2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar, bende merak ettim filizi, ev temizlemeye daldı bizi unuttu herhalde:)))

esra canını sıkma canım, yürümeye başladıklarında bu kiloları gider, ama sonuçta ailede anne ya da bab iriyse, genetik olarak minyon bir bebek bekleme:))))Sen çok ufak tefek değilsin, babasını bilmiyorum ama.Ezginin babası zaten benim bildiğim 180-190 cm boya sahip,100 kilonun üzerinde de kilosu vardı.deryada türk standartlarına göre uzun.Tabii nerden hatırlıyorsun dersen, deryayla konuşuyorduk hamileyken.Benim eşimde 110 kilo,190 cm boy olunca oradan aklımda kalmış.
Ama Aysima şu anda herkesi geçmiş durumda, 6 ay kilosu, ezgiye yakın.Maşallah, ona.

duygucum neyin var hayatım_?

elvine maşallah , çok tatlı olmuş.tam kız olmuş burcu bu:))))Küpelerini sevsinler onun.

esracım, sana da sıhhatler olsun.pedikür manikür biter çabuk.Boya ne renk yaptın_?

slm kızlar nasılsınız:ecrin_bebek:cok özledim sizleri opuyorumnanaktanannemdeydim eve yeni tesrif ettim bugunde izmir den bir arkadasım geliyo onunla vakit gecircem nerdeyse 1 aydır evden de sizden de uzagım umarım bebekleriniz siz iyisinizdir metin de iyi teyzeleri deli gibi cıglık atıyo birde uzun havayla zılgıta basladı ....dün ogluma meyve filesi aldım jokerden harika birsey yaaaa cok sevdi sizde mutlaka alın derim .... kısa bir özet gecen olur mu acaba bana neyse ben kactım he bu arada evde yoktum ya az önce de halıları yıkamaya verdim ev dandini icra gelmiş gibi arkadasa da dısardan bişiyler söylerim artık eşim de oruclu ....neyse kandiliniz mübarek olsun berat kandilinin benim için önemi çok büyük bir yıllık gelecegimiz bugun yazılıyor bebeklerimizin gelecegi de allahım iyi yazılar yazsın bize kuzularımıza:Saruboceq:dört sene önce de ben berat kandilinde evlenmişti hicri yıldönümümüz oluyo yani bugun neyse öptüm sizi pc acık ugrayabilirsem damlarım bir ara

duygu hayırdır ne oldu ne boşanması.aman öfkeyle kalkan zararla oturur sakin ol biraz
Yaa geçmişe baktım, göremedim, ne boşanması, öyle birşey okumadım.Bak şimdi üzüldüm, inşallah biranlık öfkedir.

evet ben de öyle düsünüyorum barcli bi dis cikardi 4 kiloverdi cok cabuk zayifliyor.yarin birgun emekleyecek,yürüyecek o zaman düse kalka kilolar gider zaten öyle asiri yiyen bir bebek de degil.o yuzden icim rahat dogrusu.
Aslı, boy kilo çizelgesinde 10 kilonun üzerinde yazmışsın.Burada 9880. hangisi doğru.Aynı zamanda diğer arkadaşlara katılıyorum, 4 kilo vermiş olamaz canım, bir yanlışlık olmalı.4 kilo verse bu kiloya ulaşamazdı.Yine de maşallah aysimaya.

Maşallah duruya, az kilo alması normal aslında, sıcaklar, dişler etkiliyor çocukları.Hele de kıpır kıpır olunca ter içinde kalıyorlar zaten.

oo filiz hanım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..özledik sizi :)
hicri yıldönümünüz kutlu olsun :))

başak naber seninde kandilin kutlu olsun..kerem nasıl iyimi

kızlar yemek aralarınız kaç saat oluyor..
ben genelde 3-3.30 saat sonra veriyorum diğer öğününü
acıkmış oluyorda güzelce yiyor..

slm tekrardan filiz hoşgeldin

linay bizde 2 3 saat arayla veriyoruz.
benim sütüm çok az geliyor bu araalr eve fala süt bırakamıyorum sadece sebze kahvaltı meyvede olmaz arada süt verilmesi gerekiyor diye düşünüyorum ama doktorumuz gerek yok devam mamasına sütüne demişdi, kafam karışdı acaba inek sütüne su katıp versem nasıl olur

sagolun kızlar....
semraaaaaaaaaa bende seni arıyodum miray ın öksürügü düzeldi mi metin günde 5-6 kere bogulur gibi öksürüyo hala sizin doktora götürsem mi acaba adı neydi doktorun

bende çalışırken süt bırakmıyorum artık,eve gidince ,geceleri emiyor
evdeykende uyurken emiyor..
süt için biraz erken değilmi en azında 10 aylık falan olsun..
gerçi meral mama falan yapıyor sütle yanlış hatırlamıyorsam..
inek üstü yerine devam sütü verebilirsin..

sagolun kızlar....
semraaaaaaaaaa bende seni arıyodum miray ın öksürügü düzeldi mi metin günde 5-6 kere bogulur gibi öksürüyo hala sizin doktora götürsem mi acaba adı neydi doktorun

canım miray iyi allaha şükür düzüeldi dışarı çıkınca tıkanıyor oda alerjiden kaynaklanıyor, sen ihmal etme mirayda öyleydi bence götür derim gecde olsa iyki ona gitmişim 10 günde düzeldi kızım, yakın çevremde giden arkadaşlarım hepsi çok memnun inş sende memnun kalırsın. güven tıp polikiniği çiler hanım telf numarasını int bulursun bende varda korkdum yazmaya hatırlarsan 15 güne yakın hapis vermişlerdi :)))

Berat kandiliniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun hepinizin.
Ben de 2-3 saat arayla veriyorum, ama tam saat oluşturamadık, memede emdiği için.

Sabah 7-7,30 gibi emdi, 10 gibi kahvaltı hazırlamıştım, 1 kaşık mısır unu,1 tatlı kaşığı peynir, 1 kaşık domates rendesi bir kaç kaşık süt, içine de ekmek içi.Ama 4-5 kaşık aldı fazla yemedi.Uyuturken emdi.11,30 gibi mızmızlanınca dünkü semiz otu çorbasından verdim.Onu yedi.Uyurken tekrar emer.Bu gün ne yapsam diye düşünüyorum:)))

evet erken olduğundan cesaretde edemiyorum peki sen de mi devam sütü veriyorsun

mısır ununu pişiriyo musun meral nasıl veriyosun tarif eder misin bana....
semra bulurum netten tekrar iceri girme

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende ocak 2 annesiyim.bebeğim şuanda 7 aylık ve 9800 gr. 77 cm boyu var sizce nasıll?

oo filiz hanım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..özledik sizi :)
hicri yıldönümünüz kutlu olsun :))

başak naber seninde kandilin kutlu olsun..kerem nasıl iyimi

tşk ederim aylin
kerem gece 4 den 5.30 KdR ayağa dikti beni bu günlrde hep huysuz ve iştahsız sürekli ilgi ve kucak istiy yoksa ağlıyo valla çok bezdim bazen neden bu kadar erken doğurdum akılsıza aklım dediğim oluyo sonra vicdan azabı duyuyorum karışığım işte anlıycan ...
siz iyisiniz umarım

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende ocak 2 annesiyim.bebeğim şuanda 7 aylık ve 9800 gr. 77 cm boyu var sizce nasıll?

deniz aramıza hoşgeldin allah bebişini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bence ölçüleri gayet güzel :))) manken olur yani opuyorumnanaktan

ya özlem hatırlıyormusun msn den toplu görüşüyorduk birisi doğuma gitmişdi kimdi aklıma geldi çok merak ettim şheda mıydı

mısır ununu pişiriyo musun meral nasıl veriyosun tarif eder misin bana....
semra bulurum netten tekrar iceri girme

Canım, bazen kavuruyorum, zeytinyağı ile.Ama z. yağı çiğden vermek daha yararlı olduğu için, çoğunlukla suyla kaynatıyorum, içine diğer malzemeleri o piştikten sonra koyuyorum.

Kızlar yulaf ezmesi arıyorum bulamadım.Siz aldınız mı hiç, nerede buldunuz_?

Hoşgeldin deniz.Maşallah bebişine.Kilosu normal. Şu anda en uzun bebiş senin:))))

Geçmiş olsun başakçım yaa. Sıkılma bu kadar.İnşallah bir an önce keremde annesini üzmekten vazgeçer, ana oğul güzel saatler geçirisiniz.
Semracım ben 6 aylık olduktan sonra aralarda süt vermeye başladım.Kahvaltılarda filan koyuyorum içine.Şimdilik pek bir sorun yaşamadım.Ama kafanda soru işaretleri oluşacaksa devam sütünü öneririm bende.Benim oğlan onları almadı zaten.

Filiz diğer filizden haber alıyor musun_?Msnde görüyorum , geçen gün bebiş nasıl oldu diye sordum cvp vermedi, nasıl oldu , gördün mü hiç son zamanlarda_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…