2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım walla tarife göre yaptım şeftalyı acık sıvı oldu
göz karar yaptıklarım çok güzel oldu
çoğu tarif 1 e 1 verio şekeri çok oluo o,
üstünü örtecek kadar koy
yada daha usta arkaddaşlar yokmu tam tarif versinler

hemşom somonu aldımda buzluğa attım,bugun brokoli çorbası yapıcam,onu yarına yada çarşambaya düşünüom

ay o kadar şey aldım açılmıo,kusura bakmayın soona hatırladıkça yazarım,öpüorumopuyorumnanaktan
daha bi lokma yemedim soğumasın di mi?

ayyy çok mutluyum,az önce abiye kıyafetlerıme baktım ,ewlenmeden önce sonrasında aldıklarıma,hepsinin içine giriorum oram buram çıkmadan:lepi:
kıyafet almamayım die düşünüorum hepsini 1 yada 2 kere giymişimdir zaten,vede hiçbirini görmedi kimse yani anlamazlar ,ne dersiniz ya

ya ne kadar hamaratsin esra bende yapmak istiyorum
neyi nasil yapacagim bilmiyorum ki??
receli anladim onu yapabilirim. ama taze fasulye filan yapamam burda yok
ben tohumu almistim yeni eve gcince ekmeyi dusunuyorum saksiya o da tutarsa
biber kozleyeyim dedim bende atayim dolaba ama burdaki biberler acayip kalin kabuklu
vede tadi cok kotu emege yazik. Neyse bende seneye yaparim ins.

Durusu gecmis olsun canim . Kaza geliyorum demez
bende sabahleyin kiz icin ist. dan getirdigim pekmezin yarisini yere doktum nerdeyse sinirden
aglayacaktim ben ona gozum gibi bakarken kek icin bile kullanmaya kiyamazken yere
dusurup doktum sabah kahvaltilarina katiyordum kuzumun
zaten azdi iyice azaldi senağlama senağlama senağlama

yeşim aslında çok basit şeyler,sende hamaratsın belli üşenmiosun
ama yurtdışındaki lezzetler bizimki gibi olmaz sanırım,
ya pekmeze hakkaten kıyamıodun gördünmü çöpe gitmiş yarısı,üzüldim walla:1no2:

yeşim üzüldüm valla pekemzin dökülmesine anacım olmadı tarif falan bulruz da yeni evine taşınınca kendin yaparsın üzüm pekmezi falan vardır oradda üzüm dimi

Bak bende üzüldüm yeşim, kıyamıyordun, çocuk için kullanacağım diyordun.Neyse bunda da vardır bir hayır de güzelim.Yapacak bişi yok.

Esracım, içine girebiliyorsan, çokta fazla giymedim diyorsun, birisini giy bence de farklı birkaç aksesuarla değiştirisinde görüntüsünü zaten.

slm hanımlar ve melekleri uzun zamandır giremiyorum umarım herkes iyidir... yeşimcim sen koredemiydin nerdeydin unuttum ben güzelim direk uçak varmı oralara gönderelim bir yolcuyla havalimanından alırsın ... hallederim ben o işi sen direk uçuş varmı nasıl gidilir yaz bir ara ...

diş bugdayımız vardı acayip keyifli geçti harika bir gun geçirdik ailece ezgi hediyelere boguldu :)) ilk bebeklerine kavuştu ilk mumunu üfledi :)) sıfır yaş mumu aldık pastasına :))
makası seçti önüne koyduklarımızdanda eyvah dedim terzi mi olacaksın görümcem yok cerrah olacak dedi :)))

pastamızı ve kurabiyemizi kouyuyorum bendenize aittir yegenimle ellerimle yaptım kızıma

diş şeklinde kurabiyemiz

diş şeklinde pastamız ve ezgi :))
r

Son düzenleme:
Maşallah ezgiye, maşallah deryaya:))))
Çok tatlı olmuş güzelim pastanız ve şekeriniz.tabii, yanında ezgide şeker gibi o ayrı:)))

yeni hediyelerinizi güle güle kullanın.Öpüyoruz ege ile birlikte ikinizi.

aybüke geçmiş olsu tırnak acısını ben bilirim...ayy bayıldım yaa ezginin pastasına kurabiyesine çok güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kullansın hediyelerini..yeşimcim üzüldüm pekmezin yarısının gitmesine herşeyin çaresi vardır sıkma canını

kıss bravo valla hem içine giriosun hem de oran buran çıkmıo..hımm kıskandım valla..:jeyyar:
giy tabe:))

katılıorum ben de heisinealkisalkisalkis

ben de n,ili sağlık ocağına götürdüm,ordaki dr umuza çok güveniorum..sırtını falan dinledi nilin bişi yok dedi kullanma antibiyotiği!!bi de şööle açıklama yaptı:acile gelen hastayı dr kısa süre görüo,şimdi ilaç yazmasa a)ilgilenmedi oluo b)o anda farkedilmeyen biş ilerlerse hastaneye gelip e biz geldik daha önce nie anlamadın denilio,onlarda mecbur yazıolar!!!aman aman aklınızda olsun..biz düzeldük ama bu sever babamız hasta..şaka gibi viral b işiler var evimizdeyasakkelime
neys nil uyuo,kociş de dalar şimdi bare bende uyuyup uykumu alayımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dünürüm ben iyiyim canım atlattım hemen valla tabi birde mecburiyetten :)) nilimde iyileşmiş şükür çok svindim eşinede geçmiş olsun canım bir nazar okut bir kursun döktür sen bu eve geçtiğinizden beri uğraşıyonuz nazara geldiniz kesin hadi git uyu accıkta dinlen bakem öpüyorum seni iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…