2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba herkeseopuyorumnanaktan

sabah eymen uyandı emzirdim yanımda kıvrılmış uyuyor yatağına aldım uyandı sonra yanıma yatırdım tekrar uyudu.ana oğul bir güzel uyuduk.uyanınca oyunlar oynadık.mutfakta yürütecine koydum milupanın kahvaltık mamasından almıştım dün sevdi ve ilk defa beni zorlamadan yedialkisalkisalkissonra bir banyo yaptırdım devam sütü almıştım ondan yaptım onuda içti uyudusanırım benim yaptıklarımı beğenmiyor ne yapalım yesinde kavonoz maması olsun.çok iyiyim bugün ya eymen yiyince çok rahatladım

inci geçmiş olsun canım a.s.

teşekkür ederim caNIM

ay canım benim bademcik probelemim var zaten havalarda sıack olunca dikatt edeemdim tabi kendime ateş yaptı yutkunma burun akıntısı falan ama ALLHTAN çabuk toparladım zaten teşekkür ederim arkadaşlarım iyiki varsınız

aynen bizde öyle.benim eşimde tv başından kalkmıyor bende geçiyorum pc nin başına hiç umursamadım.sıcaklık göstermedim ters davrandım neden böylesin diyor 3 aydır çok değiştin dedi.bak birde ayınıda takip ediyor.bende söyledim eskisi gibi değilsin şöylesin böylesin diye şimdi düzeldi gibi.klava:

benimde bademciklerim 10 gündür şişti daha yenı 2 gündür düzeldi,su bile içemıodum,geçti allahtan

kızlar kocalara böyle yapmayın,sonuçta bizde deiştik,düşünün bakalım sizde eskisi gibi onlara ilgi gösterıomusnuz?kendinizden itmeyin allah korusun en çok bu dönemlerde ilgi bulamayan erkekler dışarıya yönelio

esracım ben değişmedim valla sadece onun gibi davranıyrm.kendi bilir..dışarı yönelsede onun tercihi ypacak bişi yok..çok siniirliyim.sabah işe giderken elvinle beraberdik yatakta..uyanıktık ben gözlerimi kapattım masus elvini öptü beni öpmedi akşamdan kızmıştım yatarken ona telafi edebilir yani bişiler yapabilir..madem öle işte bööle

ya nebiliim belki o da sen gibi davranıodur die düşündüm,
alışmak zaman alıcak 3 kişilk hayata,hiç bişey eskisi gibi olmuo bende farkedıorum canım

evet esracım yepyeni hayat yepyeni bi düzen başladı bizim için...bakalım zaman neyi gösterecek...ayy ben daha kahvaltı etmedim gideim edim bari..daha yemesem yemem valla hiç acıkmıyrm

evet esracım yepyeni hayat yepyeni bi düzen başladı bizim için...bakalım zaman neyi gösterecek...ayy ben daha kahvaltı etmedim gideim edim bari..daha yemesem yemem valla hiç acıkmıyrm

Merhaba kızlar, nasılsınız diye soracağım ama herkeste farklı sorunlar var.İnşallah çabucak atlatırsınız tüm sorunları, bebişler hasta olmasında diğer şeyler daha rahat çözülür.

Eşler şu anda ne yapacaklarını bilemiyorlar, zaten onların içgüdüsü bizim gibi değil.Kendilerini düşünüyorlar daha çok.Akşama kadar çalıştık yorulduk mantığındalar. Ama herzaman öyleler zaten:)))) Doğumdan sonrada baba olunca, eş olmak bir tarafa atılıyormuş gibi geliyor onlara sanırım. takılmayın fazla.Ama esranın dediği gibi de fazla itmeyin:)))

Esracım bu ne hamaratlık kıs:)))Kışlıklar hazırlanmış, bitmiş:))))Senden kıskandım, dün vişne aldım, ama yapacak hatun bulmam lazım, benim popom şu anda sandalyeye birleşmiş gibi.:roflol:İçimde bir taraf kalk yap diyor diğer taraf amannnn sonra yaparsın diyor.
Dün egehan abende bağırdım, hayır ddeim.Artık hayırı öğrenmeye başladı.Hayır deyince sert bir tonla, yaptığı şeyden elini çekip kafasını öne eğiyor.Ama 1 dk geçmeden yine uzatıyor.Tekrar hayır diyorum, bir yüzüme bakıp gülücük atmaya çalışıyor, eğer ben sert bakıyorsam, dudaklarını büzmeye başlıyor.

sorma meralcim,arada bi tutuo hamaratlığım işte
walla 1 kilo kadar yoktu vişne,ilk defa yapacağım için önce azcık alayım deneyım dedım hepsi ziyan olmasın dıe,onu bile ayıklamak 1 ssati buldu ,çekirdeğini siyah tel toka ile çıkardım,uğraştım epey,ama ellerim boyandı,kolayda çıkmıo ya,tamda sırasında yapmışım cumartesı dğün var,maniküre gitcekdim çok kötü oldu şimdi,habire yıkayıp duruorummafoldumben
bugunde bamyam var,onu ayıklayıp atıcam birazını pişircem ekşili zeytinyağlı
hadi sende üşenme çok güzel oluo yerken amakaydirigubbakcemile3

Haklısın esracım, yerken çok güzel oluyor, yapmak sorun sadece:))))))
tembellik yapmayayımda hiç olmazsa bozulmasınlar di miiiii_?:uhm:

a.s.merhaba herkese iyi bi hafta oması dileğiyle...
hasta olan bebeklere ve annelerine koccaacaman geçmiş olsun umarım biranevvel iileşirsiniz
kızlar bi haftadır kayınvaldem bendeydi biraz değişmiş herşeyi soruyo,eceyi uyutimi uykusu gelmişmidir,karnı acıkmışmıdır vs.bugün gitti biraz burukum :gitme: baya oyalıyodu eceyi
eşler konusunda aynı şeyleri bizde yaşıyoruz çok sinirleniyorum ama burda okuyunca hepimiz aynı durumdayız diyerek teselli ediyorum kendimi,kızgınlığım geçene kadar ev işleriyle uğraşıyorum

ayyy ben temizliğimi bitirdim bitirmesine de kaza da atlattımm, ayağım koltuğun altında kaldı koltuğun altını sileceğim derken, tırnağım çatladı epey kan aktı şimdi bantladım ya basarken zornalıyorumm,, offf bir arkadaş yapmıştı da benimki gibi kaza hayret emiştim insan nasıl başarır da ayağını sıkıltırır diyee,,, başıma geldiiii

oh kıslar afiyet olsun valla receller yapılıyor hemşom zati pek hamarat çıktı doldurdu kışlıkları :))
ben hiç bişey yapmadım daha gelin hanım doğum yapıcak bu ayın 15ine doğru annem getrir fasülye falan onları atarım dolaba heryıl köyden gelenleri atıyorum zaten ben o yüzden beklemedeyim reçel falan zaten hiç yapmadım ama heveste ediyorum yani hele bir ayrıntılı yazıverin abkem nekadar şeker gidiyor nasıl yapılıyor bende yapayım sizden görerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…