2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla inaysa yaaa hem biz hemde onlar rahatlasa yazık kuzularımıza acı çekiyolar

şidaa ii tatiller sizeee

ay ne bilim burcu kimisinin önce üst çıkıyormuş bende 2. diş öle olcak herhalde dedim. batuşa da verdi dr çinko ama ben vermedim 1-2 kere verdim duruyo öle zincover adı.

KOLAY GELSıN seydaa yine yolculuk var ,nereye?
2 dişinizde hayırlı olsun batuş beyyy!!! darısı kereme
uyumuyo yine sıpam 20 dk uyudu öğlen uykusu en sevdiği uyku oysa
kızlar gıda müh varmıydı aramızda labnede koruyucu maddee varmı acaba aklıma takıldı?

saol barçlicim işallah sever başak emel ya gıda yada kimya idi tam hatırlamıyorum ya biri vardı gıda mühendisi ay hatırladım şimdik aralık annelerinde szk var o gıda mühenisiben veriyordum labne ama çağanda alerji oldu y,ine kestim ouda

tüm dualarım sizinle canım:Saruboceq:gerçekten zor bi savaş ama ilk önce inanmak şart..Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

ay ne bilim burcu kimisinin önce üst çıkıyormuş bende 2. diş öle olcak herhalde dedim. batuşa da verdi dr çinko ama ben vermedim 1-2 kere verdim duruyo öle zincover adı.
oy çıktı mı

ii tatillercanım:teytey:

geçmiş olsun talya Allah acil şifalar versin hiç belli olmuyo kanserde gidişat benim kayınpeder kan kanseri maşallah 3sene oldu gayet ii ilacını alıyo hayata devam ediyo moral çok önemli kanserde artık görev size düşüyo birazda hiç yalnız bırakmayın hayattan kopmasın
galiba emel gıda müh. emin diilim ama kimya mıydı acaba

kimya mühendisi olan benim cnm
ya labnenin içindekilerde koruyucu madde yazmıyo ama koyuyorlarmıdır ki
tereddüd ettim naber ayşegül bugün naz hanımlar nasıl

biz pazara gittik bugün kızımla çok güzel şeyler aldım birden çocuksuz hayatıma dönmüş gibi hissettim nereye istersem gidiorum bi şekilde ii vakit geçiriorum çok şükür ilk 3ay felaketti hayatımın en zor dönemiydi 4duvar arasına tıkıl sürekli gazdan moraran ağlayan uyumayan bebekle uğraş..yarın da anneme gidicem 1hafta yokum dinlenmeye gidiorum yine gezmekten yorulup dönerim artık

ii başakçım naz maşallah uyuyo yiyo beni üzmüyo bu aralar, bence vardır, bozulmasın uzun ömürlü olsun diye koyuyolardır ama ben veriorum valla tamamen zararlı şeylerden yalıtılmış bi dünya kuramayız nasılsa
kerem bey nasıl yiyomu güzel

haklısın koruyamayız ama daha küçükler ya eğer varsa normal peynir de verilebilir muadili var nasılsa diye, kerem bey bugün daha huzurlu Allahtan 2 gün çok zordu,sen yazmışsın ya ilk 3 aya dönüş gibiydi ,gerçekten artık daha rahatız bazen huyları tutuyo işte olacak artık ama uyuma problemimiz bugün de var neyse artık,dişlerimiz çıkıp kurtulsak,sosyete pazarları meşhur ankara da siz ne pazarına gittiniz sebze meyve pazarına mı yoksa,iştahla ilgili sıkıntımızda var biraz sabah 9 da kahvaltı karışımı yedi 12 de emdi şimdide meyve hazırladım ama yarısını zorla yedirdim armut -muz ,dr 1 yasına kadar muz mandalina yok dedi ama salla:)) dokuza kadar da emdi geceden 9a kadar 3-4 kez yanlış hatırlamıyorsam

zeynep allah yardımcınız olsun,çok ii bir karar almışsınız moral o kadar önemliki,sizi öle görünce eminim babanda moral bulacaktır,dualarımız sizinle ,

kızlar teşekkür ederim
deniz kum güneş Boduruma gidiyorum :)
sanırım döndüğümüz de efenin dişleri gelmiş olur
başak hemen bi koşu gidip labnenin üzerinde yazanlara bakıcam bakalım koruyucu varmıymış

başak burcu nasılsnız bebişler ne alemde
ahanda uyandı benimki,banyo yaptırdık rahatlayınca daha uzun uyuyo 1.5 saat falan uyudu,şimdi çorbasını vericem
sizler ne yaptınız bugun öğün,akşama ne yapsam die düşüom bende

labnede koruyucu yok içindekiler bildik tanıdık şeyler
evde pınar beyaz vardı ona da baktım ne var içinde diye onda bir sürü şey var çoğunu anlamadım

ben akşama spagetti yapcam :) en kolayı bu dicem ama şimdi buna sos hazırlamak yemek yapmak kadar uğraştırıcı...

şeyda efenin boynuna nolmuştu kaçırmışım
bende bugun beraağın boynunu farkettım kızarık gibi sivilce gibi sanırım pişik olmuş,katlı duruo boynu hava almadı sanırım,lansınoh sürdüm bakalım ii gelecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…