2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler herkese nasilsiniz kizlarrrr?
biz iyiyiz cok sükür kizim da iyi masallah artik yürüteci ittiriyor :))

tesekkurler kizlar evet iyiyiz cok sukur simdi disleri de cikardi kizim artik rahatiz,,,darisi cikmayanlaraaa:)dün 6.ay kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur...yalniz dr biraz kilolu dedi aysima ya 9880 gr geldi masallaaaaaaaah..
esra cim evet bizim int gitti de o yuzden pek girememistim.sen nasilsin berrak cimcicmesi nasil??
barclicim sizden naber?

iii gecler esra...maşşallah aysimaya evet kilolu biraz ama hareketlenince gidick kilolar olsun varsın...bizde iiiz saol

evet ben de öyle düsünüyorum barcli bi dis cikardi 4 kiloverdi cok cabuk zayifliyor.yarin birgun emekleyecek,yürüyecek o zaman düse kalka kilolar gider zaten öyle asiri yiyen bir bebek de degil.o yuzden icim rahat dogrusu.

nasıl 4 kilo mu verdi ne zaman verdi de aldı o kiloyu tekrar geri...ne kadarlıkken çıkardı diş

günaydın arkadaşlarr

allah herkesin temiz dualarını kabul etsin, evinize bereket ailenize sağlık sıhateler dilerim beraat kandiliniz mübarek olsun,

günaydınlar herkese,dün 7.i ay kontrolümüz vardı ece 220gram almış boyumuzda 73cm biraz az dedi dr. ama bu kadar harekete normal dedi sürekli kıpır kıpır kollar bacaklar bi sn durmuyo bide kızlar sizler ne kadar yediriyosunuz ece kuş gibi yiyo bir tek yaptığım çorbanın hepsini bitiriyo diğer hazırladıklarımın çoğu çöpe gidiyo....8.i ayda kontrole gelmenize gerek yok dedi aylin sizede gelmeyin dedimi?
aylinciim ece iyi kudurup duruyo kollarım kopuyo uğraşmaktan,eguşcuk nasıl?bu arada ayvalığa kızkardeşlerim gitti hiç beğenmemişler buz gibi deniz sürekli rüzgarlıymış ortanca kardeşim hasta olup gelmiş hiç tavsiye etmiyolar ama siz bilirsiniz

evet ben de öyle düsünüyorum barcli bi dis cikardi 4 kiloverdi cok cabuk zayifliyor.yarin birgun emekleyecek,yürüyecek o zaman düse kalka kilolar gider zaten öyle asiri yiyen bir bebek de degil.o yuzden icim rahat dogrusu.

4 kilo mu daha neler canım. o kadar verse hastanelik olursunuz. 5. ayında 8200 aysima şimdi 10 kilo desek yanı kilo vermeden önce 14 kilomuydu :) başka bi topikte de yazmıssın aynısını da orda yanlıs oldugunu dusunmustum burda yazınca şaşırdım yanı

Son düzenleme:
MERHABA:)
maşallah elvin'e:))
ben ii diilim moralim sıfır ama kimse yok nryka dışında..om-nu da tanımıorum..

duygu hayırdır canım..iyimisin şimdi..biranlık kızgınlıkla yapmayın öyle şeyler
çocuğun var onu da düşün..

ohh ohh sıhhatler olsun boyanmışsın :)
o zaman bir hafta gitmiştik ,eşim gelememişti şimdi eşimde gelecek
beraber tatil yapacağız..
severim ben o yarmagülü :))))

Aslı bu tartı işinde yanlışlık var sanki 4 kilo vermesi tuhaf biraz..doktoruuz kilosunu
yanlış söyledi herhalde..

hatice bize 7. ayda gelmeyin 8. ayda gelirsiniz demişti ama hasta olunca mecburen gitmiştik, iyi olursa gitmem herhalde bende 9.ayında giderim..eguşta çok hareketli
hiç durmuyor,bazen daldımı kendi kendine oyuncaklarıyla oynuyor..bunlar yürümeye başlayınca yandık valla..kilosu ne kadarki az dedi doktor..
biz aslında altınoluğa gitmeyi düşünüyoruz,ayvalık dediğin gibiymiş denizi falan soğukmuş
orası olmazsa enez e gitmeyi düşünüyoruz birde bakalım artık..

burcu maşallah elvine çok yakışmış küpesi,çok zilli olmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…