evet ben de öyle düsünüyorum barcli bi dis cikardi 4 kiloverdi cok cabuk zayifliyor.yarin birgun emekleyecek,yürüyecek o zaman düse kalka kilolar gider zaten öyle asiri yiyen bir bebek de degil.o yuzden icim rahat dogrusu.
MERHABA:)
maşallah elvin'e:))
ben ii diilim moralim sıfır ama kimse yok nryka dışında..om-nu da tanımıorum..
hemşom bi koşu çarşı yaptım,kaşımı aldırdım saçımı boyattım,perşembe manikür pedikür işleri kaldı sadece,geçen dediğim irmikli muhallebiyi yaptım,1 bardak süte 2 kaşık irmik diodu, sıvı oldu ben biraz daha ekledim
aylin kısss siz daha geçen gelmedinizmi tatilden:bbo:
burcu elvinin küpeleri süper ,bandanada çok yakışmış maşallah
derya,yemıo falan diosun ,daha ne yesin kız ,maşallah top on da 1 numara ezgi
çarşıya çıkınca bir sürü bebek görüorum,berraktan daha büyük çocuklar küçüçük,berrak onların yanında dewasal kalıo,elvini gördüm mesela,oda maşallah iri,derya seninkide iri,bazen aklıma geliı hep böle iri kalmazlar dimi,:uhm:
ben çıtı pıtı kızlara bayılırım,bizimkiler yarmagül gibi yaa:roflol::roflol:
evet ben de öyle düsünüyorum barcli bi dis cikardi 4 kiloverdi cok cabuk zayifliyor.yarin birgun emekleyecek,yürüyecek o zaman düse kalka kilolar gider zaten öyle asiri yiyen bir bebek de degil.o yuzden icim rahat dogrusu.
günaydınlar herkese,dün 7.i ay kontrolümüz vardı ece 220gram almışboyumuzda 73cm biraz az dedi dr. ama bu kadar harekete normal dedi sürekli kıpır kıpır kollar bacaklar bi sn durmuyo bide kızlar sizler ne kadar yediriyosunuz ece kuş gibi yiyo bir tek yaptığım çorbanın hepsini bitiriyo diğer hazırladıklarımın çoğu çöpe gidiyo....8.i ayda kontrole gelmenize gerek yok dedi aylin sizede gelmeyin dedimi?
aylinciim ece iyi kudurup duruyo kollarım kopuyo uğraşmaktan,eguşcuk nasıl?bu arada ayvalığa kızkardeşlerim gitti hiç beğenmemişler buz gibi deniz sürekli rüzgarlıymış ortanca kardeşim hasta olup gelmiş hiç tavsiye etmiyolar ama siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?