2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ezgiye ve batuşa maşallah biri en hızlı biri en tosbik :))).nazar değmesin

duygu iileşmenize sevindim..inci sanada geçmiş olsun...aybüke çok dikkat etmek gerek yalnız bırakmaya gelmiyo valla...geçmiş olsun

meralcim maşşallah egehana aynı elvinde böle sürünüyo komanda sürünüşü diyrm ben buna maşşallah çok tatlı

Next yada zara guzelim indirimde var super seyler aldim bende dugunluk tullu elbiseler var next tee 35 tlydi zarada 15-20 elbiseler

geçen ay bizde zaradan çok güzel elbiseler almıştık
indirim olunca hemen seçilio inşallah kalmıştır yarın gidicem zaraya

]

hemşom bi koşu çarşı yaptım,kaşımı aldırdım saçımı boyattım,perşembe manikür pedikür işleri kaldı sadece,geçen dediğim irmikli muhallebiyi yaptım,1 bardak süte 2 kaşık irmik diodu, sıvı oldu ben biraz daha ekledim

aylin kısss siz daha geçen gelmedinizmi tatilden:bbo:

burcu elvinin küpeleri süper ,bandanada çok yakışmış maşallah

derya,yemıo falan diosun ,daha ne yesin kız ,maşallah top on da 1 numara ezgi

çarşıya çıkınca bir sürü bebek görüorum,berraktan daha büyük çocuklar küçüçük,berrak onların yanında dewasal kalıo,elvini gördüm mesela,oda maşallah iri,derya seninkide iri,bazen aklıma geliı hep böle iri kalmazlar dimi,:uhm:
ben çıtı pıtı kızlara bayılırım,bizimkiler yarmagül gibi yaa:roflol::roflol:

MERHABA:)
maşallah elvin'e:))
ben ii diilim moralim sıfır ama kimse yok nryka dışında..om-nu da tanımıorum..

Son düzenleme:
esracım tşkler cnm....güldürdün beni tam yarmalık bizimkiler valla.geçen ne kadarlık ddedi dışarda biri dedim 7 aylık ayyy yaşında gibi duruyo dedi...tabi ben hemen içimden elemtere kem gözlere şiş dedim...ohh maşşaalh sıhhatler olsun ne renke boyadın..

balımcım sende saol

duygu hayırdır ne oldu ne boşanması.aman öfkeyle kalkan zararla oturur sakin ol biraz

canım yine aynı çukulata kahvesine boyattım,yaz geçsin yine röfle istıorum walla,en havalısı o bana göre
aaa 2 dkka yoktum noldu ölee,bende kaynana sorunlarına yazıodum doğumda yaşadığım stresleriklava: bak yine çok sinirlendim

duygu noldu canım ya,bazen bende eşimin haberi olmadan kendi kendime boşanıom sinirlenince:asigim:
umarım senınde öledir

gerçekten doğumdan sonra eşlerle birlikte ewlilik terapisine katılmak lazım
geçen konuştuk ya,herşey çok farklılaşıo,ilgiler farklı yönlere kayıyo i,ster istemez,doğumdan sonra o romantizm kayboluo sankı,yada bı ara verıo,bizede onlarada farklı sorumluklar yüklenio,bende bazen üzülüorum eskiden nasılsık şimdi nasıl olduk die,halbuki daha 2 senelik ewliyiz,:asigim:
ben bekarken eweli çocuklu arkadaşlarım ewlende görürüm seni herşey deişio derlerdi,bende içimden hıhhh hiç te bile biz deişmeyiz diodum,meğer ne kadar haklılarmışklava:

esracım tüm dediklerine aynen katılıyorum heyecan bitti artık..eskiiden ulaşılmazdık ya daha cazip geliyoduk şimdi akşam eve gelince karşılarındayız..banada öle diyolardı bende biz öle olmayız diyodum...eski günlerde olmak için herşeyimi veririm şimdi..ne nişanlılık ne evlilik o günlerdeki gibi olmuyo onun heyecanı bile ayrı bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…