sağol aybüke darısı acısız ağırısız size olsun..
diş börtmesi dediğin nedir ?
saol canım :)gözü olanın gözü çıksınlaelaelaelaelaedünürüm ben iyiyim canım atlattım hemen valla tabi birde mecburiyetten :)) nilimde iyileşmiş şükür çok svindim eşinede geçmiş olsun canım bir nazar okut bir kursun döktür sen bu eve geçtiğinizden beri uğraşıyonuz nazara geldiniz kesin hadi git uyu accıkta dinlen bakem öpüyorum seni iyi uykular
koreye ama:uhm:Tsk hanimlar guzel sozlerinize daha iyisi size olsun
yesim nereye tasinmisti bilen yokmu
kıslar çağan atık iyice emekiyor ay birde uykudan uyanınca anne diyor içim gidiyor valla tabi kocişte acaip kıskanıyor zemuszemus
oh valla ne güsel,keyfiniz daim olsunİyi geceler kızlar, duygucum ben burda görünüyorum ama aslında yokum:))))))
Balkonda keyif yapıyorduk.
herkese iyi geceler, öpüyorum sizleri.
iyi geceler kızlar..
geç kaldım galinba kimse kalmamış..
bugün itibari ile yani 7.ay 15 günlükken dişimiz çıkmıştır,
tüm sevenlerimize duyrulur zemuszemus
günaydın herkese bizden erkenci yok sanırım, nisa hanım bugün saat 6 da uyandı, yerde oynarken ayağını koltuğa sıkıştırdı, uğraştı uğraştı çekemedi , ben de o arada süt sağıyordum kıziçeme, bıraktım hemen koştum kurtarayım diye ben de çekemedim, hemen feryat figan babasına seslendik, adamcağız koştu geldi , koltuğu kaldırdı da anca çekebildik ayağını, emeklemeye başlayınca iyice herşey tehlike olmaya başladı yaaa, gözünün önünden ayırmaya gelmiyor
çok geçmiş olsun ya :çok üzgünümkoltuğa dikkat edin valla 3'lemesin klava: klava:
ama dediğin dooru nil de öle ya koltuğun ya orta sehpanın altında,dün sıkışmış sehpaya çıkmaya çalışıo her denemede kafayı vururken yakaladım:çok üzgünüm:
bizim için olan ii dileklere de teşekkür ederissa.s.
günaydınnnnlarrr bu arada sayfa 1 saattir açık ama yazmaya fırsat olmadı,nil uyudu hemen yazayım dedim..bugün çok sıcak olacakmış haberiniz olsun..:içelim:
dün de ben tırnağımı çatlatmıştım koltuk yüzünden, nedir bu koltuktan çektiiğimiz yaaa
ayyyy maşallah...4'lediniz ha..özlemcim kaç gün sürdü şimdik toplam:uhm:
zaten batuhan doğarkende acele etmişti di mi?opuyorumnanaktan
zaten batuhan doğarkende acele etmişti di mi?opuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar..
geç kaldım galinba kimse kalmamış..
bugün itibari ile yani 7.ay 15 günlükken dişimiz çıkmıştır,
tüm sevenlerimize duyrulur zemuszemus
valla canım nil 2 hafta erken doodu sadece ama bizim de dişimiz yok,yani aceleci olan batuhan:))benimki de 1 ay önce doğdu acil acil ammaaa velakin dişte tık yok, olsun emeklemeye başladı ya diştte olur zamanla , ben çalışmadan çıksa diyorum çalışınca çok zor olacak, izin rapor büütn haklarım bitti hepiciğini kullandım da sıkıntım o
Maşallah eguşa, incilerinizin devamını bekleriz sağlıcakla ve kolaycacık.Hepimizin bebekleri için geçerli bu dileğim:)))):lepi:
Özlemcim, maşallah batuhan 1 hafta da 4 diş.Abi olduk artık iyice:)))):dance:
Kız duygu marmaris istanbul arası araba ile çok uzak değil:roflol:gel marmarise bekleriz seni ve nili oğluşımla birlikte:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?