2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burcu hatice sağolun kızlar
sizde hemencecik çıkarırsınız inşallah..

hatice ne haber görüşemiyoruz ne zamandır..ece nasıl iyimi
17 ağustos haftası ayşegüle gideceğiz haberin olsun..

burcu sen nasılsın elvin nasıl iyimi?

iiim aylincim elvinde ii sayılır mız mız bu aralar üst dişler çıkamadı gitti acı çekio yavrum...ii geceler cnm

of ya ben musait oluyorum orda gece yarisi oluyor

masallah disler cikiyor herkesin darisi tuuum diger dislere ve bizim gibi dissiz olanlara...yaw bizde de tik yok..damak aynen eskisi gibi..babasina cekmis galiba 9. ayi bekliycez...veeee o zaman da insallah turkiyedekilere atacam mizmizlanirsa..biraz da onlar baksin...yani kizlar biz insallah eylul sonu gibi ordayiz..istanbul.da...annemler de kayinvalideler de fatihte...musait olanlarla goruzsmek isterim....

Kekevi: Vejeteryan Kek

kizlar daha once soz verdim ama yazamadim yukaridaki vejeteryan kek...hos ben burdan yapmamistim ama ayni tarif..sutsuz yumurtasiz..benim gibi diyettekilere ve deee merak edenlere..bu arada ben yumurta yiyorum ama onceden yemedigim icin bu isime yaradi...

inci duygu gecmis olsun...ve diger hastalara ve hasta bebislere...

esra ben de giriyorum eskilere ama gobek ascik firtliyo nasi gitcek bu bi deyiver hele bacim...

herkese bol opucukler..benden ve oglumdan...naz ve annesi aysegul hanima da...opuyorumnanaktan

günaydın herkese bizden erkenci yok sanırım, nisa hanım bugün saat 6 da uyandı, yerde oynarken ayağını koltuğa sıkıştırdı, uğraştı uğraştı çekemedi , ben de o arada süt sağıyordum kıziçeme, bıraktım hemen koştum kurtarayım diye ben de çekemedim, hemen feryat figan babasına seslendik, adamcağız koştu geldi , koltuğu kaldırdı da anca çekebildik ayağını, emeklemeye başlayınca iyice herşey tehlike olmaya başladı yaaa, gözünün önünden ayırmaya gelmiyor

dün de ben tırnağımı çatlatmıştım koltuk yüzünden, nedir bu koltuktan çektiiğimiz yaaa

aylincim dişiniz hayırlı olsun diğerleri de ağrısız sızısız çıksın inşallah

saol canım :)gözü olanın gözü çıksınlaelaelaelaelae
Tsk hanimlar guzel sozlerinize daha iyisi size olsun

yesim nereye tasinmisti bilen yokmu
koreye ama:uhm:

kıslar çağan atık iyice emekiyor ay birde uykudan uyanınca anne diyor içim gidiyor valla tabi kocişte acaip kıskanıyor zemuszemus
kuzuma..tıpış tıpış yürüdüğünü de öğrencessalkisalkisalkis
İyi geceler kızlar, duygucum ben burda görünüyorum ama aslında yokum:))))))

Balkonda keyif yapıyorduk.
herkese iyi geceler, öpüyorum sizleri.
oh valla ne güsel,keyfiniz daim olsun:teytey:
iyi geceler kızlar..

geç kaldım galinba kimse kalmamış..

bugün itibari ile yani 7.ay 15 günlükken dişimiz çıkmıştır,
tüm sevenlerimize duyrulur zemuszemus
ah canım inci gibi dişleri olsun:Saruboceq:

ya kızlar bi de bana bi tatil önerisi lazım istanbulla araba mesafesinin çoook olmadığı ve fiyatının da normal olduğu,fikirlerinizi bekliorum:)
ha bi de ben ayın 14 ü gibi istanbuldayım 1 hafta kızımla tatil:)ayşegül iki misafire daha kapın açık mı? ya da dışarda buluşalım mı?

zaten batuhan doğarkende acele etmişti di mi?opuyorumnanaktan

benimki de 1 ay önce doğdu acil acil ammaaa velakin dişte tık yok, olsun emeklemeye başladı ya diştte olur zamanla , ben çalışmadan çıksa diyorum çalışınca çok zor olacak, izin rapor büütn haklarım bitti hepiciğini kullandım da sıkıntım o

iyi geceler kızlar..

geç kaldım galinba kimse kalmamış..

bugün itibari ile yani 7.ay 15 günlükken dişimiz çıkmıştır,
tüm sevenlerimize duyrulur zemuszemus

Maşallah eguşa, incilerinizin devamını bekleriz sağlıcakla ve kolaycacık.Hepimizin bebekleri için geçerli bu dileğim:)))):lepi:
Özlemcim, maşallah batuhan 1 hafta da 4 diş.Abi olduk artık iyice:)))):dance:

Kız duygu marmaris istanbul arası araba ile çok uzak değil:roflol:gel marmarise bekleriz seni ve nili oğluşımla birlikte:dance:

valla canım nil 2 hafta erken doodu sadece ama bizim de dişimiz yok,yani aceleci olan batuhan:))
senin de gönlüne göre olur işallah:)

kıs kociş de var:içelim:kaç saat arası bi de var nmı önerebileceğin bi yer?du ben de bakayım bi..
bu arada nil tam 2,5 saattir uyuo:1shok::1shok::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…