olablilir onuda deneyim ay yeterki yesin ya hepsini denemeye razıyım. her herde satılan bir markadır umarım bulurumzak2009 ben hazır mamalardan alırken farkında olmadan gogly diye bir marka almışım..
gogly elmalı muhallebi hepsinde çok onu sevdi,hastayken gittim ondan aldım
çünkü hiçbirşey yemiyordu onu yedi..
istersen bir dene tadı hoşuna gider belki..
biberon almıyorki ah keşke alsa yada anne sütü alsada alışveriş merkezlerinde emzirme yerleri var girer emzirirm ama onuda almıyor bebe bisküvisini sevmedi hero babynin aldık beğenmedi onuda. senin dediğin nasıl bişey canım bisküvili meyveli karışımlar sıcakta bozulcak bişeymi evde yapınca ne kadar zaman dayanır birde hangi markada varinsallah aylincim...
zak burda biskuvili meyveli karisimlar var suyla karistirilip veriliyor eminim turkiyede de vardir onlari deneyebilirsin canim .ben kullaniyorum memnunum.
ya da biraz sulu yapiyorum biberona koyup yanimda götürüyorum cok pratik oluyor.
gecmis olsunmaşallah ı da yazmayı da unutmuşum halbuhi alıntı yaptım:kedi:
maşşallah 41 keere
ama ben seçemedim dişi,yaşlandım gözlerim ii diil artık:tomato:
neys azcık uzanayım migrenim tuttuopuyorumnanaktan
merhaba:))
ben de nil de hastamafoldumben
nil'e dr bronşit başlangıcı ve sinüzit teşhisi koydu.akciğerleri hırlamaya başlamış.şimdi bu konudaki tecrübeli annelere soruorum.ilaçlar:
deklarit 125 mg antibiyotik
calpol
merimer(burun spreyi)
özellikle antibiyotiği soruorum,kullanan var mı?bi de aynı rahatsızlığı geçiren bebekler kullandı mı antibiyotik??
teşekkür ederim:)opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?