batuhan çok yaramaz ya şimdiden bu kadar olması normal mi -tatlicadiarzu- hiç bir şeye kanmıyor hiç bir şeye memnun olmuyor sürekli kurcalayacak zararlı şeyleri istiyor kablo,mouse,kumanda,pc vs yemekleri begenmıyor daha saysam mı :)
sen gel ben sana terapi yaparım :))
yeşilköyden deniz otobüsü varmı bilmem ama
denizotobüsüyle bostancıya gelirsin
ordan biz alırız seni,maltepe yakın bostancıya
bizde sana kızmıyoruz şekerim,seni seviyoruz :)
keremden bahsediyosun sandım özlem
aynnıııı laptobun önünde dikilip tum tuşlara olaganca gücüyle basıyo birseyler çıktıkça çıldırıyo maouse un ışığını yemeye çalışıyo perdeleri tepesine indirmeye kumandalar ortalıkta durmuyo artık bi sanıye değişik bişiler görmeden durmuyo sürekli ilgisini çekcek bişiler gösrtermem bulmam lazım -tatlicadiarzu- okadar yoruluyorum ki anlatamam
esra canını sıkma canım, yürümeye başladıklarında bu kiloları gider, ama sonuçta ailede anne ya da bab iriyse, genetik olarak minyon bir bebek bekleme:))))Sen çok ufak tefek değilsin, babasını bilmiyorum ama.Ezginin babası zaten benim bildiğim 180-190 cm boya sahip,100 kilonun üzerinde de kilosu vardı.deryada türk standartlarına göre uzun.Tabii nerden hatırlıyorsun dersen, deryayla konuşuyorduk hamileyken.Benim eşimde 110 kilo,190 cm boy olunca oradan aklımda kalmış.
Ama Aysima şu anda herkesi geçmiş durumda, 6 ay kilosu, ezgiye yakın.Maşallah, ona.
esracım, sana da sıhhatler olsun.pedikür manikür biter çabuk.Boya ne renk yaptın_?
Filiz diğer filizden haber alıyor musun_?Msnde görüyorum , geçen gün bebiş nasıl oldu diye sordum cvp vermedi, nasıl oldu , gördün mü hiç son zamanlarda_?
ben geldimmmm
ayyyy çok yorulduk,sabahın 9 unda çıktık evden az önce geldik,kahvaltımızı deniz kenarında yapalım dedık tıpkı eski günlerdeki gibi
sonra berrak hanım için alışveriş yaptık,zarada hiç bişey kalmamış,sadece 3-5 tane tişört aldım seneye hazırlık 4.95 tl ye düşmüş,şimdiden yeni sezon koymuşlar uzun kollu falan bu sıcakta,mothercare baktım ordada maşallah minnacık elbiseler 80-90 tldi,neyseki başka bir mağazada çok hoş bi elbise bulduk 30 tl,altınada ayakkabı falan aldık,pazar günüde çeşmeye gidicez,plajda giymesi için havlu elbise falan aldık ,görseniz çok cici ya,çok şanslı şimdiki bebekler walla
duygucum bende herkesin fikirlerine katılıorum,hepimiz aynı durumdayız,tek başınasın eşin geç vakte kadar çalışıo ondan çok yıpranıosun,tatil ii gelecektir eminim,piskoloğamı gidiosun,walla bende burda bie ewlilik terapisine gitsem ii olacak :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?