Esra bende aynı düşüncedeyim.Burada bir çok kişiyi okurken, ben çok mu rahatım diye düşünmüyorum dersem yalan olur.Ama çok dikkat edilen, çok korunan bebklerinde daha kolay hasta olduklarını görüyorum.Biraz rahat olmak lazım gibi geliyor.
Tabii bu birazda benim 3. bebeğimin rahatlığıda olabilir.Diğerlerine ne yaptıysam egeyede aynı şeyleri yapıyorum.
Tabii genetik olarak alerji aile üyelerinden geçebildiği için, öyle bir sorunumuzun olmamasıda ayrı bir rahatlık. Bizde çok şükür sadece rutin kontrollere gittik ki son aylarda onu da atlatmaya başladım.Sadece sağlık ocağına gidip aylık boy - kilo gelişmesi ve aşılarını yaptırıyorum.Maşallah bir sorun yaşamadık şimdilik.
Önümüzdeki kış biraz daha dikkat gerekecek tabii ki.Çünkü ayaklanacaklar, koşacaklar, terleyecekler, üşütmemek, ya da terlediğinde terin üstünde kurumasını engelemek gerekecek .Biz giydireceğiz onlar çıkaracak. Açıkçası geçen seneyi mumla arayacağız :))))))
Birde ben bebekte olsa büyükte olsa aşırı ilaç yüklemesine karşıyım.Çinko, demir, d vitamini vb ilaçlar bana yapay geliyor.Bunların hepsinin yerine doğal olanını kullanmak daha mantıklı bana göre.
Tabii kızlar ben kimseyi eleştirmek istemiyorum yanlış anlaşılmasın.sadece düşüncemi yazdım.Daha önce de söylediğim gibi herkes bebeğini kendi istediği şekilde büyütecektir sonuçta.