2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geceleri kendimi ozgur hissediyorum. Yemek yapma derdi yok Kucuk cadi uyumus
kendime zaman ayiriyorum o yuzden uyumak istemiyorum. ama gel gorki
saat almis basini gidiyor
yarin yine yogun birgun ben bekliyor ben nasil aksam ediyorum anlayamiyorum
gunum kizimin mama saatlerine bolunmus durumda
tatile cikamadim. denize gidemedik bu hafta sonu.
ama umudum var h.ici gidecegiz diye buranin 1 hafta tatili oluyormus esim isten
erken gelicek.

Anneligin tatili yokmus onu ogrendim. Cok zormus gercekten
bir yandan bana yasattiklarina bakiyorum , paha bicilmez seyler
bir yandan da bana gore dunyanin en agir islerinden birini yapiyorum hemde bir gulucuk
karsiligi. buyudukce daha iyi olur diye umutlarim var
umarim yanilmiyorumdur.

hahah şimdi tabağımı aldım yemeye başlıorum sositososito

bence de en ağır ama ennnn güsel iş..(iş demek bile üzüo ama)
ağlamasa ii uyumasa olur ama tüm gün ağladı cadı ya..
neys öpüorumopuyorumnanaktan

gittin mi dünür??
ya 1 saatte 5 kere ağlayarak uyandı sabaha kadar bööle 3 gece olcak bu gece,ne oluo anlayamıorum???hasta ondan yoksa üzmez beni nilim:çok üzgünüm:

waterfull küçükinsan a baktım ama o konuyu göremedim , o konunun linkini bir gönderebilir miisn

Canım link vermek yasak olduğu için veremiyorum, ama sana yolunu yazayım.

küçük insanın sayfasına giriyorsun,üstte anneler, küçük insanlar, babalar kısmı var.
Küçük insanlara gir, gelişime tıkla.Sayfanın altında farklı konu başlıkları var.Sosyal gelişimi seçebilirsin oradan.

Duygucum, bir an önce iyileşir inşallah nil.Hasta olunca çocukların huyları değişiyor.

duygu nasıl oldunuz iyileşebildinizmi ikinizde.

hastalığında uyanıyordur..benim uslu oğlum bile hastayken hep ağlayarak uyanıyordu..

herkesler iyidir umarım..

iyiyim canım ,eguşta yedi içti banyosunu yaptı uyuyor şimdi..
malum haftasonu olunca sağa sola gitmekten vakit kalmıyor :)

inşallah canım yaa ,bir an önce atlatır yavrum
ateşi varmı, bı sıcakta hastalıkta çekilmiyor yazık çocuklara..

dün gece 37.6 ya çıktı en fazla o şimdi yok burnu tıkalı şimdik..hapşurması da azaldı..
valla hava soğuk burda hani eskiden sonbahar vardı ya öle:)

yağmur yağdı burda da..
ateşi ii ki yok canım ,burnu da ii gibi rahat nefes alıodu az önce zaten tıkanınca basıo çığlığı?
sen neler yapıosun?

Kizlar Gunaydiinn!!!!!
huzurlu birgun sizinle lsun.

Receli nasil yapiyon olculeri nasil??

canım bende pek uzman sayılmam bu konuda,hep annem yapardı,bu sene bana kaldı,burdaki reçeller bölümünden oktay ustanın tarifini denedim,1 kilo şeftaliye 1 kilo şeker diodu,o kadar koymadım göz kakarı üstünü örtecek kadar koydum,bide yarım çay bardağı su demiş onu koymasam ii olcakmış kıvamı hafif sulu gibi,güneşe çıkarcam yarın kıvam alsın die,geçen hafta kayısı yapmıştım o süper oldu kıvamı,bugunde vişne yaptım acık:lepi:

hemşom fasülyeleri kış içinmi hazırladın bacım çiğdenmi atıyon dolaba yoksa haşlayıptamı

ewet canım kış için,çiğden koyuyorum bene herşeyı,çok güzel oluo öle,poşetlerın içine domatesleride kesip kouorum hazır sadece soğanı eklenecek yani,tavsiye ederim,barbunya bezelye enginar iç bakla attım bir sürü,birazda bamya ve kırmızı biber ,dolmalık biber yapcam

meralcim bilgi içinn tşkler

duygu daha iimisiniz bugun?
aylin nbr canım?
bende temizlik yaptım biraz,akşam üstü kayınwalidemler geldi berağı çok özlemişler,
yemekle falan uğraşamadım walla,dominosun canı sağolsun:)))
yaa haftaya cumartesi eşimin kardeşinin düğünü war,daha ne kendime nede berrağa kıyafet bakabildim
:bbo:

çiğden derken aldığın gibi mi fasulyeyi atıosun,buzu açılınca erir gibi olmuo mu esracım?
eline sağlık bu arada

saol canım başladım kışa hazırlık yapmaya:))
berrakda ii az önce uyudu,bende dinleniorum biraz,az önce gitti zaten misafirler
eguş napıo uyudmu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…