geçmiş olsun canım,geçecek olsa geçerdi çağana korkma..ii geeler balımcım üzme kendni sonuçta sen o yemeyincede üzülüyosun bazen bende gerilip bağrıyorum onra diyorumki neden böle yaptım ma bir anlık çıkıyor napıcan anneyiz biz yoksa üzermiyiz evladımızı o bizler için herseyden önemli ay sıkma canını oldumu ağlamada boşuna diin içinde geçmş olsun
ay ende çok hastayım hapsuuyorum boğazlarım tıkandı ıhlamur yaptımou içyorum ama okfenayım of yaa çağana geçmese bari
günaydınopuyorumnanaktangünaydınnnnnnn
günaydın arkadaşalr
hera gözün aydın 3 diş çıkmış darısı bizlere inş.
talya çok gecmiş olsun allah babana acil şifalar versin,
valla gecmişi okudum ama pekd ekafamda bişey kalmadı umarım herkes iyidir.
duygucum çok gecmişolsun
miraya ilk olarak sekrol verdiler balgam sökücü öksürüğünü rahatlatır dedi doktor balgam olduğundan öksürme ihtiyacı duyuyor dedi neyse o bi fayda etmedi bi tanede antibiyotik kullandım 6 güün ismini hatırlamıyorum ventolin 6 gün kullandık sıngulaır toz ilaç verdiler on7uda ortalama 20 gün falan kullanmışdım bu sürede mirayın nefes alaması ice zor olmaya başlamaışdı, bi kaç kere acile götürdük buhara tuttular neyse en sonu 9 tane iğne olduk aynı zamnda orti burun aspirirotörü kullandık gercekden çok faydalı günde 3 4 defa burnuna sprey damlatıp 1 2 dakka sonra çekiyorduk bütün sümükler geliyor böylelilkle ciğerine akmasını önlemiş oluyorsun. şimdi benim kızım düzeldi inş bird agha tekrarlamaz bebekler öksürerek atamıyorlar balgamı büyüzdende ciğere akıyor benim doktorumun tavsiyesi
hergün banyo yapdır sıcak su burnunu açar.
burun aspiratörüyle temizle ciğerine akmaz.
yüksek yastık kullanmanınd fayadası oluyormuş.
hera senin bebiş 3. dişini mi çıkardı maşallah biizmkinde daha tık yok, neyle besliyorsun ayoll sen bebişinii:::))
sağol inci sanada çok geçmiş olsun inşallah çağana geçmez.ne yapıcaz bu oğlanlarla biz.birde gören zayıf diyince morelim dahada kötü oluyor yemeyince dahada sinirleniyorum
geçmiş olsun canım,geçecek olsa geçerdi çağana korkma..
günaydınopuyorumnanaktan
saol canım,umarım hiçbirine tekrarlamaz bi daha:çok üzgünüm:
günaydın kızlar...balım üzme kendni bu kadar bende bağırıyrm arada napim kendmi kontrol eddemyrm artık..istemeyerek oluyo ama üzülüyoruz sonunda da..inci geçmiş olsun inş geçmez çağana...duygu nasıl oldunuz bugün??nil nasıl??
6. ay aşısı ile ilgili bişey soracağım , biz yaptırdık ta bizim sağlık ocağında değil tatildeyken yaptırdık o sebepten dolayı diğer aşı tarihlerini pek anlamadım
şimdi diğer aşımızın birisi 1 yaşında diğeri 1,5 yaşında mı olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?