kıs balım kilonun onla ilgisi olsa ben üçüncü aydan beri dört defa oldum kiloların kalmamsı lazım :))
hemşom aynen valla protesto ediyorum bakalım bir kaç güğn daha yapsın :))
aylin sormaya hergün çamaşır çıkıyor anlamadım gitti yıka ütüle iki gün soona yeniden ay sıcaklardada bir giyilen bir daha giyilmiyor .)
yerim ben onu ya balım dişi çıktımı hiç eymenin
Aynı şey benim içinde geçerli canım.Geçen ay 29 haziran gibi olmuştum, normalde 3-4 gün önce gelirdi.Ağustosun 4 ü oldu daha gelmedi, bekliyoruz bakem misafiri.Ne zman gelecek:)))))))))doğumdan sonra adet gecikmesi normalmi.benim geçen ay ilk defa olmuştu ve 1 temmuzda olmuştu.normalde diğer ay 3-4 gün öne gelirdi hiç geçmezdi günü şimdi adet günüm 4 gün gecikdi.korunduğum için hamile olma riskimde yok.ilk defa gecikti aklıma takıldı benimde.
Teşekkürler incicim.Ben artık egenin çamaşırlarını ütülemiyorum, 1 günde 4-5 kıyafet değişiyor zaten.Hergün çamaşır.Ama ütülenecek çamaşırlar salonda, egenin park yatağı içinde bekliyorlar:)))))Bakalım ne zmana kendi kendilerine ütülenip kalkacaklar:)))))hehe bende izledim maşallah egehana meral bende koyacakım bizim spanınini sen önce davranmıssın yakında tam anlamıyla emekler egehan ama yi sürünüyor .))
balımcım normal düzensizlikler sıkma canını
hemşom aylin kıslar nasılsınız bakem ay kocişim yemek yapıyor çağanda uyuypr bende tv karşısında pc başında iki muhabbete geldim ama çamaşırda asmam lazım yaw bu makinelerin yıkayıp kurutup ütüleyeni yokmu hala -tatlicadiarzu-
şimdi kendi kıyafetimi buldum sıra berrak hanıma kıyafet almada
nerden baksam şöle şirin şık bi elbise
aylincim hayirli olsun disleriniz 7. Ay itibariyle 10930 kilomuz boy 73
Hera disleriniz hayirli olsun 2 Ust 2 alttan mi cikti bizim 2 alttan cikti 1 ay oldu simdi Alt yanlari kasiyor ustleri degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?