2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba herkese
hastalara acıl şifa dılıyorummm
meralcım aynennnn senın gıbı yapmakdayım bende
1-hıc bı vıtamın vb kullanmıyorum
2-ınek sutu verıyorum yarısı su seklınde
3-hıc bıseyden esrgemıyor ne yıyorsa yedırıyorum

Aynen o 3 ay kabustu benim icinde simdi hersey daha guzel umarim hep boyle
gider. Buyudukce dertleri buyur derler ya ben ona inanmiyorum yani en azindan bu zamanki kismina. suan dislerden dolayi cok huzursuz tabi ama ozgurum ,istedigim yere
gidebiliyorum gece uyuyorum ki en guzeli bu. bana tepki veriyor oynuyoruz.
iyi tatiller Seyda darisi basima . Bende bu h.sonu denize goturmeye ugrasiyorum bizimkini.

sutten bende cekiniyorum yogurt veriyorum 1-2 aydan sonra belki yari suyla veririm.
Zaman tanimak istiyorum bu konuda .Baldan zaten cok korkuyorum. Onun hiiiic acelesi yok

:dance: hihoyyyt hihoyyyt ben ozaman cicibebe hakkimi esmer sekerle yaptigim buskivide kullanabilirim. zaten tereddutum vardi iyiki sormussun Basak sagol.
Gercekten insan ilk bebekte cook deneyimsiz oluyor Anne Kayinvalide laflarida kafama uymadi
yine kendi bildigimce ogrendigim kadar bakmaya calistim ama kesinlikle deneyim kazaniyor insan ki yolun daha cok basindayiz. ama bende 2 ye daha rahat bakicagimi dusunuyorum acikcasi.

herkese iyi aksamlar yarin gorusuruz.

maşallah egeye çok tatlı olmuş sana benzemeye başlamış meralcim bu. önceden babasına benzetmıstım ama şimdi değişmiş.

sağol canımmm, bana benzetmeye başladınız ya, çok sevindimmm.
acaba benim değil, babası başkasından mı aldı diye düşünmeye başlamıştım, gören babasının kopyası dediği için:)))))

maşallah egahana meralcim ço attlı olmuş tavsan dişleriyle ay işallah bizimkilede çıkar bir an önce

ayyy çok yoruldum ya
bu arada ben berrağa irmikli muhallbi,kıymalı sebzeli tarhana
kendimede zeytinyağlı taze fasulye pişirdim:bbo:
iki çeşit yer mi cnm bi öğünde?ben ya muhallebi ya çorba veriom akşam
buda bizim dişlerimizzzz

maşallh çok tatlııııı ya bizimde çıksın artıkk
biz yarın gidioruz gene anneme:) 1hafta yokuz kendinize ii bakın öpüoruz

maşşallah egehana çok tatlı olmuş nazar değmesin...bende emzirdiğim için süt vermeyi düşünmüyrm ama muhallebi falan yaparsam suyla karışık koyarım...emzirmesem verirdim ama bende rahat bi anneyim ama elvin çok çabuk hsta oluyo o yüzden ister istmez kendimi kasıyrm bi yere gidince ay üşürmü hasta olur mu die içim içimi yiyo..

elvin tavuklu şehriye çorbasına bayılıyo bende bugün onu yaptım...bi kaşık verince diğer kaşık gelene kadar ağlıyo yicek die...diğer ne yedise böle yapmıyo sadece bu çorbada böle yapıyo...
ben tavuğu haşlıyorum elvine kadar yapıyrm küçücük but parçası kemikli...suyuna unla yoğurdu çırpıyrm eklyrm içine şehriye atıyrm pişiriyrm..tavuklarıda küçük parçalara ayırıp içine eklyrm afiyetle yiyo..geçen bi kase yedi daha yicekmiş die ağladı bile...sizde deneyin tadı falan çok güzel oluyo..ben kendimize bu tarifin aynısını sarımsak ekleyerek yapyrm oda çok güzel oluyo

iki çeşit yer mi cnm bi öğünde?ben ya muhallebi ya çorba veriom akşam

yok canım 1 çeşidi anca yiyo zaten 1 öğünde,muhallebeiyi ikindide verdim,tarhanayı akşam için yaptım,hoş o kadar özendim bu kaçıncı tarhana yapışım,yine yemedi,kesin amcasına çekmiş,oda ağzına koymuo tarhanayıkötükedihüso
halbuki havuçlu patesli kıymalı yaptım ya deişik olsun dieklava:

slm burcu,
berrak o hareketi sadece mılupanın muhallebisine yapıodu,
dediğin çorbayı biz kendimize yaparız çokda sewrım
afiyet olsun elvine
bizimki yemedi,bide yerlere yedirdi,heryerımız batıo,çok sinirlerim gerilio walla,halbukı bunlara alışmamız lazım dimi,klava:

meral maşallah egeye,gerçekten sana benzemeye başlamış bende önceden babasına benzetmiştim:dance:

slm esracım bak sen cadı berrağa demek ki sevmio o kadar sebzeli kıymalı yapmışsın genede anlamış..benimde yemediği zaman sinirlerim gerilio kontrol edemyrm kendimi bugün yine erken kalktı nasıl ağlıo uykusu var uyumuo bi bağırdım sesi çıkmadı yumdu gözlerini uyudu...üzüldüm ama napim..gece 4te kalktı gözler açık ağlıo uyumuuo yoruldum artık valla..bak yedir altını aç emzir çorba yap yemek yap bir sürü iş bizi beklio her gün aynı şeyleri yapmaktan bunaldım pilli bebek gibiyim aynı

merhaba duygu kolay gelsin napıyosunuz ki yaramazlık mı yapıyo nilll
cadı diosunuz ya işte tam anlatıoklava:
buda bizim dişlerimizzzz

maşallh çok tatlııııı ya bizimde çıksın artıkk
biz yarın gidioruz gene anneme:) 1hafta yokuz kendinize ii bakın öpüoruz
ii dinlenin canım:roflol:

ben eskiden daha çok geriliodum şimdi döküo mu tamamen döktürüorum bare battı her yer şevkini alsın soona banyoya..tabi yarın halılar yıkamaya..

Zor kızlar, bebekle uğraşmak.Hepimizi aynı şeyleri yaşıyuoruz.Hepsi aynı bu bebeklerin yaaa.:)))))))Belli dönemlerde belli sorunları var, büyüdüklerinde sorunlar farklılaşıyor ama yine uğraşan çoğunlukla anne oluyor:))))

Maşallahlarınız içinde teşekkür ederiz teyzeleri.

maşallah ı da yazmayı da unutmuşum halbuhi alıntı yaptım:kedi:
maşşallah 41 keere
ama ben seçemedim dişi,yaşlandım gözlerim ii diil artık:tomato:
neys azcık uzanayım migrenim tuttuopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…