2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DUYGU bence sen çok sıkılmışsın nille uğraşmak seni çok yormuş
ve eşinin de çok çalışması senin istediğin zamanı sana ayıramaması
seni boşluğa sürüklüyor anladığım kadarıyla..
herşey yoluna girip nil büyüyünce bunları düşündüğünde güleceksin bence..

birde şöyle düşün, bundan sonraki hayatın yalnızmı geçireceksin
birsüre sonra hayatına biri girecek olan kişini eşinden fazla artıları olmıyacak
huyların yeri değişecek sadece ,artısı eksisi aynı olacak yine..
sen gel istanbula kafanı dağıt iyice düşün, sonra aklı başında kararlar ver..
biraz kanaatkar ol güzel kardeşim..eşinde sende ne yapıyorsanız yavrunuz için
ki yaşadığın sorunlar genel anlamda herkesin yaşadığı sorunlar..
hadi bakalım kimseyi dinleme önce kendi kafanı dinle sakinleş sonra kararını ver..

DUYGU:
ayrılırsan herşey daha güzel mi olacak , eminim sadece daha zor olacak
artık bu kararı sadece kendi mutluluğunuz için almak biraz bencillik olabilir nil için
aşırı kavga gürültü saygısız hareketler (zor kullanım) aldatma olmadıkça tekrar tekrar düşünülmeli ve evliliğinin ve eşinin iyi yanlarından bakılmalı bence,bak herkes aynı şeyleri yaşıyo bi sen değilsinki tabiki herşey eskisi gibi olamıycak artık siz 3 kişisiniz bunun farklı belki zor ama bi okadar güzel yanlarınız keşfetcez gün geçtikçe aile olmanın ne demek olduğunu daha ii anlıycaz bize anne baba dediklerinde zaman lazım..sihirli kelime..belki ayrılmak senin için kolay olacak ama nil için en zoru olacak duygu ..yazdıklarından anladığım eşin öyle saygısız sanba kaba davranan biri diil bu halde ayrılık kararı bana hata gibi geliyooo...hala toparlanamadık hiçbiirmiz doğum evimizde yanarrdağ gibi topladı ve hala hepimiz parçalarımızı birleştirip eski bizleri bir araya getirmeye çabalıyoruz,nile zoru gördüğü yerde kaçmasını öğretmeyeceksin değilmi mücalede etmek gerek sevgi emek ister yorulmak ister bence sende annenin yanına git sen hiç gitmedin bildiğim kadarı biraz dinlen kendini dinle eminim bu kararın ne kadar gereksiz ve yanlış olduğunu görecekisn

keremden bahsediyosun sandım özlem
aynnıııı laptobun önünde dikilip tum tuşlara olaganca gücüyle basıyo birseyler çıktıkça çıldırıyo maouse un ışığını yemeye çalışıyo perdeleri tepesine indirmeye kumandalar ortalıkta durmuyo artık bi sanıye değişik bişiler görmeden durmuyo sürekli ilgisini çekcek bişiler gösrtermem bulmam lazım -tatlicadiarzu- okadar yoruluyorum ki anlatamam

tatlım eski günlerimi arıyorum diyorsun..
siz eskiden 2 kişiydiniz istediğinizi istediğiniz gibi yapıyordunuz
şimdi 3 kişisiniz sorumluluk daha fazla,hayatın en güzel varlığı elinde
artık eskisi gibi olmak yok,biraz sabır biraz hoşgörü iyi niyet

bize kızma sakın akıl vermek değil yaptığımız
ama bu yuvayı yıkma sakın..NıL için en azından..
sen koca bulursun eşinde kendine kadın bulur
peki ya NıL ??

bunlar milenyum çocukları başakcım önlerinde çeşit çeşit oyuncak
(bizim çocukken rüyalarımızda göreceğimiz oyuncaklar )
ama yetinmiyorlar istedikleri hep farklı :))
klavyeye vurmaktan pc nin bütün ayarları bozulmuş,ablayı bekliyoruz gelip yapsın diye :))

haklısınız kızlar ..teşekkür ederim..
aslında ben de biliorum 2 kişi diil 3 olduğumuzu..bence böölesi daha da güzel ama bizim iletişimiz yok aramızda ,paylaşım 0..(bana göre)yani sohbet etmeyi özledim..belki gerçekten yanlız olduğum için çok yükleiorum içimden kocama o da suratıma yansıo?bilmiorum?
bakalım bi istanbul yapayım,zaten gelincede beraber tatil yapacağız ,zaman ne gösterir?gittiğim psikolog,boşanma kelimesini ondan korktuğun için kuruosun dedi..benim anne babam da ayrılmıştı annem o adama 8 sene katlandıysa benim için, ben melek gibi kocama nil 1 yaşına gelene kadar bile dayanamıorum die kızmıoda diilim kendime ama..mutsuzum...çokkkkkk....biraz terapiye ihtiyacım var..

ya nası görücem sizi ben maltepe çok uzak ya??yeşilköyde olcam ben ,yolu bilen var mı?deniz otobüsü falan var mı?

aylincim neden kızayım ,buraya sizin fikirlerinizi okumak için yazıorum..teşekkür ederim..
asıl siz kızmayın ,sizlerle ilgilenmiorum,kafamçokkarıştı

sen gel ben sana terapi yaparım :))

yeşilköyden deniz otobüsü varmı bilmem ama
denizotobüsüyle bostancıya gelirsin
ordan biz alırız seni,maltepe yakın bostancıya

vereliniortak şimdiden böyle olursa bunlar biraz daha büyüdüklerini düşünemiyorum. hanı bı reklam vardı ya can diye bi çocuk vardı ortalığı birbirine katıyordu onun gibi olcaklar sanırım :roflol:

ben geldimmmm
ayyyy çok yorulduk,sabahın 9 unda çıktık evden az önce geldik,kahvaltımızı deniz kenarında yapalım dedık tıpkı eski günlerdeki gibi
sonra berrak hanım için alışveriş yaptık,zarada hiç bişey kalmamış,sadece 3-5 tane tişört aldım seneye hazırlık 4.95 tl ye düşmüş,şimdiden yeni sezon koymuşlar uzun kollu falan bu sıcakta,mothercare baktım ordada maşallah minnacık elbiseler 80-90 tldi,neyseki başka bir mağazada çok hoş bi elbise bulduk 30 tl,altınada ayakkabı falan aldık,pazar günüde çeşmeye gidicez,plajda giymesi için havlu elbise falan aldık ,görseniz çok cici ya,çok şanslı şimdiki bebekler walla

duygucum bende herkesin fikirlerine katılıorum,hepimiz aynı durumdayız,tek başınasın eşin geç vakte kadar çalışıo ondan çok yıpranıosun,tatil ii gelecektir eminim,piskoloğamı gidiosun,walla bende burda bie ewlilik terapisine gitsem ii olacak :uhm:

çok özledim kızlar umarım herkes iyidir
fazla bi vaktim yoktur o yüzden çıkmak zorundayım kandiliniz mübarek olsun
kendinize çok çok dikkat edin
Allah'a emanetsiniza.s.

canım beni gördün 1 65 im eşimde 1 80,ailede kilolu kimse yok,sadece eşim tarafı uzun ama zayıflar,dediğin gibi yürüdükten sonra belkı verirler

çukulata kahvesine boyattım canım,yaz sezonu geçsin röfle yada gölgeyle eski sarı şaçlarıma kavuşmayı istıorumkaydirigubbakcemile2

Filiz diğer filizden haber alıyor musun_?Msnde görüyorum , geçen gün bebiş nasıl oldu diye sordum cvp vermedi, nasıl oldu , gördün mü hiç son zamanlarda_?

geçen bende msn de gördüm ,seslendim ama cevap vermedi

ah ne güsel:teytey:
güle güle giysin berrak da yeni cicilerini
bi kere gittim canım o da 15 dk falan ,sen normalsin,dooğum soonası depresyon dedi,eşin alttan almak zorundazemuszemuszemuszemus

dünür naber sakinleştinmi biraz daha bakim :)9
hemşom güle güle kullansın berrak aldıklarınızı
zeynep hoşgeldin özledik

sakinleşmek mi ??aşkolsun dünürcüm ben zaten melek gibi kadınım:))))))
zeynepçim senin de kandilin mübarek olsun,hoşgeldin:)bebişin nası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…