2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pempe domates derken nasıl verıosun ki?
ben çorbaların içinde rende oluo kayboluo zaten
çiğ olarakta bazen kahvaltıda minik parçalar halinde verıom
kırmızılık olmuo ,ama normaldir belki
bende hazır havuçlu pürelerden verdiğim zaman turuncu çıkıo mesela kakası

ayşegül maşallah sen hergün verıon naza et,ben daha yeni yeni başlıom

ya bence erken vermek mantıklı, yani 7.ay diolarsa 6.ayda başlıycaksın ben hatta 5buçukta başladım şimdi 6buçuk daha yeni yeni tam olarak yiyo.bizde bişeyi ilk defa verdiimde ya kusuyo ya yemiyo çoğu çöpe gidiyo şimdi tam anlamıyla et yiyo alışma süreci var mutlaka yani
mesela sularını ekmekle veriodum ben başta ne güzel yiyo diodum ama onun hiç bi yararı yokmuş et yemesi lazımmış araştırın genede ben dr uma güveniorum

nerelerdesin gülcecim naber
17ağustos haftası burdamısın bana gelicek kızlar o zaman

herkese merhabalar elvin 2 günden beri hiç durmuyo ne yapsam umuyo ayaklarım aşındı sallakmaktan dün 6da bugün 5te kalktı üst diler gelio galiba ondan böle

haklısın canım alışıncaya kadar geçio zaman

ela nbr ya ,hiç mi durmuo seninki
diş çıktımı

dişleri çıkanlar hayırlı olsun..hsta olanlara da geçmiş olsun geçmişi okuyamadım pek..bıraktım kendi haline uyumazsa uyamasın...esneyip duruyo şimdide

burcu berrakdavdün gece her yarım saate ağlayarak uyandı hiç emmedide
bende sabaha kadar salladım yatakta

ben artık gündüz sallamıorum
ne zaman sersem gibi oluo ya emerken yada yerde yuvarlanıken uyuyo kendi

naz da çok uyanıyo bu aralar bizim sesten ama..camını açmassam çok sıcak oluyo, camının altında çocuk oyun parkı var ve bütün sitenin çocukları 12ye kadar orda çocuk dalamıyo sonra bütün gece huzursuz yatıyo
duygu naz da ishal olmuş 4kere oldu kaka yapıo neden oldu ya anlamadım

elvin uyumuyo işte öle illa sallıcam.. sağ üst damak iiice şişmiş bizim ağlıoo bide hiç böle yapmazdı hiçbişiden memnun olmuo

kolay gelsin barclı Allah yardım etsin hepimize bu dişler onları da bizi de mahvetti.alisha benimki de 4 ü buluyo bazen ama sulu değil o yüzden normal bence ek gıdalara balşladık ne de olsa

herkese merhabalar elvin 2 günden beri hiç durmuyo ne yapsam umuyo ayaklarım aşındı sallakmaktan dün 6da bugün 5te kalktı üst diler gelio galiba ondan böle

burcucum batuhanda öyle bir kaç gecedir dişinin biri çıktı şimdi üstten çıkcak

canım sulu ya da cıvık mı?kusma var mı,rengi ne?

bizde daha hiç diş yok kabarma falan da yok kaşınıyo ama 2aydır.
duygu renk sabahtan beri koyu yeşilden sarıya doğru açıldı gitgide çok iirenç oldu kusura bakmayın:)kusması yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…