2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meralcim duygucum teşekkürler valla 2. de çıktı galiba acaba önce üst dişimi çıkacak diyordum çok beyazlamıstı cunku.

duygu kullan bı sure ya degısıklık olur unıv. bende kullandım kızılı bı sure kımısı sarıdan daha çok yakıstırdı ama alısmısım buna bı tuhaf gelıyor işte

nerden çıktı canım,alttan mı üstten mi?öle bi anda mı çıkıo nası oluo bu diş ben anlamıorumkafamçokkarıştı hayırlı ossun işallah
ben de öle kara saça alışınca kızıl battı:)

Gunaydin kizlar hihoyyyt hihoyyyt
havasimi carpti bilmiyorum ay uykudan alamiyorum kendimi.
sabah yatayim dedim 9dan 11 e kadar mutfakta bir alet var t gibi onun bir alarmini kurmus tam
uyudum Defne yi de uyutmustum calinca uyandik ikimizde sinirlerim zipladi.
sonra bende defne nin kahvaltisini verdim. saat 11 de yattik saat 1 e kadar baya uyumusuz
simdide ona tatli patates pisiriyorum. kukumav mis burda ben ilk kez burda gordum
tadi kestaneyede benziyor. onu vercem bide misir aldim kabuklarini soydum
ici siyah :1shok: bilen varmi siyah misiri yoksa ben mi cahil kalmisim cozemedim
ben sari bekliyordum.
bu arada buharda pisirmemi saglayan bir tencere aldim suzgecli gibi onda pisiriyorum
bakalim nasil olucak ?

günaydınnn
duygu götür şimdiden kuaföre alışsın uslu durmayı öğrensin zaten fön mak seslerinden uyuyo hemen benimki, ben bugün maniküre gitmeyi düşünüorum nazla düşün:)
herkesin dişi çıkıyo bizde dişle ilgili tek olay demin hoplatırken alnı dişime çarptı dişimin izi çıktı resmen kafasında çok ağladı canım benim.ya gerçekten bizde daha sanırım hiçbi diş belirtisi yok çıkanlar foto koysanıza çok merak ediorum komik olmuyolarmı ya:))

duygucum alt dişi çıktı
:teytey:

gidiorum ama saatini falan cuk otutturmam lazım bu hafta kaşımı aldırdım ama nil kucaamda ,ee tabi sol kaş yamukklava:
nil o tür sesleri sevmio canım ya hele makineden deli gibi korkuo..
ay geçmiş olsun ,o bi kere benimde başıma geldi de ama ben daha çok ağladım valla bi sürrü kanamıştı dudaamkafamçokkarıştıdelikafadulden

günaydın:))
ya kızlar nilin shal devam edio,kusuo da,su da içmio,bi emio..testler temiz çıktı ne oluo ki??napsam nası yedirsem ,içirsem???

ishale en iyisi bol sivi ama su icmiyorsa meyva suyu dene.
susuz kalmamasi lazim. ayranda olabilir. bi sekile sivi alsinda.

benimde goguslerim aciyor aksamdan beri yuklendi baya
bide isirdi sabah ilk kez umarim tekrarlamaz. goguslerim suan agriyor ve bombos
bizimkinin agzi akmaya basladi 2 elini birden agzina sokmaya calisiyor. sanirim
3. dis yolda ustekilerde ciksa biraz daha rahatlar herhalde.
2 disten sonra bir sure iyiydi hemende istaha vuruyor bugun pek birsey yemedi
hep 5-6 kasik o kadar kalksin meyve vericem

alisha evet çok komik gözüküyor dişleriyle:)) bende resim var ama pek belli olmuyor uyansın çekip eklicem fotosunu

bu arada eymen bay bay yapıyor çok tatlı ya:lepi:kucağıma alıyorum hadi gidiyoruz bay bay dedimmi o da sallamaya başlıyor elini.sabah babasınada yapıyor hadi baba gidiyor bay bay diyorum hemen başlıyor elini sallamayahihoyyyt gel gel yapmayıda öğrendi ama bize yapmıyor kediye yapıyor bazen kendi kendine yapıyoryerimsenibenŞeniz

günaydın:))
ya kızlar nilin shal devam edio,kusuo da,su da içmio,bi emio..testler temiz çıktı ne oluo ki??napsam nası yedirsem ,içirsem???

doktorlar birşey söylemedimi_? yinede elinden geldiği kadar yedirmeye çalış:1no2ff off şu bebeklerin yeme problemi olmasa lmaz:

mesajı gönderdim meğer gelmemiş!!
ya demek hem bay bay hem gel gel yapıo:))maşallah ona akıl kutusu:)
dr işi demedi canım zaten acil dr uydu..
du bakem araştırıorum bi yandan da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…