tüm dualarım sizinle canım:Saruboceq:gerçekten zor bi savaş ama ilk önce inanmak şart..Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:kızlar,günaydın diyeyim bari 1-2 saat sonra hava aydınlanacak,beni uyku tutmadı bende kalkıp yarın tüm gün evde olmıyacağım için nazın çorbasını ve ev ahalisinin yarınki yemek işini halledeyim dedim..
öncelikle tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama zamanım kısıtlı,özür dilerim..
dün emar sonuçlarını aldık babamın ve malesef dr.umuz kanser dedi,ameliyat edilemez çünki tüm vucudunu sarmış dedi.bu sabah üniversiteye sevkini yaptırıcaz ve oradaki prof.lardan biriyle temasa geçicez.annem,kardeşlerim ve ben moralimizi bozmama kararı aldık,babama karşı hep yüzümüz gülecek,ailecek hala ümidimiz var.bu bir son değil,zorlu geçecek bir savaşın başındayız ve kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız.dualarınızı eksik etmeyin.sevgiyle kalın.
Zeynep....
oy çıktı mıay ne bilim burcu kimisinin önce üst çıkıyormuş bende 2. diş öle olcak herhalde dedim. batuşa da verdi dr çinko ama ben vermedim 1-2 kere verdim duruyo öle zincover adı.
canım neden selamını almayım
bak yine gitmişsin
yarın yola çıkıyoruz bir sürü hazırlık yapmam lazım işim çookk banyoya girdim efeyide ana kucağına koydum tam banyodayken bi ağladı çıkmak zorunda kaldım şimdi uyudu ses olmasın diye girmeiyorum tekrar uyanınca artık:)
başakcım boynu geçti sayılır kadir tuğcu ultralan önerdi , o geçirdi sanki bakalım..
çinkoyu aslında biz de versek iyi olur , doktorumuza sorsam kesin gerek yok dicek
benim şimdi çıkmam lazım herkesi öpüyorum
Talya çoookkk geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bu günleri atlatırsınız
geçmiş olsun talya Allah acil şifalar versin hiç belli olmuyo kanserde gidişat benim kayınpeder kan kanseri maşallah 3sene oldu gayet ii ilacını alıyo hayata devam ediyo moral çok önemli kanserde artık görev size düşüyo birazda hiç yalnız bırakmayın hayattan kopmasın
galiba emel gıda müh. emin diilim ama kimya mıydı acaba
ii başakçım naz maşallah uyuyo yiyo beni üzmüyo bu aralar, bence vardır, bozulmasın uzun ömürlü olsun diye koyuyolardır ama ben veriorum valla tamamen zararlı şeylerden yalıtılmış bi dünya kuramayız nasılsa
kerem bey nasıl yiyomu güzel
kızlar,günaydın diyeyim bari 1-2 saat sonra hava aydınlanacak,beni uyku tutmadı bende kalkıp yarın tüm gün evde olmıyacağım için nazın çorbasını ve ev ahalisinin yarınki yemek işini halledeyim dedim..
öncelikle tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama zamanım kısıtlı,özür dilerim..
dün emar sonuçlarını aldık babamın ve malesef dr.umuz kanser dedi,ameliyat edilemez çünki tüm vucudunu sarmış dedi.bu sabah üniversiteye sevkini yaptırıcaz ve oradaki prof.lardan biriyle temasa geçicez.annem,kardeşlerim ve ben moralimizi bozmama kararı aldık,babama karşı hep yüzümüz gülecek,ailecek hala ümidimiz var.bu bir son değil,zorlu geçecek bir savaşın başındayız ve kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız.dualarınızı eksik etmeyin.sevgiyle kalın.
Zeynep....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?