2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar herkese sevdacımn iyiyiz çok şükür çağanda iyi bir gün yiyor bir gün yemiyor ay bunada çok şükür geçen haftalarda bukadarda yemiyordu bizde çağanın dişini bekliyoz bir iki güne çıkar çünkü acaip derecede kaşıntı arttı bugece çocuk hiç uyuyamadaı sürekli ağzından salyalar akıyor valla salyadan ağızının oraları kızardı herfgünde kremliyorum sanada iyi yolculuklar iyi tatiller canım
ay mearlim yine mi diş geliyor hadi hayıorlısı ay bizdede çıksaydı biri bari
balım maşallah eymene bizimkide kaldırıyor elini ama tam salllayamıyor buarada çağanda bir haftaya emekler acaip ilerletti iki üç gidiyor sonra düşüyor ama çocuk hep emekleme pozisyonunda ay altını değiştyirtcem hemen dönüyor artık hiç sırt üstü durmuyor zozr zaptediyorum valla
duygucum güle güle kullan saçını
yeşimcim maşallahs sana valla o yorgunlukla iyi yemek yapıyoın ben olsam bir hafta kafamı kaldıramazdım buarada demek aslının üçüncü geliyor ha hadi işallah sıkıntısız çıkarır yavrum onuda
unttuklarım varsa affola öptüm hepinizi görüşürüz

ay dünürüm atlamışım geçmiş olsun güzel nilim neden kusuyormuş bakem ay fazlamı geliyor acaba yediği ondanmı kusuyor testlerde temiz çıkmış ishali yediklerde yapar canım sıcaklardanda olabilyormuş aman suyu ihmal etme bol bol emzir emerse anne stü herderde deva

selam hanımlar.dişler geliyo ardına ardına demek maşallah.Allah tüm annelerin ve bebişlerin yardımcısı olsun.bizim de geçen hafta çıktı ilk dişimiz tam 6 ayı doldurduğumuz gün:)ikinicisi de yolda çıktı çıkacak.ama ilk dişin çıkacağı günün gecesi bitmek bilmedi sabaha kadar inledi yavrum.şimdi de öyle çok huysuz gece her saat başı uyanıyo gündüz ele avuca sığmıyo yerlerde yuvarlanıyo hatta uykusunda yatağında yuvarlanıyo bi kalkıyorum yüzüstü dönmüş dizleri üzerinde uyuyo.öğleden sonra da aşıya gidicez bugünü atlatırız sağ sağlim inşallah.bebişini denize sokan var mı.ben kendim bile üşüyorum giremiyorum suyu sıcak olan dalgasız bi koy arıyoruz:)

pembe hayırlı olsun dişiniz inşallah aşıyıda sorunsuz atlatırsınız.bizim ateşimiz çıkmıştı.bu arada ben oğlumu sokuyorum denize çok seviyor denizi

ne yemeği tatlım sadece emio...testler dooru olmayabişlirmiş,küçük bi parçadan alındığı için örnek ,bakalım bi daha gideceğim olmazsa bugün..saol bu arada:)

hayırlı olsun canım,2.de hemn gelsin acı vermesin işallah:)

özlemcim muz çok sever normalde ama demin yemedi,birazdan bi daha deneyeceğim .ama az önce bol pirinçli bi yayla çorbası içti azcıkalkisalkisalkis20ml de suhihoyyythihoyyythihoyyyt

Günaydınlar herkeseee...Tabii yeşimcim senin için öğleden sonrası gibidiri ama:)))
Siyah mısır arad buradaki pazarlarda da oluyor.Görmüştüm.Aynı şey mi bilmiyorum ama.Koyu kırmızımsı bir renk di mi_?

Geçmiş olsun canım, arad oluyor böyle, bizimkide vurmuştu dişime kafasını.Kucakta da rahat durmuyorlar kii.Daha çok net belli değil.Biz bile görebilmek için bin takla atıyoruz, sadece ağlama pozisyonuna geçince görünüyor:)))Çekebilirsem koyarım bende.

günaydın:))
ya kızlar nilin shal devam edio,kusuo da,su da içmio,bi emio..testler temiz çıktı ne oluo ki??napsam nası yedirsem ,içirsem???
Geçmiş olsun canım yaaa, suyu içmiyorsa bir şekilde sulu bişeyler ver.Ve de emzir.Bi atlatamadınız şunu.

Maşallah eymene, büyümüşte adam olmuşta, baybay yaparmış.Canım benimmm.

Hiç olmazsa biraz olsun yemeye başlamışya bu bile nasıl sevindirir anneyi, canım benim, şimdilerde çektiriyor sana ama ilerde çok uslu bir çocuk olur inşallah.
Teşekkür ederiz inci teyzesi, daha çıkmamış 3. dişimiz.Sanırım bu hafta çıkar.
Duygucum sizin dişleriniz sanırım arkası arkasına gelecek, sen nasıl böyle hemen mi çıkıyor diyorsun ya, sizin ki bizim kindende geç geldiği için 1 hafta içinde 3-4 diş birden çıkabilir:))))

Maşallah maşallah.Çok huysuz oluyprlar bu diş zamanlarında.Tabii onlarda haklı aslında.canlarım benimmm.

saolun kızlar darısı tüm diş sancısı çeken bebişlere.bizim buranın suyu buz gibi dalga da var.yoksa ben de istiyorum girsin suyu çok seviyo çünkü

Canım siz izmirde neredeydiniz_?
Bence çeşmeye gidebilirsin, suyu oldukça sıcak, özellikle ılıca tarafının.Foça taraflaında su soğuk oluyor.

markete gidiyoruz simdi biz bu sefer sarisindan alicam
koyu kirmizi ama syaha donuk Meral tadinida begenmedim.
bir an once disiniz ciksada kurtulsaniz inci. bizmknede bekliyoz bakalim
eli ayagi durmuyor zapdedemiyorum artk ben bu sipayi kucagimda
pembe hayirli olsun bizimde tam 6. ayini doldurdugunda 2. dis cikmisti.
bu arada flor kullaniyormusunuz kizlar. Z harfiyle basliyor minik beyaz hap
sanirim ben onu Ist. da unuttum
Fazilet masallah Eymene bizimki bir tek bagirmayi ogrendi
yuzustu yatip bagiriyor

kıyma ve soğandan köfteler yapıp pirinçli yoğurt çorbası yapabilirsin cnm ya da et suyun varsa onda bulgurla, irmikle falan köfteleri haşla

ölemi diosun ayşegül,
bende taze fasulye havuç patates karışık mı yapsam die düşündümCADIARZU

evet esracım ararmızda bir ay var ben daha bekliyeyim madem.şimdilik sadece tarhana ve şehriye çorbası verdim.domates yiyince sizin kakanızda kırmızılaşıyo mu

cnm benim dr geçen ayın sonuna doğru kıymaya başla demişti bu ay yani 7.ayın içinde, her gün mutlaka köfte büyüklüünde et verilicek dedi, 2gün beyaz 5gün kırmızı et, nasıl verirsen ver dedi didikleyip sebze pürelerine karıştırıoum baya alıştı naz yiyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…