2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl farketmessin duygu teyzesi, alt damaktaki beyazlıklar dişlerimiz bizim.Tabii, bizde daha zor görüyoruz ama olsun, :)))))))))

selamlar anımlar naslsınız bam oğlan uyduu babası baskette bende aldım kolamı gofretimi size bakim dedim ay hakikaten çok zor bunlarla uğraşmak ama bir okadarda güzel be bugce yine Allahıma şükrettim bana bu meleği verdiği için

Meralcim maşallh eguşa çok tatlı..32 dişinizi görürsünüz inşallah..

bizim de alttan 2 dişimizde görünüyor ama damağı delipte çıkamadı akşama sabaha gelir..
allah bütün yavrularımıza kolaylık versin..

Zeynep babana üzüldüm canım Allah acil şifalar versin..umarım acı çekmez hemen toparlar kendini..

buda bizim dişlerimizzzz

maşallah egehanaeymenin resminide eklicektim ama bir türlü göstermiyor dişini

alisha iyi tatiller sana

inaysa çok sevindim çağanın yemesine.darısı bizim başımıza inşallah.bugün bende eymene tavuk çorbası yaptım onu içti biraz ama hiç iştahlı değil.

iyiyim balım ege de banyo yaptı uyuyor..
annemler kardeşlerim bendeydi onlar gitti,evi topladım,biraz da buraya bakayım dedim..
akşam kardeşime eymeni anlattım denizde uyuduğu halini :)

sen nasılsın eymenin keyfi yerindemi?

eymen huysuz bu aralar neden böyle anlamıyorumda.

benimde misafirim vardı etrafı topladım yemeğide fazla kaçırmışım sanırım meyve falan derken sıkıntı yaptı uyuyamıyorum biraz kk ya takılayım dedim

kız bebiş anneleri bugün burda dolanırken gördüm içime kurt düştü sizler alt açtığınızda pudra kullanıyomusunuz özellikle kız bebişlere sakıncalımış ilerde rahim kanserine yol açıyomuş bu konuda neler düşünüyosunuz..ben kullanıyrm da??

Aslı hoşgeldin ne haber nasılsın görüşemiyoruz uzun zamandır
aysima nasıl iyimi dişler çıktımı ?

iyiyim aylincim ne olsun ugrasiyoruz iste ..intte sorun vardi benim o yuzden giremedim ..aysima da iyi teyzesi iki disini de cikardi cok sükür simdi yanimda yürütecte eee eee diyor:)
sen nasilsin egus nasil??

merhabalar bu siteye üye olmuştum ancak pek giremedim. bende bir ocak annesiyim. sizlerden bilgi almak istediğim bir konu var bebeğinize dışarı çıktığınızda neler veriyorsunuz. ben milupanın ve hero babynin muhallbeilerinden aldım sebze pürelerinden aldım pratik olsun diye ama bebeğim hiç sevmedi onları kustu maalesef. evden bişey yapıp yanıma alsamda malum yaz havalar sıcak 5-6 saat dışarıda kaldığımızda oluyor hazırladığım besin bozulur. anne sütüde artık gündüz almıyor geceleri uykuda veriyorum. yani dışarı çıktığımda ne yedirceğimi şaşırdım. biberonda almıyor bebeğim sevmiyor biberonu. bana öneride bulunurmusunuz siz neler yapıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim

maşallah aysimaya bütün dişlerini çıkaırır rahatça inşallah..
bizlerde iyiyiz eguş uyuyor, akşama sabaha dişleri bekliyoruz bizde..

zak2009 ben hazır meyve püresi veya sebze çorbaı veya muhallebi tarzı birşeyler alıyorum
benimki sevdi yiyor onları..
bebekler için termoslar var onlardan alabilirsin ozaman evde yaptığın çorbalar püreler bozulmaz..
benim içi termoslu çantam var yiyeceklerini hep onda taşıyorum..

zak2009 ben hazır mamalardan alırken farkında olmadan gogly diye bir marka almışım..
gogly elmalı muhallebi hepsinde çok onu sevdi,hastayken gittim ondan aldım
çünkü hiçbirşey yemiyordu onu yedi..
istersen bir dene tadı hoşuna gider belki..

termosu düşündüm ama ne kadar süre sıcaklığını ve tazeliğini koruyor bilmediğim için ne yapçam bilemedim biraz acemi bir anneyim sanırım ben ya ankaradada yalnızım kimsem yok o yüzden herşeyi kendim çözmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…