2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol inci sanada çok geçmiş olsun inşallah çağana geçmez.ne yapıcaz bu oğlanlarla biz.birde gören zayıf diyince morelim dahada kötü oluyor yemeyince dahada sinirleniyorum

kızlaaarr yapmayın bağırmayın bebişlereee , istemiyorsa zorlamayın yaa, onlar çok kırılgan olurlar, sakin olun bakiimmm acıkınca nasıl olsa yer

artık geçmiş bitimiş yarın bebeğinden özür dilersin o hemen affeder merak etme...

Gunaydin kizlar

Cok uykusuzum gece gec yattim zaten sabahta Defne hanim uyutmadi. Saat 8:30 da kalktik. ONdan once 5:30 da .
neyse verdim mamasini emzrdimde bizde kahvalti yaptik hadi dedim uyuyalim 11:00 e kadar, Yattik beni saat 10 da kaldirdi.hic huzuru yok 2 saat uyutmaya ugrastim. emziriyorum
olmuyor salliyorum uyumuyor kucagima aliyorum yok altida temiz zaten
jel den surdum. oda olmadi
bende bagirdim ay ben normlade acayip sinirli biriyimdir. yani Allah sabir veriyor herhalde
bana yoksa dayanamazdim yani.
neden uyumuyorsun diye bagirdim oda basladi aglamaya zaten bisey dememede gerek yo
yuzume bakip bakip dudak buzuyordu. neyse en son salladim yatirdim. Tabi benim uykum mindar oldu.
Tamam biz anneyiz fedakarlik yapmamiz sabirli olmamiz anlayisli davranmamiz gerekir
onlar daha bebek su anda da hassas bir donemdeler hepsi kabulde
bende bir insanim ya benimde bir dayanma sinirim var. Bagirdim valla hicte vicdan
azabi cekmiyorum hala sinirliyim belki ondandir ama cekmiyorum iste kötükedihüso basim agridi sinirden suan. dislerimi sikmaktandan disetlerim sizliyor.

günaydın arkadaşalr

hera gözün aydın 3 diş çıkmış darısı bizlere inş.

talya çok gecmiş olsun allah babana acil şifalar versin,

valla gecmişi okudum ama pekd ekafamda bişey kalmadı umarım herkes iyidir.

duygucum çok gecmişolsun

miraya ilk olarak sekrol verdiler balgam sökücü öksürüğünü rahatlatır dedi doktor balgam olduğundan öksürme ihtiyacı duyuyor dedi neyse o bi fayda etmedi bi tanede antibiyotik kullandım 6 güün ismini hatırlamıyorum ventolin 6 gün kullandık sıngulaır toz ilaç verdiler on7uda ortalama 20 gün falan kullanmışdım bu sürede mirayın nefes alaması ice zor olmaya başlamaışdı, bi kaç kere acile götürdük buhara tuttular neyse en sonu 9 tane iğne olduk aynı zamnda orti burun aspirirotörü kullandık gercekden çok faydalı günde 3 4 defa burnuna sprey damlatıp 1 2 dakka sonra çekiyorduk bütün sümükler geliyor böylelilkle ciğerine akmasını önlemiş oluyorsun. şimdi benim kızım düzeldi inş bird agha tekrarlamaz bebekler öksürerek atamıyorlar balgamı büyüzdende ciğere akıyor benim doktorumun tavsiyesi
hergün banyo yapdır sıcak su burnunu açar.
burun aspiratörüyle temizle ciğerine akmaz.
yüksek yastık kullanmanınd fayadası oluyormuş.

geçmiş olsun canım,geçecek olsa geçerdi çağana korkma..
günaydınnnnnnn
günaydınopuyorumnanaktan

saol canım,umarım hiçbirine tekrarlamaz bi daha:çok üzgünüm:

kızlar ya bağırmayın kuzulara ne yapsınlar..ya uykuları yok ya da yemek istemiolar..siz azcık dinlenin bence ,ben yorgun ve açken oluo bana da sabrım az oluo..ben de bi kızmıştım valla küçücüktü o zaman gene de küstü bana kaç saat dil döktüm aman ha zaten hassas dönemdeler..

demesi kolay demeyin nil de yemek yemio bazen 2 saat uyutmaya çalııorum,biliorum yani..

kızlar sizin bebişlerdede varmı bilmiyorum eşim dün şehir dışındna geldi kızını çok özelemiş ve sürekli miray la konuşuyor ba ba ba özellikle bunu tekrarlıyordu, mirayda babasının ağzına bakarak ağız hareketleri yapmaya başladı ve şuan ba ba ba ba diyor çok şaşırıdm eşimde çok sevindi ee dedim anasna bi beşibiyerde takarsın artık :)) gülüyo ula kızıma takarım o söyledi diyor. neyse eve gidince ana ana ana dedirtim diycem ama zor gözüküyor sanırım en kolay baba mama dede diyorlar

günaydın kızlar...balım üzme kendni bu kadar bende bağırıyrm arada napim kendmi kontrol eddemyrm artık..istemeyerek oluyo ama üzülüyoruz sonunda da..inci geçmiş olsun inş geçmez çağana...duygu nasıl oldunuz bugün??nil nasıl??

günaydın herkeseeee

nisa gece 3 te yattı sabah 7 de uyandı, daha yeni uyttum da bir nefes aldım yaaa

bugün burası çok sıcak cayır cayır yanıyor, sıcakta kızımın mız mız ları hiç çekilmiyor başım şişti yaaaa

daha bu saat oldu kahvaltı yapmadık nisa hanımı eğlemekten..

akşama da yemekli misafirim var temizlik beni bekliyor, sıcakta yapış yapış temzlik yapmak zorundayım ıyyyyyy iğreeennçç

hera senin bebiş 3. dişini mi çıkardı maşallah biizmkinde daha tık yok, neyle besliyorsun ayoll sen bebişinii:::))

6. ay aşısı ile ilgili bişey soracağım , biz yaptırdık ta bizim sağlık ocağında değil tatildeyken yaptırdık o sebepten dolayı diğer aşı tarihlerini pek anlamadım

şimdi diğer aşımızın birisi 1 yaşında diğeri 1,5 yaşında mı olacak?

hera senin bebiş 3. dişini mi çıkardı maşallah biizmkinde daha tık yok, neyle besliyorsun ayoll sen bebişinii:::))

evet cnm 4. çıkmak üzere valla ekstra bişeyle beslemıyorum klasık beslenme tarzı onları da her zaman yemiyor tek vazgecemedı şey meme.

klava:
sağol inci sanada çok geçmiş olsun inşallah çağana geçmez.ne yapıcaz bu oğlanlarla biz.birde gören zayıf diyince morelim dahada kötü oluyor yemeyince dahada sinirleniyorum

geçmiş olsun canım,geçecek olsa geçerdi çağana korkma..

günaydınopuyorumnanaktan

saol canım,umarım hiçbirine tekrarlamaz bi daha:çok üzgünüm:

teşekkür ederim arkadaşlarım bugün daha iyiyim zaten iyi olmam gerekiyor çağan iyice anneci ben hsatyım bbasıda ne uyutabildi ne yemek yedirebildi mecburen ayklandım :))

evet canım
ay aşı yok rahatız
kıslar hepinize iyi haftalar güzel bir hafta olur işalah çağan bugün yine iştahsız ama zda 0oolsa yedirdim yine buarada eşlimle kavga ettik sbaah ben hastayım bir çorba yap dedim yapamam bilmiyorum dedi ay kahvaltı dedim hazırlaymam fdedi kalkım kendim hazırladım neyse sakın hasta olma dedim dediki ben hastayken sende öyle yapmıştın hiç öyle yapmamıştım ama ban ders oldu bu düngece bir tek çağana geçmesin diye onu öpememek beni ağlattı ay bugün kuzumu doya doya öptüm babasına da uzun süre ne yemek ne su hadi bakalım elmi yaman benmi anlasın klava:

slm kızlar
hemşom noldu ya geçmiş olsun
balım hepimiz aynı şeyleri yaşıoruz merak etme,uykusuzluk yorgunluk sinirli yapıo bizi,geçen bende eşime bağırdım hiç yoktan,allahtan anlayışlıda ,baba olmak zor ama anne olmak daha zormuş dedi sarıldı alttan aldı,tek başına tüm gün bebekle uğraşmak hakkaten yıpratıo bizi,

ben bu erkekleri hiç mi hiç anlamıyrm benimkide beni bu aralar deli ediooo..kavga etmiyoruz ama sinir oluyrm işte...ben böle beni şımartsın iltifatlar etsin saçımı okşasoın vs. istyrm ama o pcnin başında oturmayı tercih edio..bende çektim kendimi kendi bilir...ilgiye ihtiyacım var eski flört zamanımızdaki günlerimizi özledim ben...arada yapıyo ama çok nadirdir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…