2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle iiyi geceler diliyorum tüm annişlereopuyorumnanaktan
misafirim vardı akşam az önce gittiler evi az bucuk toplayabildim. gündüzde hep misafirle uğraştım..kaynanam üst katımda oturuyor görümcemde ameliyat olunca gelen giden çoğaldı mecbur bende çıkmak zorunda kalıyorum.. :bbo:
birde hafta sonu misafirim varmıış... :1shok:hemde yatılıııııııı......:1shok: hemde kim olduğunu bilmiyorum yani tanımıyorum bile.....:1shok: eşimin üniversiteden arkadaşıymış kayseriden gecerken uğruycaklarmışşklava: napıcam bilmiyorum.........

KEREM iki gecedir 15 dak bir ağlayarak uanıyo hiç uyuyamıyo ne gece ne gündüz dişler geliyo sanırım
sizdede böyle olan varmı kızlar yoksa baska bi derdimiki var acaba

bizde ilk dişi patlatırken öyle olmuştu.. yarım saatte bir uyandı hatta hiç uyumadı da denebilir ama sabahına patlamışdı diş.......

bosaltılması gereken 4 bavul temizlenmesi gereken 3 oda ilgi bekleyen 2 erkek delirmek üzere olan 1 kadınlaelaelaelaelaetatilin acı faturası-tatlicadiarzu-

offf canım yaaa Allah kolaylık versin işin zor......

kendi kendime konuşuyor gibi oldum kendim yazdım kendim okudum.. ama şu yatılı misafir olayı çok canımı sıkıyoooo.....
ooofffffffffff neyseeeeeeeeeee
iyi uykular yatayım bende.......

kızlar,günaydın diyeyim bari 1-2 saat sonra hava aydınlanacak,beni uyku tutmadı bende kalkıp yarın tüm gün evde olmıyacağım için nazın çorbasını ve ev ahalisinin yarınki yemek işini halledeyim dedim..
öncelikle tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama zamanım kısıtlı,özür dilerim..
dün emar sonuçlarını aldık babamın ve malesef dr.umuz kanser dedi,ameliyat edilemez çünki tüm vucudunu sarmış dedi.bu sabah üniversiteye sevkini yaptırıcaz ve oradaki prof.lardan biriyle temasa geçicez.annem,kardeşlerim ve ben moralimizi bozmama kararı aldık,babama karşı hep yüzümüz gülecek,ailecek hala ümidimiz var.bu bir son değil,zorlu geçecek bir savaşın başındayız ve kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız.dualarınızı eksik etmeyin.sevgiyle kalın.
Zeynep....

Gunaydin Kizlar

Bu dis olayi herkesin basinda bizimkide huzursuz ins cikarda rahatlarlar
kakasida yesildi sabahleyin. Agrisi varmis demekki
bosaltılması gereken 4 bavul temizlenmesi gereken 3 oda ilgi bekleyen 2 erkek delirmek üzere olan 1 kadınlaelaelaelaelaetatilin acı faturası-tatlicadiarzu-
Hosgeldin Filiz tatil yada seyahat donuslerini hic sevmiyorum gidisleri de pek sevmiyorum
butun isler sana yikiliyor birde cocukla sorumluluk 2 ye katlaniyor. zor anne olmak zor

ben ilk kez duyuyorum kasik olayini bende yapayim bari bugun resmini cekeyim biri sormustu sanirim disler nasil duruyor diye dun yollayamadik. aksam babamiz gelince bilgisayari kapsama alanina aliyor. giremiyorum.

Ben saglik ocagina gittigimde ebe rengi soluk kansiz sanirim bir tahlil yaptir dedi
sonra dr gittim oda rengi soluk dedi . Yani ikiside birbirinden habersiz ayni seyi soyleyince
bende daha dikkat ettim demir damlasina dr 15 dedi ama ben 10 veriyorum agir gelmesin diye
birde balik yagi iceren bir vitamin surubu var portakalli minadex ti sanirim, onu veriyorum
birde burdan flor hapi alicam onuda vermek istiyroum bana mantikli geliyor vermek

Allah kolaylik versin, Esiyle falan mi gelicek belki kafa dengidir bizde erzincanda bir arkadasina ziyarete gittik eside hamile olunca baya sardi bebeklerden falan konustuk . belki seninde kafa dengindir.

cok gecmis olsun umarim sagligina kovusur. Herseyin basi moral zaten en iyisini yapiyorsunuz guleryuzle babaniza yaklasarak . Kanserle mucadele etmis ve kazanmis
bircok kisi var umarim babanda onlardan biri olur. Allah sifa versin ins.

günaydın herkeseeeeee

Allah sabır versin canım çok zor ama hayata bağlılıkla sevgiyle yenebilirsiniz inş. benim görümcemin bebeği 8 aylıktı kemoterapiye başladığında 1yıldır ilaç alıyo küçücük bebek çok sükür iyileşti... darısı babana inş. dualarım seninle

TALYAcım Allah yardımcınız olsun canım moral konusunda çok haklısınız güçlü olmanız lazım gerçeken daha önce olmadığınız kadar belkide,herşey yolunu bulur diliyorum sizin
REYHAN kasmana gerek yok cnm ya onlar da sizi samimi bulmasalardI
ı eşini yani hiç uğramazlardı kasıntı tipler olacağını sanmam yada problemli rahat ol sorun çıkmaz eminim
MONTEEE Hoşgeldin,...pek hoş olmamış ama:))))

ayrıca günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet banada cnm zaten mama denilen şey süt tozunun demir çinko ve diğer vitamin ve minerallerle zengnleştirimiş hali değilmidir ,öyledir mama vermek sorun değilse bence demirin dışardan verilmeside aynı diye düşünüyorum ,biz mama içmedik hiç kaşık mamasıda çok nadir 2. kutudayız mesela sadece anne sütüyle vücudun ihtiyacı olan demir ve mineralleri karşılayamaz kerem artık kocaman oldular o yüzden belki dr bize çinkoda başladı 5 aylıkken ..
zymafluor muş adı canım baktım bilmek istersen flor tabletin adı

şeyda selam veriyorum almıyorsun neden kiiiiii(
efenin boynundaki kızarıklık geldi aklıma gece ne oldu geçtimi?

günaydın kızlar....
basaaaaaaaaaaak hosbuldum....doktor bana zymoflour u diş hapı bu yiyeceklerine karıstır dedi bir ay önce ama kime sorduysam duymamıs bunu ,sen kullanıyo musun nsıl kullanıyorsun

5 aylıkken başladık kullanıyoz canım önceleri ek gıda olayı yoktu ya bizde kaşığa su doldurup içine ezdiğim floru katıp içiriyordum ki dr öyle tarif etmişti canım
ama şimdi gece yatmadan yedirdiğim yoğurdun içine direk atık yediriyorum yutuyo zaten

ilaci bugun valizden buldum zemuszemus baska birsey ararken elime gecti bende
bugun basliyacagim istanbulda dr yeni vermisti bu yolculuk olaylari derken ihmal ettim.
ne kadar kullanicagini soyledi ama suan hatirlayamiyorum.
birde cinko kullaniyorum diyorsun o ayri bir ilacmi? adi ne ve ne dozda kullaniyorsun ?

o kadar yorgunumki pilim bitti resmen. Defne beni mahvetti miz miz miz yedi beni
bir kucakta duruyor zor yaptim yemekleri hadi bizi gec onun yemeginin yapilamsi lazim
iki arada bir derede yaptim ama degdi sevdi brokoli corbasini kasenin nerdeyse hepsini
bitirdi limonliydu biraz ama olsun.

yatirdim uyuttum kalkti bir kac kere miz miz miz..
sonra banyo yaptirdim yogurt yedirdim dun mayalamistim. yaklasik yarim saatte salladim
uyudu ama ben mahvoldum. hic bir seye halim kalmadi ustelik ogle yemegi yemedim
saat 4:20 oldu

herkese günaydın..bende mahvolmuş durumdaım halimi görseniz savaştan çıkmış gibiyim saç baş dağınık dün banyo yapim die düşünyodum nerdeee yemeği bile zor yedim...bekliyoruz baklaım ne zaman gelecek dişler..

filizicim hoşgeldin....güzel bi tatilin sonunda bide şu işler olmasa daha da güzel olurdu ama olmuyo işte..inş hemencik toparlanırsın...özledik seni..

zeynepçim çok geçmiş olsun...her zamankinden daha güçlü olarak babanın yanınzda olmanız gerçkten çok güzel...alllah babanın acılarını dindirsin sizlerede sabır versin...inş atlatır cnm...

burcu yazdim ben misirunlu tarfi sen sormustun sanirim olculeri
bide oyle denersin belki cok koyu olmaz. Nerye yazdim bilemiyorum ama kafamçokkarıştı
bu veletler daha yaslari dolmadan, ayaklanmadan bizi nakavt ettiler Çok üzgünüm çoook ilerki zamanlarda ne olucak bilemiyorum.

gördüm cnm çok saol...zaten bende öle yapacaktım sen yazmasaydınnn...valla yaa mahvetttiler bizi (

selamlar kısçeler opuyorumnanaktan

üst diş çıkacak derke alttan 2. dişimiz çıktı :)

canım neden selamını almayım
bak yine gitmişsin
yarın yola çıkıyoruz bir sürü hazırlık yapmam lazım işim çookk banyoya girdim efeyide ana kucağına koydum tam banyodayken bi ağladı çıkmak zorunda kaldım şimdi uyudu ses olmasın diye girmeiyorum tekrar uyanınca artık:)
başakcım boynu geçti sayılır kadir tuğcu ultralan önerdi , o geçirdi sanki bakalım..

çinkoyu aslında biz de versek iyi olur , doktorumuza sorsam kesin gerek yok dicek

benim şimdi çıkmam lazım herkesi öpüyorum

Talya çoookkk geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bu günleri atlatırsınız

gemiş olsun ALLAH şifa versin canım işallah atlatırını z

iyi tatiller canım
tünaydın herkese ay alıntı yaptığım diğerleri neden çıkmadıki neyse aklımda kalanları yazim bari monte hoşgeldin attil dönüşü daha or oluyor ama bir günde halledersin sıkma canını
barçli yeşim kslar allah kolaylık versin çıksada şu dişler herkes rahatlasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…