Yaa geçmişe baktım, göremedim, ne boşanması, öyle birşey okumadım.Bak şimdi üzüldüm, inşallah biranlık öfkedir.duygu hayırdır ne oldu ne boşanması.aman öfkeyle kalkan zararla oturur sakin ol biraz
tesekkurler kizlar evet iyiyiz cok sukur simdi disleri de cikardi kizim artik rahatiz,,,darisi cikmayanlaraaa:)dün 6.ay kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur...yalniz dr biraz kilolu dedi aysima ya 9880 gr geldi masallaaaaaaaah..
esra cim evet bizim int gitti de o yuzden pek girememistim.sen nasilsin berrak cimcicmesi nasil??
barclicim sizden naber?
Aslı, boy kilo çizelgesinde 10 kilonun üzerinde yazmışsın.Burada 9880. hangisi doğru.Aynı zamanda diğer arkadaşlara katılıyorum, 4 kilo vermiş olamaz canım, bir yanlışlık olmalı.4 kilo verse bu kiloya ulaşamazdı.Yine de maşallah aysimaya.evet ben de öyle düsünüyorum barcli bi dis cikardi 4 kiloverdi cok cabuk zayifliyor.yarin birgun emekleyecek,yürüyecek o zaman düse kalka kilolar gider zaten öyle asiri yiyen bir bebek de degil.o yuzden icim rahat dogrusu.
Maşallah duruya, az kilo alması normal aslında, sıcaklar, dişler etkiliyor çocukları.Hele de kıpır kıpır olunca ter içinde kalıyorlar zaten.günaydınlar herkese,dün 7.i ay kontrolümüz vardı ece 220gram almışboyumuzda 73cm biraz az dedi dr. ama bu kadar harekete normal dedi sürekli kıpır kıpır kollar bacaklar bi sn durmuyo bide kızlar sizler ne kadar yediriyosunuz ece kuş gibi yiyo bir tek yaptığım çorbanın hepsini bitiriyo diğer hazırladıklarımın çoğu çöpe gidiyo....8.i ayda kontrole gelmenize gerek yok dedi aylin sizede gelmeyin dedimi?
aylinciim ece iyi kudurup duruyo kollarım kopuyo uğraşmaktan,eguşcuk nasıl?bu arada ayvalığa kızkardeşlerim gitti hiç beğenmemişler buz gibi deniz sürekli rüzgarlıymış ortanca kardeşim hasta olup gelmiş hiç tavsiye etmiyolar ama siz bilirsiniz
sagolun kızlar....
semraaaaaaaaaa bende seni arıyodum miray ın öksürügü düzeldi mi metin günde 5-6 kere bogulur gibi öksürüyo hala sizin doktora götürsem mi acaba adı neydi doktorun
bende çalışırken süt bırakmıyorum artık,eve gidince ,geceleri emiyor
evdeykende uyurken emiyor..
süt için biraz erken değilmi en azında 10 aylık falan olsun..
gerçi meral mama falan yapıyor sütle yanlış hatırlamıyorsam..
inek üstü yerine devam sütü verebilirsin..
oo filiz hanım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..özledik sizi :)
hicri yıldönümünüz kutlu olsun :))
başak naber seninde kandilin kutlu olsun..kerem nasıl iyimi
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende ocak 2 annesiyim.bebeğim şuanda 7 aylık ve 9800 gr. 77 cm boyu var sizce nasıll?
mısır ununu pişiriyo musun meral nasıl veriyosun tarif eder misin bana....
semra bulurum netten tekrar iceri girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?