2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeşim calpol hakkında söylenti var ama butun bebekler kullanıyor bunu oyle olsa yasaklanırdı. yurtdısı ilaçları ıcın duydum ben onu içerikleri farklıymıs ve bılıncsız kullanımdan dolayı.

Günaydın kızlar,

Geçmiş olsun duygucum.İnşallah çabucak atlatırsınız canım.Seninde hasta olman kötü olmuş.
Ben allaha şükür antibiyotik kullanmadım canım, aylinde kullanmıştı sanırım, ama neleri kullandı bilmiyorum.

Yeşimcim, maşallah aslıya, dişleride çıkmış:))))resmi büyük yüklemişsin, boyutunu küçültebilirsin.Resmi silmek içinde kendi yazında edite gelip yazını düzenleyerek o kısmı silebilirsin.
zak2009 açıkçası aynı konudan bende muzdaribim.Benim ki emiyor ama heryerde emziremiyorum.Zaten onu emzirebilirim diye elbise bile giyemiyorum.Biberonda almıyor, hazır mamalarıo kullanmıyor.Ne yapacağımı bende bilemiyordum.
Aylincim sağol, bende şu goglyi deneyeyim bakalım.Bizim oğlan sevecek mi_?

huu huu..

iyi haftasonları herkese..

duygucum çok çok geçmiş olsun..nil e çok dikkat et bronşiti yerleşmesin
ben bioment diyebir antibiyotik kullandım.boğazları iltihap yapmıştı bizimkinde..

yeşim maşallah aslıya allah nazardan saklasın..

Meralcim umarım sever senin eguşunda bu mamayı ama seninkinin tatlıyla pek arası yok
belki sevmeyebilir..

bu sabah oğluma mısır unuyla kahvaltı hazırladım..yedi itiraz etmeden..
arada yaparım değişiklik olsun diye..

bende merak ettım gogly alayım bakalım yıcek mı bu aralar iştahsız biraz

merhaba herkese..bende goglynin sütlü muzlu pirinç unu var tadı gerçekten çok gzel..elvin tam gaz mızmılığına devam edio delirmk üzüreyim şimdi kesti sesini bi yere bişi olmuşcasına ağlıo susturmak için neler çekyrm...anlamadım gitti....duygucum geçmiş olsun antibiyotiklerini ihmal etme ilaçlarını düzenli kullan inş geçer 1 haftada kıyamam ona ben demek ki onun ishalide kusmadı da üşütmektenmiş devamlı kontrol et ateşlenmesin...sende hastasın bakmak çok zor olur allah kolaylık versin..bende çok kullandım ilaç geçen 6 tane iğne bile yedi geçti çok şükür hastalıkta iilikte bizler için başa gelen çekilo iştee

calpolu ben de duydum canım,almadım zaten ilaçlarını,antibiyotiğe güvenemedim,emziren anneler zorunluysa kullanabilir yazıodu ben şimdik nası vereyim??
nil emio canım işallah bi an önce geçer,hapşurunca sümükleri ağzına giriodelikafadulden
diil canım öle yazdı dr.

ya kullanayım mı yani antibiyotik ,bunu diil de başka bi tane??,

nil uyuttum ben de uyumaya gidiorum,ama daha iiyim şimdi,tekrar teşekkür ederimopuyorumnanaktan

kendi çocuk drunu ara sor istersen duygucum çünkü bende kışın hasta olmuştum dr ilaç vermişti bende çocuk druna sormuştum kullanma demişti..ben nile verdi zannetim ondan kullan yazdım...

ben burdayım hemşom
duygu geçmiş olsun ikinizede kısa sürede atlatın inşallah
yeşim maşallah kuzuna
burcu bende sebamedin pişik kremini kullanıorum pudra hiç kullanmadım

kendi çocuk drunu ara sor istersen duygucum çünkü bende kışın hasta olmuştum dr ilaç vermişti bende çocuk druna sormuştum kullanma demişti..ben nile verdi zannetim ondan kullan yazdım...

acil doktoru yazdı canım...
ya bi de şu torticolis i sorcam,var mı bilginiz?
nilin kuzen torticollis gibi amma emar da ve usg de çıkmıo,yani sebebi bulunamıo??8 aydan soona da düzelmezmiş,2 ay kaldı..lütfen sizin de aklınızda olsunopuyorumnanaktan

aaaaaaaa.. ohh geçmiş olsun ve de hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan
her zorluğu bööle hızlıca atlatsın:)

ay maşallah batuhana hera bazen böyle bir haftada arka akaya çıkıyorlarmı canım zaten işallah diğelride böle sıkıntısız çıkar

ayy ben delimiyim yaa,
pazara gittim geldim berrakla.dondurucuya bişeyler alayım dedim,fasulye barbunya ayıkladım
şeftali reçeli yaptım,berrağa semizotulu sebze püresi yaptım,bi sürü tencere yıkadım
berrakta mız mız bi yandan,odadan çıktığım an ağlıo yaaa
sırtım kopuoo

hera hayırlı olsun dişleriniz maşallah hızlımış batu

maşşallah sana batuhan bizimde üstler çıksada rahatlasak

inşallah canım

çok hızlı valla:) ama sen daha hızlısın maşallah o kadar şeyi ne ara yaptın esra -tatlicadiarzu-

walla bende anlamadım,ara sıra oluo işte
bide yalnızım düşün eşim işte hala
şu anki halim bu-tatlicadiarzu-
daha torbaların içine domateslerını doğruycam
ama önce çayımı demledim mola zamanı
berrakta uyudu

ayyy canım ya kıyamam
ben reçel hastasıyım
çeşit çeşit reçelim olur
çileğim vardı,geçen hafta kayısı reçeli yapmıştım
daha vişne yapıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…