2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım saolll ewet herkes uzun olduunu söylüyooo zaten benim bebeğim anne sütünü bıraktı 1 aydır emmiyo bende inek sütü veriorum napimm. ama bi zararını görmedimm...
yemek mama herşey veriyorum ben valla..çok şükür iyiyiz birtek uyku problemimiz varr... hiçç uyku uyumuyoruzzz. kaç hastaneyeye gittim ne testler yaptırdım bişeyi yok ama genede hiççç uyku yok valla... bi tavsiyeniz vermı???:ecrin_bebek:

filiz bak ne diycem çiler hanım bir muane ettikden sonra cocuk düzelene kadar kontrol adı altında çağırıyor ben bi muane ücreti ödedim miray düzelene kadar kontrole götürdüm ücret ödemedim, ortalama 20 gün içinde 5 6 kere gitmişimdir. ben deltaya götürdüğümde 10 günün dışına randevü veriyordu kontrol için tabi işlerine geliyor prim alıyorlar. çocukların sağlığı illaki önemli belki yazdıkalrım bişey ifade etmiyor ama doktorların ticari davranışlarıda önemli

herkese selam :))
kandliniz mübarek olsun bende bugü regl oldum yine ay sıcaktada hiç çekilmiyor valla (
duygucum ne boşanması bu bişiler yazmışlar ama bak merak ettim kıs boşanmak okadar kolaymı öyle olsaydı şimdiye kadar on kere ben boşanmaıştım kızım takmıcan bu kocaları salla gitsin sadece nile bak sen gerisi boş :))
hemşom sıhhatler olsun güle güle kullan saçını falanda ay bende gitmem lazım pala remziye döndüm iyice kaş bıyık birbirine girdi
aylincim dün hazı r muhallebim bitmişte kednim yapim dedim irmikli yaptım çağanda sevmedi zaten bie kaç kaşık yedi çağanın yemesi bşr gün iyi bir gün kötü bugün gene hiç bişi yemedi buarada altınoluğu şidedtle tavsiye ederim çok güzel şimdiden iyi tatiller
filizhoşgeldin canım evine özledik seni
balım başak meral smrisk kıslar siz nasılsınız keyifler iyidir işallah
deniz hoşgeldin bacım aramıza sağlıcakla büyüt yavrunu
ay unuttuğum bişi varsa kusura bakmayın pc yine arıza modunda aklımda bunlar kalmış

bacım saol hoşbuldummm...sende sağlılıklıca büyüt yavrunu

teşekkür ederiz meral teyzesi eguşada maşallah...ece de devam sütü içmiyo bende sütü suyla karıştırıp arada muhallebi yapmayı düşünüyorum ....
ayy ece bugün hiç durmuyo enerji patlaması var hep oyun istiyo yoruldum valla

inci bugün bende regl oldum:kedi:dün kulaklarını çınlattımya bugün dayanamamış gelmiş

bebeklerin kilosuna bakınca benim oğlan zayıf geldi bana.boyuda uzun ne kadar kilo alırsa alsın sürekli zayıf gözüküyor.

Merhaba canım sıkma canını saĞlıklı olsun zayıf olsun Önemlımı? Okadar ya benım oĞlum 7 aylık ve 9800 gr ve 77 cm.

evet erken olduğundan cesaretde edemiyorum peki sen de mi devam sütü veriyorsun

ben devam sütünü kahvaltısını ve mamasını hazırlarken kullanıyorum
onun dışında vermiyorum..

mısır ununu pişiriyo musun meral nasıl veriyosun tarif eder misin bana....
semra bulurum netten tekrar iceri girme

mısır ununu kahvaltıda kullanmıştım ben..hafifçe kavurdum sonra suyla pişirdim..
sonrada kahvaltılıklarını içine koyup yedirdim..

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende ocak 2 annesiyim.bebeğim şuanda 7 aylık ve 9800 gr. 77 cm boyu var sizce nasıll?

deniz hoşgeldin aramıza..maşallahı var yavrunun enine boyuna..kızmı erkek mi ?

biz iyiyiz bir sorun yok şimdilik..sıkma canını sende olacak bunlar
böyle böyle büyüyecekler işte..sonra bu yaşananları unutup bizim gibi
ikinci bebeğini yapacaksın :)

herkese selam :))
kandliniz mübarek olsun bende bugü regl oldum yine ay sıcaktada hiç çekilmiyor valla (

incim seninde kandilin mübarek olsun..senin oğlun böyle canım
sende alış kendini üzme iştahsız çocuk olacak çağancık :)

merhaba herkese

kandiliniz kutlu olsun sağlık mutluluk bolluk bereket getirsin.

balım seninde kandili mübarek olsun..

ece hep enerjik bebek zaten büyüdükçe artıyor enerjisi demek :)

bu arada duygu nerdesin merak ediyoruz seni haber ver bize lütfen..
iyiyim düzeldik de..

herkese merhabalar..tşk ederiz teyzeleri beğenmenize sevindikk kızımla küpelerimizi...deniz hoşgeldin aramıza maşşşah bebişine..filiz sende hoşgeldin özlettiniz kendinizi yaw dur durak bilmeden geziyon anacım...biraz soluklan...durusu normal artık az kilo almaları hareketlilik başladı bundan sonra hep böle alacaklar sağlıklı olsunlar da...inci keşke yese de çağan üzmese seni..inş düzelir zamanla..başak sıkma canını ne yapsalarda katlanıyoruz işte dayanmak zor ama ne yapacağız onlar bize biz onlara muhtacız...offf duygu bu saate kadar kesin girerdi çok merak ettim yaa ne oldu acaba iii mi??

ya ben dünürümle(ekinsu), damadımı(onat) çok özledim:gitme:

merhaba kizlar
2 gundur giremedim dun sadece 5 dk biraz bakabildim. Pekmez konusundaki duyarliliginiza
tesekkur ederim. Marsg cim ben Guney Korenin JInhae kiyi kentine geldim.
Ist. dan direkt Seuol e var Buraya gelebilmek icin ya baska bir ucaga binmek yada
4,5 saat otobus yolculugu yapmak gerek.
buyuk marketlere bakicam artik , birde seimin isyerinden gelecek olanlar var onlara
rica edecegim. Baklaim birsekilde ulasmaya calisacagim.
Biz dun Busan sehrini gezdik . Resimleri en kisa surede sizlerle payalsmak istiyorum
kizlar
han boyle uzak dogu filmlerinde caddeleri gosterirler ya isikli falan birden filmin icinde gibi
hissettim kendimi. Kulesine ciktik TUm Busan ayagimizin altinda .
Bugunde Plajina gittik denize girdik Defnenin sadece ayaklarini soktum su cok ta
sicak degildi. sonra o uyudu esimin arkadasina birakip biz esimle denize girdik.
Tabi donus bir felaketti. Her taraf kum kiz gelirken altina yapti ellerim filan cok kotuydu alamadim. eve kendimi cor attim husuzdu dolayisiyla. hemen banyoya.
Defne yi kendimi yikadim . camasirlari makineye attim Defne ye muhallebi yaptim
kendimize yemek yaptim. Cantalari bosaltim vs. vs. suan yorgunluktan oluyorum
Tum bunlara karsin esim mi ne yapti. Aldi dusunu. kizinida yanina aldi (Allahtan ) yatti uyudu

YIne destan yazdim ya :kedi:

NE GÜZEL geçmş gününüz yeşimmm
deniz sende hoş geldiz kk ya ve ocak annelerineee
keremle cırlıyoz bizde dişler geliyo galiba tez gelirler inş

batuhan çok yaramaz ya şimdiden bu kadar olması normal mi -tatlicadiarzu- hiç bir şeye kanmıyor hiç bir şeye memnun olmuyor sürekli kurcalayacak zararlı şeyleri istiyor kablo,mouse,kumanda,pc vs yemekleri begenmıyor daha saysam mı :)

yeşim güzel bir gün geçirmişsin,en azından değişiklik olmuş..

hera bizimkide öyle en sevdiği oyuncaklar tv kumandası,poşetler,biberon kapağı,mouse,pc :))
babası ona kumandı verdi ikitane onlarla oynuyor valla..allahtan yemeklerde sorun yok şimdilik..

duyguuuu ??

merhaba arkadaşlarım:)
beni düşündüğünüzü görmek çok mutlu etti beni,teşekkür ederim..
biz bu kararı beraber aldık dün akşam birbirimizi mutlu edemiosak üzmeyelim die,severek ayrılıoruz yani..adli tatil 7 eylül de bitiomuş zaten eşimde bana git istanbula azcık düşün dedi geldiğinde de istemiosan ayrılalım....
valla siz de yazmışsınız eskisi gibi diiliz vs die biz de öleyiz işte ama bu beni mutsuz edio,ben eski günlerimi istiorum..
valla herşeyi okudum ama aklımda kalmamış,özür dilerim

duygu ciddimisin saçmalama biraz zaman tanıyın nille uğraşmak senı çok yordugu için böle oluyor biraz daha büyüdükleri zaman değişir yine herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…