günaydın herkese ya kızlar benim kızım sevmek için yanaşan tanımadığı herkese basıyor çığlığı ağlaya ağlaya içi çıkıyor sizin bebeklerde de var mı aynı durum.. az önce alışveriş merkezindeydik, millet sevmek istiyor bizimki dudaklarını büze büze basıyor çığlığı, misafirliğe gidemez oldum, misafir gelecek te bizim kız huzursuz olacak diye diken üstündeyim yaaa, ne yapmalı bu işe...
bir de bişey daha soracağım bugün ilkkez kıymalı çorba yapacağım kızıma, kıymanın yumuşak olması için önce suda haşlamayı düşünüyorum, acab ahaşlama suyunu da katsam mı çorbaya?
günaydın herkese ya kızlar benim kızım sevmek için yanaşan tanımadığı herkese basıyor çığlığı ağlaya ağlaya içi çıkıyor sizin bebeklerde de var mı aynı durum.. az önce alışveriş merkezindeydik, millet sevmek istiyor bizimki dudaklarını büze büze basıyor çığlığı, misafirliğe gidemez oldum, misafir gelecek te bizim kız huzursuz olacak diye diken üstündeyim yaaa, ne yapmalı bu işe...
bir de bişey daha soracağım bugün ilkkez kıymalı çorba yapacağım kızıma, kıymanın yumuşak olması için önce suda haşlamayı düşünüyorum, acab ahaşlama suyunu da katsam mı çorbaya?
buaylarda normal canım bebekler biraz daha anneci oluyolar ama karşındaki insana direk verme önce onları incelemesini sağla baksınlar gülsünler ellerine falan dokunsıunlar yani bebebğin önce alışması gerek karşısındakine ondan sonra eğer kendisi gitmek isterse gider yoksa yine zorlama
kıymayı ben önce az bir tereyağda kavuruyorum ama anladıım kadarıyla sen yağ kullanmıyormussun diğer topikte okumuştum bu durumda haşlayabilirsin benim kanımca
Canım duyguda incide söylemişler zaten bu aylarda çok normal.Bizim oğlan 3 aylıktan beri yabancı gördüğü kimselere ısınamadı.Aslında, direk kafadan almaya kalkışmasalar, biraz oyun oynasalar.Alışınca daha rahat oluyorlar, ama karşıdaki insan direk saldırınca hem sevmiyorlar hemde korkuyorlar.
Benim hoşuma gidiyor bu hali, zaten herkesin alıp sevmesi kucaklaması beni rahatsız ediyor, o öyle yapınca bende daha rahat bir şekilde yabancılara karşı hep böyle, tanımadığı kimseye karşı hemen ağlıyor, diye çocuğu almalarını engellemiş oluyorum.
Bu arad yabancılara karşı bu şekilde tavır takınıyor diye, asosyal olacağını düşünme. Onların belli bir dönemden sonra zaten sosyal kimlikleri gelişecek.
Kıyma olayında da yağ kullanmadığın için, suda haşlayabilirsin.Ğişmesi için.O suyuda tabii ki kullan yemeğinde.Sonuçta vitamini suyada geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?