Canım, bazen kavuruyorum, zeytinyağı ile.Ama z. yağı çiğden vermek daha yararlı olduğu için, çoğunlukla suyla kaynatıyorum, içine diğer malzemeleri o piştikten sonra koyuyorum.
Kızlar yulaf ezmesi arıyorum bulamadım.Siz aldınız mı hiç, nerede buldunuz_?
Hoşgeldin deniz.Maşallah bebişine.Kilosu normal. Şu anda en uzun bebiş senin:))))
Geçmiş olsun başakçım yaa. Sıkılma bu kadar.İnşallah bir an önce keremde annesini üzmekten vazgeçer, ana oğul güzel saatler geçirisiniz.
Semracım ben 6 aylık olduktan sonra aralarda süt vermeye başladım.Kahvaltılarda filan koyuyorum içine.Şimdilik pek bir sorun yaşamadım.Ama kafanda soru işaretleri oluşacaksa devam sütünü öneririm bende.Benim oğlan onları almadı zaten.
herkese selam :))
kandliniz mübarek olsun bende bugü regl oldum yine ay sıcaktada hiç çekilmiyor valla(
duygucum ne boşanması bu bişiler yazmışlar ama bak merak ettim kıs boşanmak okadar kolaymı öyle olsaydı şimdiye kadar on kere ben boşanmaıştım kızım takmıcan bu kocaları salla gitsin sadece nile bak sen gerisi boş :))
hemşom sıhhatler olsun güle güle kullan saçını falanda ay bende gitmem lazım pala remziye döndüm iyice kaş bıyık birbirine girdi
aylincim dün hazı r muhallebim bitmişte kednim yapim dedim irmikli yaptım çağanda sevmedi zaten bie kaç kaşık yedi çağanın yemesi bşr gün iyi bir gün kötü bugün gene hiç bişi yemedi buarada altınoluğu şidedtle tavsiye ederim çok güzel şimdiden iyi tatiller
filizhoşgeldin canım evine özledik seni
balım başak meral smrisk kıslar siz nasılsınız keyifler iyidir işallah
deniz hoşgeldin bacım aramıza sağlıcakla büyüt yavrunu
ay unuttuğum bişi varsa kusura bakmayın pc yine arıza modunda aklımda bunlar kalmış
evet erken olduğundan cesaretde edemiyorum peki sen de mi devam sütü veriyorsun
mısır ununu pişiriyo musun meral nasıl veriyosun tarif eder misin bana....
semra bulurum netten tekrar iceri girme
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende ocak 2 annesiyim.bebeğim şuanda 7 aylık ve 9800 gr. 77 cm boyu var sizce nasıll?
tşk ederim aylin
kerem gece 4 den 5.30 KdR ayağa dikti beni bu günlrde hep huysuz ve iştahsız sürekli ilgi ve kucak istiy yoksa ağlıyo valla çok bezdim bazen neden bu kadar erken doğurdum akılsıza aklım dediğim oluyo sonra vicdan azabı duyuyorum karışığım işte anlıycan ...
siz iyisiniz umarım
herkese selam :))
kandliniz mübarek olsun bende bugü regl oldum yine ay sıcaktada hiç çekilmiyor valla(
merhaba herkese
kandiliniz kutlu olsun sağlık mutluluk bolluk bereket getirsin.
teşekkür ederiz meral teyzesi eguşada maşallah...ece de devam sütü içmiyo bende sütü suyla karıştırıp arada muhallebi yapmayı düşünüyorum ....
ayy ece bugün hiç durmuyo enerji patlaması var hep oyun istiyo yoruldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?