2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemşom iim canım,sen hala protesto yapıon galiba yemek olayınıkaydirigubbakcemile3
ayyy sen demesen aklıma gelmıo benımde makinemde çamaşırım var asılacak unuttum harbiden:bbo:

enerjimi toplarsam kuoföre gidicem,çokk işim var,boya ağda manikiür pedikür alışveriş

teşekkürler arkadaşlar.

benimde kuzenlerimin düğünü var.kilolarımıda veremedim dışarı çıkıp sıcakta çocukla alışveriş yapmakta ayrı dert:umursamaz:

bence kiloların reglle ilgisi var.geçen ay 2 kilo birden gitti benim.bu ayda olsaydım iki kilo daha giderdi belki.

iyiyim inci ,çok sıcak var canım bişey yapmak istemiyor..
dün temizlik yaptım bugünde çamaşır yıka as
iş hiç bitmiyor..

esra ne yaptın kıyafet işini, alacakmısın evdekilerle idare edecekmisin..

kıs balım kilonun onla ilgisi olsa ben üçüncü aydan beri dört defa oldum kiloların kalmamsı lazım :))
hemşom aynen valla protesto ediyorum bakalım bir kaç güğn daha yapsın :))
aylin sormaya hergün çamaşır çıkıyor anlamadım gitti yıka ütüle iki gün soona yeniden ay sıcaklardada bir giyilen bir daha giyilmiyor .)

balım geçen hasta olunca kızdırdı beni çorba yap dedim yapmadı bende imdi yemek işini ona yıktım e yoruluyom zaten çağanla uğraşırken oda tatilde nasılsa yemekleri yapsın bakem artık zemuszemus

eymeni yürütece koyuyorum hiç adım atma gibi amacı yok.sürekli zıplıyor birde yürütecin koparılacak ya da ağzına sokacak bir tarafı varmı diye kontrol ediyor gözüne kestirdimi başlıyor asılmayakaydirigubbakcemile

ne bileyim geçen regl olunca iki kilom gitti.belki bünyeyle alakasıda olabilr.

aylin sabah eşimede giyinip gösterdim oda beğendi,
siyahlı mavili elbisem altınada çok şık mavi taşlı ayakkabım vardı ikisini takım almıştım zaten,onları giyecem,
istediğin gibi bişeyi bulmak zor stres olacağıma içime sinen beğendiğim elbisemi giyeyim,zaten kimse görmedi bu elbisemi,

şimdi kendi kıyafetimi buldum sıra berrak hanıma kıyafet almada
nerden baksam şöle şirin şık bi elbise

boşuna masrafta yapmamış olursun
elinde varken giy işte..

inci senin eşin yapmazdı öyle şeyler ama neden yapmam dediki
kızdırdınmı yoksa adamceyizi :))

Aynı şey benim içinde geçerli canım.Geçen ay 29 haziran gibi olmuştum, normalde 3-4 gün önce gelirdi.Ağustosun 4 ü oldu daha gelmedi, bekliyoruz bakem misafiri.Ne zman gelecek:)))))))))

Teşekkürler incicim.Ben artık egenin çamaşırlarını ütülemiyorum, 1 günde 4-5 kıyafet değişiyor zaten.Hergün çamaşır.Ama ütülenecek çamaşırlar salonda, egenin park yatağı içinde bekliyorlar:)))))Bakalım ne zmana kendi kendilerine ütülenip kalkacaklar:)))))

aylincim hayirli olsun disleriniz 7. Ay itibariyle 10930 kilomuz boy 73

Hera disleriniz hayirli olsun 2 Ust 2 alttan mi cikti bizim 2 alttan cikti 1 ay oldu simdi Alt yanlari kasiyor ustleri degil

Son düzenleme:
derya maşllah ezgiye kıs sen birde yemiyor diye dert edion brak çocuk nekadar isterse okadar yesin kilosu falan gayet iyi onun :))
hemşom kayıplardasın geçen günkü muhallebiyi yaptınmı bana acil değişik muhallebi tarifleri lazımdı :)
aylin naber güzlim

derya sağol canım..maşallah ezgiye kilosu boyu gayet güzel hatta fazla :))
kızlarda siz erkekler de biz şişkoyuz,sağlıklı olsunlarda :)

bugünü uyuyarak geçirdik sayılır inci burasıda açık kalmış
neyse bugünde akşam ettik :))

çağan yemiyormu yine muhallebi arıyorsun..

tatile gitmeyi düşünüyoruz bu cumartesi
ayvalık altınoluk taraflarında ev arıyoruz
villa şeklinde ,yardımcı olacak varsa sevinirim zemuszemus

aylincim hayirli olsun disleriniz 7. Ay itibariyle 10930 kilomuz boy 73

Hera disleriniz hayirli olsun 2 Ust 2 alttan mi cikti bizim 2 alttan cikti 1 ay oldu simdi Alt yanlari kasiyor ustleri degil

Maşallah ezgi hanıma:)))))Valla tam tosuncuk olmuş, güzel kızım benim.Zaten resminden de belliydi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…