2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar herkese güzel bir gün geçirin :))
aylin özlem dişleiniz hayırlı olsun
duygucum iyi dileklerin için saol canım
hemşom terazi bucuym canım

tünaydın kızlar..

iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz..
bu dişimiz çıkarken hiç anlamadık umarım diğerlerde böyle
kolaylıkla çıkar..ve tüm bebeklerimizin dişleri böyle çıkar..

duygucum dediğin tarihte burda olursan harika,seninlede görüşmüş oluruz
ayşegül kapısını açar tabiki sana olmadı ben de açarım şekerim :))

inci nasıl oldun ?

aylincim saol canım iyiyim çabuk atlattım ben aman hasta olmayalım bebelerimizede bulaşmasın

Meralcim videonuzu izledim şimdi
bayıldım yaa ,41 kere maşallah ne güzel emekliyor öyle
taşlarda sürüklüyor kendini ,kıyamam yavruma :))
tırtıl gibi aynı :)) bu arada videoyu çekerken reklam aldınız herhalde
televizyonun sesi çok açıktı kaydirigubbakcemile3

aaaaaa,
oğuz atamadım diyordu, atmış mıııı_?
o sırada sadece ege ile ilg. için farketmemişim, bakiim bende seyredeyim:))))))))))))))
benim küçük tırtılım oooo:))))))

seyrettim :)
afferin egehana,maşşallah:))
aaa ahhh karnındaydı şimdi ilerlio..bi duygusal oldum..

ben duşa götürüorum nili,çok kötü kokuooooooo........

merhaba herkese

aylin dişiniz hayırlı olsun.inşallah hepsi problemsiz çıkar.

ne videosu bende merak ettim

Teşekkürler teyzeleri, daha emekleyemiyoruz ama sürünmeler tam gaz gidiyor:)))))Eh böylece evin dağınıklığınıda görmüşsünüz:))))))))

doğumdan sonra adet gecikmesi normalmi.benim geçen ay ilk defa olmuştu ve 1 temmuzda olmuştu.normalde diğer ay 3-4 gün öne gelirdi hiç geçmezdi günü şimdi adet günüm 4 gün gecikdi.korunduğum için hamile olma riskimde yok.ilk defa gecikti aklıma takıldı benimde.

Teşekkürler teyzeleri, daha emekleyemiyoruz ama sürünmeler tam gaz gidiyor:)))))Eh böylece evin dağınıklığınıda görmüşsünüz:))))))))
ben de ne kadar temiz ya demiştim,valla..nil emekleyince eli ayağı saç toz oluo o yüzden izin vermiorum:))

sen gene de bi test yap canım ama ilk 1 sene regl olmamak ya da düzensiz olmak normalmiş..

hehe bende izledim maşallah egehana meral bende koyacakım bizim spanınini sen önce davranmıssın yakında tam anlamıyla emekler egehan ama yi sürünüyor .))
balımcım normal düzensizlikler sıkma canını
hemşom aylin kıslar nasılsınız bakem ay kocişim yemek yapıyor çağanda uyuypr bende tv karşısında pc başında iki muhabbete geldim ama çamaşırda asmam lazım yaw bu makinelerin yıkayıp kurutup ütüleyeni yokmu hala -tatlicadiarzu-

of ya ben musait oluyorum orda gece yarisi oluyor

esra ben de giriyorum eskilere ama gobek ascik firtliyo nasi gitcek bu bi deyiver hele bacim...

canım 4. aydan beri, regl oluorum acaba onundamı etkisi oluo,yoksam hiçbişey yapmıorum sürekli yiyip içiorum aksıne:uhm:

batuhanın 4. dişi de çıktı :lepi:

maşallah ya her anlamda s,tenin en hızlısı çıktı batuhan

canım benımde aynı senıngı gibi normalde 2-3 gün öne atardı,şimdi 1 haftaya kadar ileri atabilio,daha tam bı rayına oturmadı,eskiden çok kısa sürerdi 3 günde biterdi anlamazdım şimdi daha yoğun ve uzun geçio

aylincim sizinde dişiniz hayırlı olsun
aybüke geçmiş olsun kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…