2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yıkıorum ayıklıorum ,parçalıorum öle,
yemeğe koyarkende direk buzluktan çıkarıp atıorum,hiç bişey olmuo,aynen taze gibi oluo
katı bi şekilde olduğu için erime gibi bişey olmuo

zaten psikolojik olarak hiçbişeyı yakıştıramıom kendime,
saçma sapan kıyafetler var heryerde,ya çok kısa ya çok dekolte ,annelere göre bişey yoklaelaelaelaelae

nil galiba uyanmayacak biraz bare ben azcık uyuyayım,2 gündür uyumuorum sayılır:)
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

zaten psikolojik olarak hiçbişeyı yakıştıramıom kendime,
saçma sapan kıyafetler var heryerde,ya çok kısa ya çok dekolte ,annelere göre bişey yoklaelaelaelaelae

aşkolsun ya,bak psikolojik biliosun bence git şööle en havalısından al bi takımyerimseniben savur saçlarını düğündesengözlerimebaksanab

git git sende barbunya fasulye at,nilim yesin kışındakaydirigubbakcemile2
geçen sene bu zamanlarda burda yine bu muhabbetler wardı,hatta talyamıydı kırmızı biberi fırında közleyip attığını falan anlatıodı,bizde yapmıştık sonra,ne çabuk geçıo zaman ya

ewet eski halime dönmem gerek bı an önce,eskiden 15 günde manikür pedikür yaptırır kaşlarım çıkmış asla dolaşmazdım,şimdi nerdee,2 ayda bilem zor gidiom

hadi canım ii geceler sana uyu bakalım

ya aynen ,
soluksuz uyuyan kız tam yatayım dıorum kafamı yastığa koyuyom gözümü kapamadan başlıo ağlamaya
hissedıomu nedır?CADIARZU

eguş iyi uyuyor şimdi canım.
ayy şı kıyafet işi ne sıkıcı bir şey
neden sanki biryere giderken düğünde dernekte şık
birşeyler giyiliyorki,giy bir şort tişört tamam işte :))
şaka bir yana umarım istediğin gibi birşeyler bulursun..

saol aylincim:)
esra valla yemio..bugün yarım kavanoz mamasına 2 kaşık kaşık maması koydum öğleden soona sabahta az bişi yumurta yemişti..dün sadec emdi..

iyi geceler dicem ama kimseler kalmamış

ben çok kötüyüm.üstteki 20 lik dişim çıkıyor sanırım acıdan uyuyamıyorum:1no2:eymeni şimdi daha iyi anlıyorum gece çok sık kalkmasının sebebini.nasıl dayansın yavrum bu acıya.acaba eymenin jelden sürsem banada faydası olurmukifisfisfis

ayrıca bugün eymen yesin diye zorladım zorla ağzını açmaya çalıştım bağırdım o ağladı sonra ne emdi nede birşey yedi.sadece yatarken emdi biraz:çok üzgünüm:kendimi çok kötü hissediyorum vicdan azabı çekiyorum neden böyle yaptım diye.çok ağladım şimdi aklıma geldi yine ağlıyorumsenağlamabelki size garip gelir ama sanki eymen beni sevmiyormuş gibi benden soğumuş gibi hissettim.offff anlatamıyorum işte ama çok kötüyüm.niye bağırıyorum sanki ne anlıcaksa.nasıl ağladı yaa aklıma geldikçe kendime kızyorum kendimi kötü anneymişim gibi hissediyorummafoldumben

ii geeler balımcım üzme kendni sonuçta sen o yemeyincede üzülüyosun bazen bende gerilip bağrıyorum onra diyorumki neden böle yaptım ma bir anlık çıkıyor napıcan anneyiz biz yoksa üzermiyiz evladımızı o bizler için herseyden önemli ay sıkma canını oldumu ağlamada boşuna diin içinde geçmş olsun
ay ende çok hastayım hapsuuyorum boğazlarım tıkandı ıhlamur yaptımou içyorum ama okfenayım of yaa çağana geçmese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…