KEREM iki gecedir 15 dak bir ağlayarak uanıyo hiç uyuyamıyo ne gece ne gündüz dişler geliyo sanırım
sizdede böyle olan varmı kızlar yoksa baska bi derdimiki var acaba
bosaltılması gereken 4 bavul temizlenmesi gereken 3 oda ilgi bekleyen 2 erkek delirmek üzere olan 1 kadınlaelaelaelaelaetatilin acı faturası-tatlicadiarzu-
Hosgeldin Filiz tatil yada seyahat donuslerini hic sevmiyorum gidisleri de pek sevmiyorumbosaltılması gereken 4 bavul temizlenmesi gereken 3 oda ilgi bekleyen 2 erkek delirmek üzere olan 1 kadınlaelaelaelaelaetatilin acı faturası-tatlicadiarzu-
ben ilk kez duyuyorum kasik olayini bende yapayim bari bugun resmini cekeyim biri sormustu sanirim disler nasil duruyor diye dun yollayamadik. aksam babamiz gelince bilgisayari kapsama alanina aliyor. giremiyorum.ayyy çayım karardı walla.berrağı emzireyım uyutayım derken,uyandı bide,bıraktım bende biraz daha bayılsın bakalım
duygu kaşığı vurduğunda beyaz kabarığın altındaysa diş ses gelirmiş büyükler öle dio
yarım saati geçti kerem hala uyuyor ohhh be bu gece uyur inş kızlar
dün öldüm bu arda flor kullanan var mı diye soran olmuştu biz kullanıyoz zymaflor adı sanırım
çinko demir ve d vitaminide kullanıyoz bu konuda içimden gelen sese kulak veriyorum kullan diyor:))
tabi dr umuz başladı hepsini
haydi herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr
talya cnm çok büyük geçmiş olsun bu arada inş atlatır baban
kızlar başka bişi kalmamış aklımda kusuruma bakmayın
Allah kolaylik versin, Esiyle falan mi gelicek belki kafa dengidir bizde erzincanda bir arkadasina ziyarete gittik eside hamile olunca baya sardi bebeklerden falan konustuk . belki seninde kafa dengindir.öncelikle iiyi geceler diliyorum tüm annişlereopuyorumnanaktan
misafirim vardı akşam az önce gittiler evi az bucuk toplayabildim. gündüzde hep misafirle uğraştım..kaynanam üst katımda oturuyor görümcemde ameliyat olunca gelen giden çoğaldı mecbur bende çıkmak zorunda kalıyorum.. :bbo:
birde hafta sonu misafirim varmıış... :1shok:hemde yatılıııııııı......:1shok: hemde kim olduğunu bilmiyorum yani tanımıyorum bile.....:1shok: eşimin üniversiteden arkadaşıymış kayseriden gecerken uğruycaklarmışşklava: napıcam bilmiyorum.........
kızlar,günaydın diyeyim bari 1-2 saat sonra hava aydınlanacak,beni uyku tutmadı bende kalkıp yarın tüm gün evde olmıyacağım için nazın çorbasını ve ev ahalisinin yarınki yemek işini halledeyim dedim..
öncelikle tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama zamanım kısıtlı,özür dilerim..
dün emar sonuçlarını aldık babamın ve malesef dr.umuz kanser dedi,ameliyat edilemez çünki tüm vucudunu sarmış dedi.bu sabah üniversiteye sevkini yaptırıcaz ve oradaki prof.lardan biriyle temasa geçicez.annem,kardeşlerim ve ben moralimizi bozmama kararı aldık,babama karşı hep yüzümüz gülecek,ailecek hala ümidimiz var.bu bir son değil,zorlu geçecek bir savaşın başındayız ve kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız.dualarınızı eksik etmeyin.sevgiyle kalın.
Zeynep....
kızlar,günaydın diyeyim bari 1-2 saat sonra hava aydınlanacak,beni uyku tutmadı bende kalkıp yarın tüm gün evde olmıyacağım için nazın çorbasını ve ev ahalisinin yarınki yemek işini halledeyim dedim..
öncelikle tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama zamanım kısıtlı,özür dilerim..
dün emar sonuçlarını aldık babamın ve malesef dr.umuz kanser dedi,ameliyat edilemez çünki tüm vucudunu sarmış dedi.bu sabah üniversiteye sevkini yaptırıcaz ve oradaki prof.lardan biriyle temasa geçicez.annem,kardeşlerim ve ben moralimizi bozmama kararı aldık,babama karşı hep yüzümüz gülecek,ailecek hala ümidimiz var.bu bir son değil,zorlu geçecek bir savaşın başındayız ve kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız.dualarınızı eksik etmeyin.sevgiyle kalın.
Zeynep....
Gunaydin Kizlar
Allah kolaylik versin, Esiyle falan mi gelicek belki kafa dengidir bizde erzincanda bir arkadasina ziyarete gittik eside hamile olunca baya sardi bebeklerden falan konustuk . belki seninde kafa dengindir.
evet ailecek geliceklermiş... 2çocuk biride bebekmiş sanırım.... akşama gelicekler.. ben yavaş yavaş temizliğe başlayım....
Ben saglik ocagina gittigimde ebe rengi soluk kansiz sanirim bir tahlil yaptir dedi
sonra dr gittim oda rengi soluk dedi . Yani ikiside birbirinden habersiz ayni seyi soyleyince
bende daha dikkat ettim demir damlasina dr 15 dedi ama ben 10 veriyorum agir gelmesin diye
birde balik yagi iceren bir vitamin surubu var portakalli minadex ti sanirim, onu veriyorum
birde burdan flor hapi alicam onuda vermek istiyroum bana mantikli geliyor vermek
evet banada cnm zaten mama denilen şey süt tozunun demir çinko ve diğer vitamin ve minerallerle zengnleştirimiş hali değilmidir ,öyledir mama vermek sorun değilse bence demirin dışardan verilmeside aynı diye düşünüyorum ,biz mama içmedik hiç kaşık mamasıda çok nadir 2. kutudayız mesela sadece anne sütüyle vücudun ihtiyacı olan demir ve mineralleri karşılayamaz kerem artık kocaman oldular o yüzden belki dr bize çinkoda başladı 5 aylıkken ..
zymafluor muş adı canım baktım bilmek istersen flor tabletin adı
Zeynep....
canım neden selamını almayım
bak yine gitmişsin
yarın yola çıkıyoruz bir sürü hazırlık yapmam lazım işim çookk banyoya girdim efeyide ana kucağına koydum tam banyodayken bi ağladı çıkmak zorunda kaldım şimdi uyudu ses olmasın diye girmeiyorum tekrar uyanınca artık:)
başakcım boynu geçti sayılır kadir tuğcu ultralan önerdi , o geçirdi sanki bakalım..
çinkoyu aslında biz de versek iyi olur , doktorumuza sorsam kesin gerek yok dicek
benim şimdi çıkmam lazım herkesi öpüyorum
Talya çoookkk geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bu günleri atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?