ayyy benim kız da mız mız mızz başım bynim şişti yaaa, daha durmadı sütüm de az kaldığı için yetmiyor çorba da içmiyor aç mı yoksa ağrısı mı var anlayanadım babası markete devam sütü almaya gitti bizimki hala mız mız karnına masaj yapınca aaaa diye ses çıkarıp ağzını açıyor heyecanlanır gbi, acaba bu ağrısı olduğuna mı işaret kiii, bir de devam sütünü ilk kez kullanacağım bu devam sütleri de mamalar gibi kabız yapar mı acaba bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim
devam sütüyle mama aynı şey zaten cnm. o mızmızlığı dişten olabilir.
canım elbetteki kimyasal değişim süt farklı bir yapıya dönüşüyo ama sütün içindeki allerjen proteinlerin yapısı büyük oranda korunuyo .önemli olanda bu zaten. Ayrıca muhallebi allerji yaparsa bunu nerden anlayacaksın ki herzaman anlaşılmazbaşak sütün nasıl kimyası değişmez ya muhallebide??bize ortaokuldamı ne öğretmedilermi pişirmek kimyasal değişim diilmi ben öyle biliorum valla, sütü kaynatırsan fiziksel ama pirinç un falan katarsan apayrı bişey çıkıo ortaya yoğunluğu farklı bi kere
ben kaç kere oldu sütlaç veriorum bugün de ilk defa yoğurdundan artan süte 30ccydi 30 cc su karıştırdım içti bi güzel ben vericem artık bizim kızın alerjisi falan yok
ya bi de bence sen çok pimpiriklisin biraz rahat ol bebe bisküvisini falan sormaya ne gerek var ki ya da ben mi çok rahat anneyim anlamadım:))
aynennna.s.Birde ben bebekte olsa büyükte olsa aşırı ilaç yüklemesine karşıyım.Çinko, demir, d vitamini vb ilaçlar bana yapay geliyor.Bunların hepsinin yerine doğal olanını kullanmak daha mantıklı bana göre..
geçmiş olsunmerhaba:))
ben de nil de hastamafoldumben
ayy ben delimiyim yaa,
pazara gittim geldim berrakla.dondurucuya bişeyler alayım dedim,fasulye barbunya ayıkladım
şeftali reçeli yaptım,berrağa semizotulu sebze püresi yaptım,bi sürü tencere yıkadım
berrakta mız mız bi yandan,odadan çıktığım an ağlıo yaaa
sırtım kopuoo
hera hayırlı olsun dişleriniz maşallah hızlımış batu
Masallah Batusa bir cikartti pir cikattivar mı benım oğlandan hızlısı 4 günde 3 diş çıkardı:)
ayyy canım ya kıyamam
ben reçel hastasıyım
çeşit çeşit reçelim olur
çileğim vardı,geçen hafta kayısı reçeli yapmıştım
daha vişne yapıcamm
selam kızlar
inanna tortikollis sormuşsun benim oğlumda da var 4. ayından beri masaj yapıyoruz. yeğenini mutlaka uzmana götürsünler sonrdan telafisi olmayabilir. bilmiyorum bizim gözümüz çok korktu. 1 yaşındna sonra ameliyat dahi olsa düzelme şansı 4 te 3.
Aferin kıs sana.Ben çok tembelim yaaaa, geçen sene sizler yaparken bende buzluğa bişeyler atmıştım.Kıskançlıktan:)))))))Ama bu sene hiiiiç içimden gelmiyor, hemde mutfak illerine pek düşkün olmadığımdan kaçacak delik arıyorum:)))))Bu arada reçelide çok severim, hazır reçel sevmem, birisi yapsa da yesemkaydirigubbakcemile3ayy ben delimiyim yaa,
pazara gittim geldim berrakla.dondurucuya bişeyler alayım dedim,fasulye barbunya ayıkladım
şeftali reçeli yaptım,berrağa semizotulu sebze püresi yaptım,bi sürü tencere yıkadım
berrakta mız mız bi yandan,odadan çıktığım an ağlıo yaaa
sırtım kopuoo
hera hayırlı olsun dişleriniz maşallah hızlımış batu
Bebek doğduğu andan itibaren normalde başını iki tarafa döndürebilir. Boynun iki tarafında sternocleidomastoid ( SCM ) adlı bir kas bu harekete yardımcı olur. Bu kasın herhangi bir nedenle uzaması yada kısalması sonucu kasta kansızlık meydana gelir. Bu nedenle kasta kontraktür (sertlik ) oluşur. Kasın içinde bu sertlik genelde 8. günden itibaren oluşur. Bebek başını tek tarafa dönük tutmaya başlar. Zedelenmiş taraftaki adeleye doğru başını çevirir,yüzü karşı tarafa doğru bakar.arkadaşlar birde açıklama yapsanız hastalık hakkında sewinirim,nedir bu
İnternette baktım, ama hiçbir açıklama yok:)))ayyy benim kız da mız mız mızz başım bynim şişti yaaa, daha durmadı sütüm de az kaldığı için yetmiyor çorba da içmiyor aç mı yoksa ağrısı mı var anlayanadım babası markete devam sütü almaya gitti bizimki hala mız mız karnına masaj yapınca aaaa diye ses çıkarıp ağzını açıyor heyecanlanır gbi, acaba bu ağrısı olduğuna mı işaret kiii, bir de devam sütünü ilk kez kullanacağım bu devam sütleri de mamalar gibi kabız yapar mı acaba bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim
Geçmiş olsun canım,bende chicconun hafif puseti var, rahat ve kullanışlı, ama ege şimdilik pek sevmiyor onda oturmayı.Sanırım biraz daha büyümesi lazım, diğer arabası kadar rahat değil.Arkası ayarlanmıyor.Açıp kapanması kolay ama, bebek büyüyünceye kadar, çevreyle tam iletişime geçinceye kadar pek fazla kullanamayacağım sanırım ben.güzel anneler ve kuzucuklar herkese iyi akşamlar.umarım herkse iyidir hasta olanlara acil şifalar diliyorum. bizde perşembe günü aşılarımızı olduk ilk gün herşey iyidi ama geceden itibaren huysuzlanmaya başladı bugüne kadar sürdü diyebilirim. bugün dr kontrolümüz vardı oğluşum iyimiş çok şükür ayak baş parmaklarından birinde içine gömüklük vardı normal dedi sizlerde de böyle birim varsa bence endişelenmeyin ama dr a bir gösterin tırnak batması gibi yani. artık et verebilirsin dedi yavaş yavaş büyüyoruz yani :) aşkam bir tanıdıklara gittik oğluma cam bardakla su içirmeye çalıştılar o sırada bardak alt diş sırasına gelince birde baktık ki beyazlaşmış aynı büyüteç görevi gördü yani bardak yakında çıkar sanırım bakalım hayırlısı son olarak bir soru : hani şu hafif pusetler var ya onlardan almak istiyorum benimkini taşıyamıyorum sizlerden alan oldumu olduysa hangisini ve memnunmusunuz?
herkese iyi akşamlar
Önemli değil güzelim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)))))Senden de ben yararlanıyorum, değişik değişik yemek tariflerin sayesinde:))))Kizlar Gunaydiinn!!!!!
huzurlu birgun sizinle lsun.
dis masallahari icin tesekkur ederim.
Meralcim resmi duzelttim sna ayrica tesekkur ederim.
Duygu hangisini ve ne dozda vereceksin ki? baska bir dr sor icin rahat etmediyse
Masallah Batusa bir cikartti pir cikatti
Receli nasil yapiyon olculeri nasil??
Demet nerelerdesin Goremiyorum seni? Beratin disler ne alemde??
Özlemcim takma kafana, çoğunlukla erkeklerde var bu.Evde hiç bişey yapmak istemezler, her şey ellerine gelsin isterler, ama birisi saatlerini alacak bişeyde istese koştura koştura giderler.:)))gunaydınnnnnnnnnn
nıle kocaman gecmıs olsunn ınsallahh bugun hıc bıseyı kalmamıs olur
buyuk bı sınır harbı yasıyorum
evde tabak bıle kaldırmayan koca abısıne ev tasıyor dıye yardıma gıttı kahvaltı bıle etmeden
bı gun kahvalltı hazırlamayım 3 gun kusen adam yok ykk hemen gıdeyım dedı gıttı
bugun yemek yok utu de yapmıcam demekkı garezı bana
ay cok hırslandım
canım nil'in değil,kuzeninin rahatsızlığı..meral yazmış ama sen de bi araştır bakalım netten,ama bişi ters olsa sen hissederdin şimdiye kadarNasil anladin Nil in bu hastaligini ? Dr mu tedavi sirasinda farketti yoksa senmi?
Bizimkide cok yana yasliyor basini ay icime kurt dustu? nasil teshis konuluyor??
saol canım işallah bugün ii olsun kuzum artık..gunaydınnnnnnnnnn
nıle kocaman gecmıs olsunn ınsallahh bugun hıc bıseyı kalmamıs olur
buyuk bı sınır harbı yasıyorum
evde tabak bıle kaldırmayan koca abısıne ev tasıyor dıye yardıma gıttı kahvaltı bıle etmeden
bı gun kahvalltı hazırlamayım 3 gun kusen adam yok ykk hemen gıdeyım dedı gıttı
bugun yemek yok utu de yapmıcam demekkı garezı bana
ay cok hırslandım
:teselli: hiic hirslanma kendini yiprattiginla kaliyorsun
bizimkide evde bir copu kaldirmaz zaten ondn da birsey beklemiyorum ama is yaparken
acik ilgilensin Defneyle diye bakiyorum ama nerdeeee.
bazen diyorum erkek olsaymisim
bir isyeride calisiyorlar ama kadinlar oylemi iste calisan birde gelip evde calisiyor
onlerine geliyor onlerinden kalkiyor hersey .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?