2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlemcim benim bildiğim önce altlar çıkar sonra üstler yani 2.de alttan çıkar

KEREM iki gecedir 15 dak bir ağlayarak uanıyo hiç uyuyamıyo ne gece ne gündüz dişler geliyo sanırım
sizdede böyle olan varmı kızlar yoksa baska bi derdimiki var acaba

alisha aynı zamanda kakamız çok cıvık tam ishal değil ama nerdeyse denebilir
özlem kaç gün sürdü bu huzursuzzluk halide çıktı dişiniz cnm ya
darısı cabuk elden bize inş

bizde daha hiç diş yok kabarma falan da yok kaşınıyo ama 2aydır.
duygu renk sabahtan beri koyu yeşilden sarıya doğru açıldı gitgide çok iirenç oldu kusura bakmayın:)kusması yok

kusma olmaması ii canım.kaka rengi de nilin de öle oldu,sarı hali daha koyu ..sarı haliyle test yapıldı..
geçmiş olsun size de,bi baktır devam ederse herşeye rağmen..

kerem'e de geçmiş olsun aman dikkat edelim herşeyi dişe bağlıosyasakkelime

ii akşamlar bu arada:)
esracım,berrakçım merhabaopuyorumnanaktan
bu gece bi kahveyle uzatçam ayağımı içeri..nil zor uyudu,tam dalacak süt bitti heralde gene ayıl,gene bayıl..çook yoruldummafoldumben

KEREM iki gecedir 15 dak bir ağlayarak uanıyo hiç uyuyamıyo ne gece ne gündüz dişler geliyo sanırım
sizdede böyle olan varmı kızlar yoksa baska bi derdimiki var acaba

berrakda dün yarım saatte bir ağlayarak uyandı,bugunde yıne uykusundan ağlıyarak uyandı,aynı durumdayız canım,ben baktım damağına beyaz sanki kabarmış gibi,yarın çay kaşığı ile kontrol edicem vurucam bakalım tın tın ses gelcekmi:bbo:

bosaltılması gereken 4 bavul temizlenmesi gereken 3 oda ilgi bekleyen 2 erkek delirmek üzere olan 1 kadınlaelaelaelaelaetatilin acı faturası-tatlicadiarzu-

nasıl oluyum duygu yaaaa dinlendim geldim metin le tatil nasıl olursa işte....esra sen nasılsın özet gecin bakiiim kim hasta

slm duygu iiz canım bildiğin gibi ara ara huysuzluklarımız oluo,berrak şu an oynuo yerde oyuncaklarıyla
bende çayımı demledim ,sanada afiyet olsun

filiizzz hoşgeldin ama pek hoş olmamış,tatile gitmek güzelde dönmesi hoş olmuo,bıde çocuklu olunca bavul sayısı 2 katına çıkıo haliyle,bugun dinlen artık yarına başlarsın bi uçtan,metin nasıl diş pırtladımı son konuştuğumuzdan beri?

ewt esra yaaaaaaaaaa cocukla zor oluyo .....metin de diş yok ama tüm belirtiler mevcur yarın bende kasık olayını deniyim.....cay içmek istiyorum ama kim demlicek cok yorgunum

ayyy çayım karardı walla.berrağı emzireyım uyutayım derken,uyandı bide,bıraktım bende biraz daha bayılsın bakalım
duygu kaşığı vurduğunda beyaz kabarığın altındaysa diş ses gelirmiş büyükler öle dio

ii geceleeer diiim bari açık kalmış kk.:)

yarım saati geçti kerem hala uyuyor ohhh be bu gece uyur inş kızlar
dün öldüm bu arda flor kullanan var mı diye soran olmuştu biz kullanıyoz zymaflor adı sanırım
çinko demir ve d vitaminide kullanıyoz bu konuda içimden gelen sese kulak veriyorum kullan diyor:))
tabi dr umuz başladı hepsini
haydi herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr
talya cnm çok büyük geçmiş olsun bu arada inş atlatır baban
kızlar başka bişi kalmamış aklımda kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…