günaydınlar ama kimsler yok neyse herkese yi pazarlar burda yağmur yağıyor oğlanla babası uyuyor bende tavuk haşlıyorum çağana buarada boğazlarım acıyor burnuım akıyor acil önlem almam lazım bademciklerim şişmeden galiba bauaralar soğuk şeylere vede çağan emmiyor artık diye sigaraya yüklendim sonuç hasta oldum(
dün gece 37.6 ya çıktı en fazla o şimdi yok burnu tıkalı şimdik..hapşurması da azaldı..
valla hava soğuk burda hani eskiden sonbahar vardı ya öle:)
canım yıkıorum ayıklıorum ,parçalıorum öle,
yemeğe koyarkende direk buzluktan çıkarıp atıorum,hiç bişey olmuo,aynen taze gibi oluo
katı bi şekilde olduğu için erime gibi bişey olmuo
iyi geceler dicem ama kimseler kalmamış
ben çok kötüyüm.üstteki 20 lik dişim çıkıyor sanırım acıdan uyuyamıyorum:1no2:eymeni şimdi daha iyi anlıyorum gece çok sık kalkmasının sebebini.nasıl dayansın yavrum bu acıya.acaba eymenin jelden sürsem banada faydası olurmukifisfisfis
ayrıca bugün eymen yesin diye zorladım zorla ağzını açmaya çalıştım bağırdım o ağladı sonra ne emdi nede birşey yedi.sadece yatarken emdi biraz:çok üzgünüm:kendimi çok kötü hissediyorum vicdan azabı çekiyorum neden böyle yaptım diye.çok ağladım şimdi aklıma geldi yine ağlıyorumsenağlamabelki size garip gelir ama sanki eymen beni sevmiyormuş gibi benden soğumuş gibi hissettim.offff anlatamıyorum işte ama çok kötüyüm.niye bağırıyorum sanki ne anlıcaksa.nasıl ağladı yaa aklıma geldikçe kendime kızyorum kendimi kötü anneymişim gibi hissediyorummafoldumben
geçmiş olsun, tekrarlamasın inşallah.miraya ilk olarak sekrol verdiler balgam sökücü öksürüğünü rahatlatır dedi doktor balgam olduğundan öksürme ihtiyacı duyuyor dedi neyse o bi fayda etmedi bi tanede antibiyotik kullandım 6 güün ismini hatırlamıyorum ventolin 6 gün kullandık sıngulaır toz ilaç verdiler on7uda ortalama 20 gün falan kullanmışdım bu sürede mirayın nefes alaması ice zor olmaya başlamaışdı, bi kaç kere acile götürdük buhara tuttular neyse en sonu 9 tane iğne olduk aynı zamnda orti burun aspirirotörü kullandık gercekden çok faydalı günde 3 4 defa burnuna sprey damlatıp 1 2 dakka sonra çekiyorduk bütün sümükler geliyor böylelilkle ciğerine akmasını önlemiş oluyorsun. şimdi benim kızım düzeldi inş bird agha tekrarlamaz bebekler öksürerek atamıyorlar balgamı büyüzdende ciğere akıyor benim doktorumun tavsiyesi
hergün banyo yapdır sıcak su burnunu açar.
burun aspiratörüyle temizle ciğerine akmaz.
yüksek yastık kullanmanınd fayadası oluyormuş.
ne güzel görünüyor.. maşallah ezgiye.diş bugdayımız vardı acayip keyifli geçti harika bir gun geçirdik ailece ezgi hediyelere boguldu :)) ilk bebeklerine kavuştu ilk mumunu üfledi :)) sıfır yaş mumu aldık pastasına :))
makası seçti önüne koyduklarımızdanda eyvah dedim terzi mi olacaksın görümcem yok cerrah olacak dedi :)))
maşallah aylin, hayır uğur getirsin dişiniz.bugün itibari ile yani 7.ay 15 günlükken dişimiz çıkmıştır,
tüm sevenlerimize duyrulur zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?