2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
derya ay mşallah ezgiye çok şeker olmuş ay pastaya ise bayıldım tm benim sevdiğim şekilde :)) hayırlı olsun diş buğdayınızda

kıslar çağan atık iyice emekiyor ay birde uykudan uyanınca anne diyor içim gidiyor valla tabi kocişte acaip kıskanıyor zemuszemus

ben hergün tekrarlıom anne anne die ona,oda bugün iice amme emme gibi bişeyleri benim gibi sürekli tekrarlıo çok komik oluo,eşimin haberı yok,eğer önce anne derse süpriz yapcazzemuszemus

maşallah çağana,

burdayım hemşom çağan uyanır gib ldu ona baktım geldim yok valla yemek falan yapmadım kıyma alıp geldi köfte yoğurdu salata falan yaptı oturup yedik aklı başına gelinceye kadar böyle :)))

ben yatıyorum kıslar çağan uyanmadan biraz kestireyim buaralar gece uykuları sapıttı oğlanın sıacklardan uyunmuyor burda herkese ii geceler iyi uykular

bende çıkıorum
dinleneyım biraz
ii geceler herkese

bu arada zeynep naptı acaba? babası nasıl oldu, teli varmıydı zeynepin?

İyi geceler kızlar, duygucum ben burda görünüyorum ama aslında yokum:))))))

Balkonda keyif yapıyorduk.
herkese iyi geceler, öpüyorum sizleri.

iyi geceler kızlar..

geç kaldım galinba kimse kalmamış..

bugün itibari ile yani 7.ay 15 günlükken dişimiz çıkmıştır,
tüm sevenlerimize duyrulur zemuszemus

gözün aydın canıımmm darısı başıma, hemen yarın bir diş börtmesi yap dağıt o zaman

geçmiş olsun canım.. nane limon bana iyi geliyor, gerçi ben geçmiş olsun diyene kadar sen toparlamışsın ama belki sende de işe yarar.

dün gece 37.6 ya çıktı en fazla o şimdi yok burnu tıkalı şimdik..hapşurması da azaldı..
valla hava soğuk burda hani eskiden sonbahar vardı ya öle:)

geçmiş olsun kuzuya..

canım yıkıorum ayıklıorum ,parçalıorum öle,
yemeğe koyarkende direk buzluktan çıkarıp atıorum,hiç bişey olmuo,aynen taze gibi oluo
katı bi şekilde olduğu için erime gibi bişey olmuo

esra maşallah sana kendimle kıyaslıyorum da utanıyorum vallahi.

aynı şeyleri ben de yaşıyorum, halbuki ben sabırlıyımdır da. geçen akşam berat neden uyumuyorsun diye bağırdım. sonra öyle pişman oldum ki.. daha hap kadarlar.

geçmiş olsun, tekrarlamasın inşallah.

ne güzel görünüyor.. maşallah ezgiye.

bugün itibari ile yani 7.ay 15 günlükken dişimiz çıkmıştır,
tüm sevenlerimize duyrulur zemuszemus
maşallah aylin, hayır uğur getirsin dişiniz.

zeynep'in babasından haber var mı?

bizde merak ediyoruz, hala bir haber yok..

inci geçmiş olsun canım neyseki atlatmışsın..

duygu sizde iyimisiniz,nil düzeldimi ?

iyi geceler kızlar uyuyamadım bi bakiim dedim.aylinciim naber?gözünüz aydın diğer incileride rahatca cıkarır inş. eguşumuz ,darısı biziim gibi çıkaramayalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…