama ben değişiklik istiorum deiynce kısa kestir der:))
öle kısa bakım istio haliyle:)
neys boyadım saçımı daha ii ama nie kendi rengimi bozdum gıcık oldum kendime..

Hayırlı olsun dişleriniz özlemcim.

Duygucum, bizim 3 gün içinde 2 side çıktı, ama ikiside altta.Bugün yine huysuzluğu üsütndeydi egenin.Üst dişlerine de bakmam lazım yarın, belki onlarda çıkmaya başlamıştır.

Duygucum kızıl saç bana hep çok iddialı gelir, deneyemem sanırım:)))))
Zaten 2 sene oldu saçlarımı boyamaya başlayalı, kendi rengimden biraz daha açık kullandım geçen sen.Açık kumralım zaten, bir kaç kez açarak sarı tonları oluşmuştu.Hamileliğimde boyamadım ama sonrasında siyah yapacağım demiştim, ama ondan bile korktum.Kızıl denemen için seni tebrik ederim açıkçası.Bende mi denesem acaba:))Saç rengin çok hoş olmuştu:)))Tabii yüzüne gidip gitmediğini bilemediğim için bişey diyemiyorum:))

saol canım:)
ben üniversitede uzunca bi dönem kızıl ya da kırmızı kullandım,o zaman yakışıodu sanki soona mavi siyah yaptım ,onu çok sevdim:))en son geçen martta boyatmıştım 1 nisan sat ım.bi de şimdi işte..kızıl için ii bi ton tutturmak lazım ilk sefer zor o da..ama denemek de fayda var kapanma şansı var nası olsa:Ş))siyahtan korkmak da haklsın açmak çok zor..
bu arada diş gelio ha??hayırlı olsun:)
bakalım bizimkiler ne zaman gelecek,kaç aydır acı çekio ama artık calgeli tanıo yani o kadar..

Bizim 2 aylıktan beri salyası akıyordu, açıkçası ben daha önce beklemiştim.
İnşallah bir an önce sizinde gelir güzelim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…