2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insallah aylincim...
zak burda biskuvili meyveli karisimlar var suyla karistirilip veriliyor eminim turkiyede de vardir onlari deneyebilirsin canim .ben kullaniyorum memnunum.
ya da biraz sulu yapiyorum biberona koyup yanimda götürüyorum cok pratik oluyor.

olablilir onuda deneyim ay yeterki yesin ya hepsini denemeye razıyım. her herde satılan bir markadır umarım bulurum

biberon almıyorki ah keşke alsa yada anne sütü alsada alışveriş merkezlerinde emzirme yerleri var girer emzirirm ama onuda almıyor bebe bisküvisini sevmedi hero babynin aldık beğenmedi onuda. senin dediğin nasıl bişey canım bisküvili meyveli karışımlar sıcakta bozulcak bişeymi evde yapınca ne kadar zaman dayanır birde hangi markada var

neyse arkadaşlar çıkmak zorundayım. cevapları girer okurum artık. bu konu benim için çok önemli ya çaresiz kaldım. yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim iyi geceler gogly markasınıda denicem arkadaşım teşekkür ederim görüşmek üzere

Masallah Ege Beye koca adam olmus disleri cikmis

Burcu tarifin super bende yarin deniyim tavugum olsa bugun yapardim. Afiyet olsun Elvin e.

Aynen bende kendimi oyle hissediyorum Burcu bu sabah bu yaziyi okumadan once
ayni seyleri dusundum. Sol kolum acayip agruyor tasimaktan halisinda durmuyor hicbir yerde
durmuyor disten huzursuzlugu deyip anlayisli olmaya calisiyorum ama sabirda bir yere
kadar. yurutec alayim icine koyayim diyorum onada babasi biraz karsi yok kemikleri gelismememismis valla ne yaaln diyim bende karsiydim ama artik istiyorum yemek yapmak bulasiklari yikamak sorun oluyor ben ogle yemegi falan yemiyorum zaten
benim kemiklerime yazik degilmi ? Duzensiz beslenmekten osteoporoz olucam yakinda zaten emziriyorum.
bu arada ben pudra hic kullanmadim chicconun pisik kremini suruyorum arada memnunum

maşallah ı da yazmayı da unutmuşum halbuhi alıntı yaptım:kedi:
maşşallah 41 keere
ama ben seçemedim dişi,yaşlandım gözlerim ii diil artık:tomato:
neys azcık uzanayım migrenim tuttuopuyorumnanaktan
gecmis olsun

Zak bende ayni dertten muzdaribim.Seninki mama seciyor bende burda nasil mama bulucam odert var sadece kasik mamalar kaldi kavonozlar bitti. brn milupanin sutlacini cok tutmustum.
kendim yapsam bozulabilir diye dusunuyorum.Termos en iyi fikir sanirim
ben ustelik 2 ana ogun veriyorum . kek geldi aklima o bozulmaz sanirim ama oda 1 ogun
olur.digerinede patates haslayabilirsin kabuklu birsekilde gittigin yerdede soyup pure
yapabilirsin.

merhaba:))
ben de nil de hastamafoldumben
nil'e dr bronşit başlangıcı ve sinüzit teşhisi koydu.akciğerleri hırlamaya başlamış.şimdi bu konudaki tecrübeli annelere soruorum.ilaçlar:
deklarit 125 mg antibiyotik
calpol
merimer(burun spreyi)
özellikle antibiyotiği soruorum,kullanan var mı?bi de aynı rahatsızlığı geçiren bebekler kullandı mı antibiyotik??
teşekkür ederim:)opuyorumnanaktan

duygu geçmiş olsun.eymende bronşit başlangıcı olmuştu ama bu antibiyotiği kullanmamıştı.peditus birde balgam söktürücüydü sanırım moucunex diye bir şurup kullanmıştı.yanlış yazmışta olabilirm.birde 6 tane iğne vermişti ayrıca buhar makinesine tutuyorduk içine ilaç koyuyorduk adını bilmiyorum ilacın.

güaydınlar herkese
duygu geçmiş osun canım işalah bir an önce atlatırsınız
yeşim maşallah aslıya
balımcım ay bizimkide öle aman aman yemiyorda önceden hiç yemiyordu şimdi azda olsa yiyince bayram ediyoz valla güzelim bu iş sabır işi sabırla aşıcaz işallah pes etmek yok okmi ))

saolun kızlar ben sabaha kadar hem kustum hem de ishal,nil de sümüklü oldu,hapşırıo,öksürüo.mafoldumben
deklariti araştırdım ben de ii diil ,peditus vereyim bakayım uyansın..
bana kim bakçak bugün??????

gecmis olsun
Defne ninde ustsolunum yolu enf. vardi dr. klomoks sanirim o surubu verdi
deklarit hic duymadim ama hirilt bizimkinde vardi. hatta antibiyotigi bittigi halde yani 5 gun
kullanmistik. daha sonra balgam sokucu Bricanly verdi ve o surup iyilestirdi.
calpol u duydum icine kurt dusurmek istemem ama o ilac icin iyi seyler
duymadim yani dr daha dogrusunu bilir ben sadece okudugumu yaziyorum 5 yasin
altindakiler kullanmamaliydi yani belki o baka ilactir ben yanlis hatirliyorumdur.
INs bir an once duzelir anne sutu veriyormuydun veriyorsan 10 gunde toplaniyorlar.

duygu bu deklaritin içinde uzun çubuk gibi birşeymi var çocuğun kilosuna göremi verilen bir ilaç.şimdi hatırladım iğneler bittikten sonra böyle bir ilaçta kullanmıştık ilacın ismini hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…