calpolu ben de duydum canım,almadım zaten ilaçlarını,antibiyotiğe güvenemedim,emziren anneler zorunluysa kullanabilir yazıodu ben şimdik nası vereyim??gecmis olsun
Defne ninde ustsolunum yolu enf. vardi dr. klomoks sanirim o surubu verdi
deklarit hic duymadim ama hirilt bizimkinde vardi. hatta antibiyotigi bittigi halde yani 5 gun
kullanmistik. daha sonra balgam sokucu Bricanly verdi ve o surup iyilestirdi.
calpol u duydum icine kurt dusurmek istemem ama o ilac icin iyi seyler
duymadim yani dr daha dogrusunu bilir ben sadece okudugumu yaziyorum 5 yasin
altindakiler kullanmamaliydi yani belki o baka ilactir ben yanlis hatirliyorumdur.
INs bir an once duzelir anne sutu veriyormuydun veriyorsan 10 gunde toplaniyorlar.
diil canım öle yazdı dr.duygu bu deklaritin içinde uzun çubuk gibi birşeymi var çocuğun kilosuna göremi verilen bir ilaç.şimdi hatırladım iğneler bittikten sonra böyle bir ilaçta kullanmıştık ilacın ismini hatırlamıyorum.
merhaba herkese..bende goglynin sütlü muzlu pirinç unu var tadı gerçekten çok gzel..elvin tam gaz mızmılığına devam edio delirmk üzüreyim şimdi kesti sesini bi yere bişi olmuşcasına ağlıo susturmak için neler çekyrm...anlamadım gitti....duygucum geçmiş olsun antibiyotiklerini ihmal etme ilaçlarını düzenli kullan inş geçer 1 haftada kıyamam ona ben demek ki onun ishalide kusmadı da üşütmektenmiş devamlı kontrol et ateşlenmesin...sende hastasın bakmak çok zor olur allah kolaylık versin..bende çok kullandım ilaç geçen 6 tane iğne bile yedi geçti çok şükür hastalıkta iilikte bizler için başa gelen çekilo iştee
kendi çocuk drunu ara sor istersen duygucum çünkü bende kışın hasta olmuştum dr ilaç vermişti bende çocuk druna sormuştum kullanma demişti..ben nile verdi zannetim ondan kullan yazdım...
maşşallah sana batuhan bizimde üstler çıksada rahatlasak
ayy ben delimiyim yaa,
pazara gittim geldim berrakla.dondurucuya bişeyler alayım dedim,fasulye barbunya ayıkladım
şeftali reçeli yaptım,berrağa semizotulu sebze püresi yaptım,bi sürü tencere yıkadım
berrakta mız mız bi yandan,odadan çıktığım an ağlıo yaaa
sırtım kopuoo
hera hayırlı olsun dişleriniz maşallah hızlımış batu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?